Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayanların karizmasını dağıtan şeyler ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok geyik çok[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Mesaj tarihi:
eğer topuklu ayakkabı giydiyse ve karşıdan karşıya geçiosa yoldan, topuğu kırılınca ayakkabının kısa süreli bi apışma dönemi geçiriolar:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
Güzel bir Bayanın Gaz Çıkarması (Her türlü rezil olunur zaten bu şekil de de neyse)
(ee biz ona halk arasında osurmak diyoruz)[signature][hline]I'm the NoelBab.And We can't forget him ..We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b]

[b]Msn İçin : [email protected]

[Bu mesaj SbNN tarafından 15 Ekim 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:PPPPppPpPPPPPPPPPPpPPpdilçıkarrrr

boşsun.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
bunlar erkeklerin de karizmasını dağıtır ki? nedir yani şimdi ben otobüse binerken düşsem rezil olmayacak mıyım? Y kromozomum mu kurtaracak beni?[signature][hline]mantar
Mesaj tarihi:
ayrıca bu konu garbıçlık demek istiyorum ama dersem sen darılacaksın, bu yüzden demiyorum ve bu başlık altında bu mesajımıda atarak post kasma görevimi tamamlamış bulunuyorum.
ayrıca "bu" zamirini 4 kez kullanmış bulunmaktayım. hatta 5. kez "bu" dedim. 6 oldu.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Mesaj tarihi:
tam hapsurcakken vaz cayıp burnundan bi baloncuk cıkıp iceri girmesi olabilir :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
Mesaj tarihi:
güzel ve çekici bir bayan konuşurken çok tükürüyorsa ve ya...

... kendisini kasa kasa gülüyorsa ve birde hastaysa burnundan sümük çıkarsa?!?!? =))[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
güzelliginden ve karizmasindan süphe edilen bir erkegin ,abuk bir baslik acmasindan daha iyidir; Bir bağyan'in yerle öpüsmesi.
lan ne takintili insanlarsiniz be . hatta bağyanlar büyük toletlerini de yapmazlar di mi .
bağyanlarin toletini yaptigini düsündüünüz zaman da igreniyosunuz di mi ? haağğ ?
ayy amann...
gidin de kendi kusurlariniza bi bakin önce . kusursuzsaniz sonra baslik acin ehu. ha bağyan ha erkek hepimiz insan degil miyiz hii ?
ayrica HATASIZ KUL OLMAZ DINININIII demis orhan gencebay.

*!sinirlenir, gaza gelir*
Simmdiiiii dagiliiiinnnnnn yoksa olmayan karizmanizi dagitacam ehi[signature][hline]lylide..
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 15 Ekim 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
güzelliginden ve karizmasindan süphe edilen bir erkegin ,abuk bir baslik acmasindan daha iyidir; Bir bağyan'in yerle öpüsmesi.
lan ne takintili insanlarsiniz be . hatta bağyanlar büyük toletlerini de yapmazlar di mi .
bağyanlarin toletini yaptigini düsündüünüz zaman da igreniyosunuz di mi ? haağğ ?
ayy amann...
gidin de kendi kusurlariniza bi bakin önce . kusursuzsaniz sonra baslik acin ehu. ha bağyan ha erkek hepimiz insan degil miyiz hii ?
ayrica HATASIZ KUL OLMAZ DINININIII demis orhan gencebay.

*!sinirlenir, gaza gelir*
Simmdiiiii dagiliiiinnnnnn yoksa olmayan karizmanizi dagitacam ehi

kesin bunun başına öle bişey gelmiş[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
www.edepom.com * www.temizmutfak.com
Mesaj tarihi:
Bi anda birisi için eriyip gitmesi.İşte o an sıfırdır onun karizması benım gozumde[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Mesaj tarihi:
bide futbol topuna vurmaya calısırken düsenler var onlar bi ayrı komik lvl 2 komik :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
  • Yeni Oluştur...