bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Fanatikte gördüm bütün haberi okumak isteyenLer için http://www.fanatik.com.tr/haber.asp?PID=279&HID=14&haberID=122965 Özeti ise, "Acı ama işte İlhan Mansız gerçeği... Hem de Beşiktaş Menaceri Sinan Engin’in ağzından: “Dizindeki kıkırdak doku tükenmiş. Maalesef bu iş bitti. Artık yeni İlhanlar bulmak zorundayız.” " ÜzüLdüm ben baya eğer doğruysa çünkü iLhan'ın yeri koLay kapatıLamaz..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ilhan son sene bişi yapmadı zaten kendisi için bi son deil baslangıc olabilir :) japonyaya gidip bi disco bar falan açsa bil gates e dikiz aynasından bakar :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Prof. Aziz Alturfan ne dedi?.. "Tanrı büyüktür. Ben o parçayı onun için bıraktım. Almam sadece 3 dakika sürerdi. Ancak ilerisini düşündüğüm için o parçayı almadım. O dönem bu yüzden çok eleştirildim. Sonra o sakat ayakla İlhan'ın saatlerce araba kullandığını duydum. Ameliyatın ardından kendisine bakmadığı için tüm bunlar oldu." Prof. Aziz Alturfa'nı tanırım baya bi gittiydim muayeneye. (ayak burkulması bagların zedelenmesi derken ..) çok sağlam doktor valla o doktorun parça yı almadım üstüne araba kulanmıs o ayakla demesi üzerine ben artık kendin ettin kendin buldun derim bu olayda[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 adam olsaymış, ne diyebilirim ki...[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Yani futbol hayatı bitti dimi bu yazıya göre?!?!? :( Beşiktaş ve türk futbolu adına çok acı.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 belli olmaz.. ilhan çok sağlam bünyeli bi adam.. kendini toparlayabilir.hem ben gazetelere inanmıyorum eakşam spor haberlerindede derse böyle böyle diye eywallah dicem ama inanmıyorum.. belkide inanmak istemiyorum çünkü aşırı sevdiğim bi adamdır yani.. of..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 gs camiasi adina gecmis olsun diyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Gözümüz aydın beyler,Mete DÜren açıklama yaptı İLhan'ın durumu çok iyi 1-2 hafta sonra çalışmalara başlayacak diye...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 İlhanı satmak en mantıklısı. Keşke o adam Türkiye maçında o golü atmasaydı ya. Ne güzel futbolcuydu, yazık oldu, harcadı kendini. En mantıklısı onu bir avrupa veya uzak doğu klübüne yüksek bir ücrete satmak. Disco bar açsa yeter o konuda haklısın :)[hline]Penthesilea, Elan Realms. www.elanrealms.com my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bu konuyu yalanladı yonetım kurulu[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Ya ben anlamıyorum böle haberler yalansa bu nası zihniyettirki? Stardaki spor programında yalanlıyorlar şimdi.Sinan Engin de öle bişi sölemedim demiş...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ya adamların ilhan mansiz'a garezleri war .. o kadar mal bi toplumki bu kendi yetiştirdiklerini harcamaya çalışıyo. ama elin hollandalı lavuğu van hooijdonk'u el üstünde tutarlar.. ço ilhan çıkarya bu memleketten.. fanatik'e transferler konusu haricinde hatta maç saatlerine bile inanmıycam artık.. yalancı boklar..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_iTT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Fanatikte Ronalda Fenere doğru die bi başlık görmüştüm orta okul yıllarımda odnan sonrada bi daha ne okudum nede göz ucuyla baktım.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bu arada çektigi reklam filmlerini gordunuzmu ilhanın uzakdogu da araba reklamında oynamış :) Bu adam artist ya bıraksın futbolu .. :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 sinema filmindede oynayabilirim tekliflere acıgım diye demeç vermiş gazetede okududum :) cok yonlu bi futbolcu cnm dier arkadaşları antrenman ve maç trafiginden zaman bulamıyo ilhan sinema filminde oynuyacak mıs :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 http://www.besiktasjk.com.tr/futbol/futboldetay.asp?qryNewsID=1440 iyileşir işallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ilhna mansiz dun idmanlara katilmis.. iyilesme ihtimali cok yuksekmis.. bomba gibi gelicek bu adam goruceksiniz..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 şu saatten sonra aklını başını alıp futbol kariyeri bitti diyenlere güzel bir ders vermesi lazım beşiktaşın ilhan a herzamankinden daha fazla ihtiyacı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Ilhan adam dııl Samsun spordan u yana bak bakalım nasıl deıstı Sohret ınsanları bu kadar nasıl deıstırıo bunu hıc anlamıyorum[hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar