patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 arkadaslar galaxiesin jump to light speed expansioni hakkinda ne düsünüyosunuz.? benim aklimda hep Xwing vs TIE fighter, balance of power, X wing Alliance geleneğinin devamı vardı, yani targeting, görüntüler, efektler dahil o tarzin galaxies e uyarlanmiş versiyonu olacak diye düşünüyodum ama bambaşka bişey çıktı.. iki üç kere çıktım gerçi daha uzaya ama pek de hoşuma gitmedi..fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Abi bilmiyorum ben de oynatim xwing vs tie i ama jtl e bayildim cok ama cok zevkli grafikleri de cok guzel bence swg ground a 10 basar ama nedense millet senin gibi dusunuyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bence de JTL mükemmel diyebilirim gerçekten kasmak zevkli gezmek zevkli pvp zevkli her şey 4 4 lük....[signature][hline]WOW Bazı karakterlerim vardı ama levellarını ve ne olduklarını unuttum :) SWG Harun Rasit (Windu Jedi) Sgecca Master Artisan Satto SAS Master BH-Master Pistoleer-CM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 uzay bayıyor beni ya :) Çok sıkıcı[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende yerden çok çok daha güzel gemi kasmak falan çok eğlenceli. Arada yere inip biryerden bir yere resmen seyahat ediyorsunuz. Aradığınız motoru bulup sonra geminize takıp değişimi görmek çok zevk veriyo insana.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende pilot skillerini almaya başlamadan önce uzayın bayık olduğunu düşünüyodum ama questleri yapıp skilleri almaya başlayınca çok hoşuma gitti... grafikler çok güzel gerçekten ve hiç lag yok... ne kadar çok kişi çıkarsa uzaya o kadar zevkli olucak bence...[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 güzeldir[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 pre order la almıştım, hala novice pilotum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben daha almadim...ama bu pompayla alıcagimiz kesin....gerci anasini satayim shutle shutle dolasmaktan anam agladi sirf onun icin bile alinir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bir acc umda var ötekisinde yok ve sırf şu shuttle olayından kurtulmak için alcam. uzay güzel bence, hatta görevler de heyecanlı oluyor ama Ace olduktan sonra yapacak pek bişey yok gibi. Ben şahsen bütün expansionları almayı düşünüyorum. jtl ve rotw i çıkışlarından uzunca bir süreden sonra aldım ve "keşke daha önce alsaydım yuha" demiştim.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya beyler bir sey sorucam yeni topic acmiyayim dedim hazir bu varken.. simdi alıcaz ama 3.30gb lik yer istiyor arkadas lakin bende kalan yer 2.7...simdi bu 3.3 acaba empire divided la birlikte mi yoksa onun haricinde mi..indiripte dikkat edeniniz varmi..yada biriniz bir properties yapip bakabilir mi toplam kac gb yer isgal ediyor bu meretlerin hepsi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 abi indirdim ancak hatırladığım kadarı ile 3.3 toplam olması lazım çünkü mantıksız geldi bana o kadar uzun diil. Bilgisayardan bakınca da 3.43 gb hepsi için yazıyor dolayısı ile bu da destek olacak durumda bana yine de bence bilgisayarında kesinlikle bayağı yer bulundurmanda yarar var en azından oyunun daha sağlıklı çalışması için :)[signature][hline]WOW Bazı karakterlerim vardı ama levellarını ve ne olduklarını unuttum :) SWG Harun Rasit (Windu Jedi) Sgecca Master Artisan Satto SAS Master BH-Master Pistoleer-CM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 toplamda olacak o anlamadığım swg bende şu an 4gb yer götürüyor.Herkesde 3.5 civari :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 eywallah beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 soe de digital downloadlar arasinda jump to lightspeed i goremedim. RoTW e falan mi dahil ettiler, yoksa box falan mi almak gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 rotw'a dahil :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar