sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 abi kavga falan yok, herif kaşınıyo durduk yere. kıl mıdır nedir, döndürecem o kılı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Azmodai, 30 July 2003 03:28 tarihinde demiş ki: abi kopacam birazdan harbi kopacam super ya :) bayiliyorum bu kavgalara.[hline]hangisi daha iyi? Azmodai koptum bende 15dkdir guluyorum burda kawga yok aslında klawye dalga geçiyor :D eee ne yaparsın hayat bitince geyik başlar :) [Bu mesaj Castigater tarafından 30 July 2003 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 bence cok eglenceli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 savaşırım abi ben bütün savunduğum şeylerde, isterlerse 100 kişi gelsinler. müzik forumunda bi yıldız tilbe diye başlık var, aratın onu okuyun nasıl savaştığımı :) (şu an kitli arama'da çıkıyo ama) eğlenirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Azmodai, 30 July 2003 03:38 tarihinde demiş ki: hayir abi bitek saboya degil hepinize :) bjklilerin orgut gibi hareket etmesi, sabonun tek basine butun bjklilerle savasmasi arada karisan fenerlilerede ayni anda bok atmasi, bu arada cwp verne fenerlilerinde HEM gs hemde bjkye bok atmasi, acaip bisi ya herkes 2 cephede savasio. hll.[hline]hangisi daha iyi? Azmodai [Bu mesaj Azmodai tarafından 30 July 2003 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] haklısın millet nası gaz bu forumda her yerde bi kawga okurken kopuyorum gülmekten :) bu arada sen sanıyormusunki klavye nin yazdıkları örgütlü bir çalışmanın ürünü değildi :) herkez göründüdğü kadar masum değil :) [Bu mesaj Castigater tarafından 30 July 2003 03:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Aabi nabalım bizi hayata bağlayan en önemli şeylerden biri bu forumdaki kavgalar :lol:[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 fenerli kavgaya arada karismaz , fenerli kavgadakileri gerekirse cikarir kendisi kavga eder :) azmo sende konuyu dagitma kavga etmeye devam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Apex o bayrağı gururla sana taşıttırıyorum. SUS! :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 LoL[hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar