PZero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 güzel hoş bi bayanın otobüs durağında gideceği istikamete ait otobüse binerken ilk basamağa ayağı takılıp yüz üstü basamağı öpmesi durumu örnek verilebilir :PPpppp başkaa[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 çok geyik çok[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eğer topuklu ayakkabı giydiyse ve karşıdan karşıya geçiosa yoldan, topuğu kırılınca ayakkabının kısa süreli bi apışma dönemi geçiriolar:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Güzel bir Bayanın Gaz Çıkarması (Her türlü rezil olunur zaten bu şekil de de neyse) (ee biz ona halk arasında osurmak diyoruz)[signature][hline]I'm the NoelBab.And We can't forget him ..We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] [Bu mesaj SbNN tarafından 15 Ekim 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 :PPPPppPpPPPPPPPPPPpPPpdilçıkarrrr boşsun.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bayanlar hiç bi zaman karizma değillerdir ve olamazlar diycem olay çıkacak o yüzden demiyorum.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
PZero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Cintonik, 15 Ekim 2005 00:09 tarihinde demiş ki: :PPPPppPpPPPPPPPPPPpPPpdilçıkarrrr boşsun. ben mi ??? sen hayatında böle anlamlı topic açtın mı git ateş seni çağrıyor[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bunlar erkeklerin de karizmasını dağıtır ki? nedir yani şimdi ben otobüse binerken düşsem rezil olmayacak mıyım? Y kromozomum mu kurtaracak beni?[signature][hline]mantar
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hareket edince bozuluyor zaten karizmaları, öylemi yürünür lan?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ayrıca bu konu garbıçlık demek istiyorum ama dersem sen darılacaksın, bu yüzden demiyorum ve bu başlık altında bu mesajımıda atarak post kasma görevimi tamamlamış bulunuyorum. ayrıca "bu" zamirini 4 kez kullanmış bulunmaktayım. hatta 5. kez "bu" dedim. 6 oldu.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tam hapsurcakken vaz cayıp burnundan bi baloncuk cıkıp iceri girmesi olabilir :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 güzel ve çekici bir bayan konuşurken çok tükürüyorsa ve ya... ... kendisini kasa kasa gülüyorsa ve birde hastaysa burnundan sümük çıkarsa?!?!? =))[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bide ter kokmaları öğkkk nası bi iğrenç oluyo anlatamam[signature][hline]from exile...
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tuvalette sıçarken düşünmek..[signature][hline]Where are you when i need you? Are you there?
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 güzelliginden ve karizmasindan süphe edilen bir erkegin ,abuk bir baslik acmasindan daha iyidir; Bir bağyan'in yerle öpüsmesi. lan ne takintili insanlarsiniz be . hatta bağyanlar büyük toletlerini de yapmazlar di mi . bağyanlarin toletini yaptigini düsündüünüz zaman da igreniyosunuz di mi ? haağğ ? ayy amann... gidin de kendi kusurlariniza bi bakin önce . kusursuzsaniz sonra baslik acin ehu. ha bağyan ha erkek hepimiz insan degil miyiz hii ? ayrica HATASIZ KUL OLMAZ DINININIII demis orhan gencebay. *!sinirlenir, gaza gelir* Simmdiiiii dagiliiiinnnnnn yoksa olmayan karizmanizi dagitacam ehi[signature][hline]lylide..
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Dark_Soul, 15 Ekim 2005 00:22 tarihinde demiş ki: bide ter kokmaları öğkkk nası bi iğrenç oluyo anlatamam ter kokusu önleyici parfüm ve türevlerini neden en fazla kadınlar kullanıyor sanıyorsun?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
PZero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: vaniLLe, 15 Ekim 2005 00:29 tarihinde demiş ki: güzelliginden ve karizmasindan süphe edilen bir erkegin ,abuk bir baslik acmasindan daha iyidir; Bir bağyan'in yerle öpüsmesi. lan ne takintili insanlarsiniz be . hatta bağyanlar büyük toletlerini de yapmazlar di mi . bağyanlarin toletini yaptigini düsündüünüz zaman da igreniyosunuz di mi ? haağğ ? ayy amann... gidin de kendi kusurlariniza bi bakin önce . kusursuzsaniz sonra baslik acin ehu. ha bağyan ha erkek hepimiz insan degil miyiz hii ? ayrica HATASIZ KUL OLMAZ DINININIII demis orhan gencebay. *!sinirlenir, gaza gelir* Simmdiiiii dagiliiiinnnnnn yoksa olmayan karizmanizi dagitacam ehi kesin bunun başına öle bişey gelmiş[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bi anda birisi için eriyip gitmesi.İşte o an sıfırdır onun karizması benım gozumde[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 @$u:evet kesin gelmistir ama hala karizmatigim.[signature][hline]lylide..
PZero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 evet belli karizmandan bişey kaybetmediğin hala kalbin var ahahahaa[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Magnum yemeye calisan her bayan karizmayi dagitir.. (reklamlar disinda)[signature][hline]Bal adam...
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya kadınlar sabah uyandıkları anda karizmayı kafadan dağıtırlar zaten. gece yatarken bi ton makyajla melek gibidirler, sabah kalktıklarında zebani...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
10ur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yağmurda düşmeleri de çkk kötüü....Hem gülüyorum hem acıyorum :D[signature][hline]Rest In Peace....
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bide futbol topuna vurmaya calısırken düsenler var onlar bi ayrı komik lvl 2 komik :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
Öne çıkan mesajlar