Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jump to light speed nasıl sizce?

patateskabak

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar galaxiesin jump to light speed expansioni hakkinda ne düsünüyosunuz.?

benim aklimda hep Xwing vs TIE fighter, balance of power, X wing Alliance geleneğinin devamı vardı, yani targeting, görüntüler, efektler dahil o tarzin galaxies e uyarlanmiş versiyonu olacak diye düşünüyodum ama bambaşka bişey çıktı.. iki üç kere çıktım gerçi daha uzaya ama
pek de hoşuma gitmedi..fikri olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bence de JTL mükemmel diyebilirim gerçekten kasmak zevkli gezmek zevkli pvp zevkli her şey 4 4 lük....[signature][hline]WOW
Bazı karakterlerim vardı ama levellarını ve
ne olduklarını unuttum :)

SWG
Harun Rasit
(Windu Jedi)
Sgecca
Master Artisan
Satto SAS
Master BH-Master Pistoleer-CM
Sosyal ağlarda paylaş

bende pilot skillerini almaya başlamadan önce uzayın bayık olduğunu düşünüyodum ama questleri yapıp skilleri almaya başlayınca çok hoşuma gitti... grafikler çok güzel gerçekten ve hiç lag yok... ne kadar çok kişi çıkarsa uzaya o kadar zevkli olucak bence...[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy"
Sosyal ağlarda paylaş

bir acc umda var ötekisinde yok ve sırf şu shuttle olayından kurtulmak için alcam.

uzay güzel bence, hatta görevler de heyecanlı oluyor ama Ace olduktan sonra yapacak pek bişey yok gibi. Ben şahsen bütün expansionları almayı düşünüyorum. jtl ve rotw i çıkışlarından uzunca bir süreden sonra aldım ve "keşke daha önce alsaydım yuha" demiştim.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse
-SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler bir sey sorucam yeni topic acmiyayim dedim hazir bu varken..
simdi alıcaz ama 3.30gb lik yer istiyor arkadas lakin bende kalan yer 2.7...simdi bu 3.3 acaba empire divided la birlikte mi yoksa onun haricinde mi..indiripte dikkat edeniniz varmi..yada biriniz bir properties yapip bakabilir mi toplam kac gb yer isgal ediyor bu meretlerin hepsi birden
Sosyal ağlarda paylaş

abi indirdim ancak hatırladığım kadarı ile 3.3 toplam olması lazım çünkü mantıksız geldi bana o kadar uzun diil. Bilgisayardan bakınca da 3.43 gb hepsi için yazıyor dolayısı ile bu da destek olacak durumda bana yine de bence bilgisayarında kesinlikle bayağı yer bulundurmanda yarar var en azından oyunun daha sağlıklı çalışması için :)[signature][hline]WOW
Bazı karakterlerim vardı ama levellarını ve
ne olduklarını unuttum :)

SWG
Harun Rasit
(Windu Jedi)
Sgecca
Master Artisan
Satto SAS
Master BH-Master Pistoleer-CM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...