Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Arkadaşlar İnsanmı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saçma sapan yorumlar, adamların zevki o (ki bu zevke sahip insan topluluğu küçümsencek akdar da az değil)

hani beğenmezseniz beğenmedim falan dersiniz de bu adamalr insanmı vs gibi laflar sizin kendi kişiliğinizi anlatır.

he ben beğendim mi? hayır hoşuma gitmedi ama adamlara da saygı duyarım

kısacası size ne?[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies

Türkiye'nin En Büyük Metal Arşivi

Mesaj tarihi:
kusura bakma arkadasimda.. kimse durup dururken kulagina kanal acip coca cola kutusu sokmaz.. kendini alien e benzetmez.. bu insanlar sen ne kadar cogunlukta desende koskoca dunyanin 6milyarda bilmemne kacini olusturuor ve bizim azinligimizda ha evet saygi duyulmasi lazim ama zaten onlarda bizi sallamior dimi ? kaldiki sallamadiklari daha dogrusu hayati ve toplumu sallamadiklari icin az cok bunnari yapiorlar ve asiriya kaciorlar.yane sahsen bende piercing var kupe var sacim uzun ama alien deilim. ve kulagimda coca cola kutusu yok.. bilmem anlatabildimmi.[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness | msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
tmm onlar sallamıyor ne güzel, sen de sallama ozaman. adam takar kulağına kola kutusu, beğenmessin eyvalla der geçersin. demek istediğim insan denilen boktan ırk neden kendine farklı olana hep ön yargıyla bakar?he diyosun saçım uzun, küpem var, peki bilirmisin 10 sene önce türkiye de senin gibi insanlara ne sıfatlar takıldığını, o sıfatları takanlara cevabın nedri? sanırım tahmi
n edebiliyorum he ozaman böyle düşün konuyu.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies

Mesaj tarihi:
ben her bakimdan dusunuorum sen merak etme 10 sene oncesinide biliorum turkiyenin ve sifatlarinida o konuda kafan rahat olsun. mesele su bazi seylerin abartilmasi yolunda deilim kaldiki ben olaya yine geikle yaklasip, bu adam coca coladan para aliormudur dedim.saygi duyuyosun.ama burda alt ustu bi yorum vede ufak bir forum konusu.turkiyede kulagina coca cola kutusu "gecirip" gezebilcek kac tane yigit var ? bana sorarsan hic.ve evet on yargi ile ilgili ama bu on yargi deil artik abartmaya girior. kupe takarsin.on yargi sebebi olarak kizlarin kupe taktigini gosterirler ve seni topa benzetirler.. sacini uzatirsin ayni.ama coca cola kutusu sokmak kendini aliene benzetmek.. ama ben umursamiorum yani adam isterse o coca cola kutusunu burnuna soksun yine sallamam. ben kendi halime bakarim kaldiki biz ve bizim gibiler kendi halinde insanlar deilmi ? (ama oyle biri gorsem hayvanlik yapmis derim. uzgunum yane..)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness | msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
benim ilk mesajımda ettiğim laflara bakacak olursan, senin gibi düşünen bir insana gitmediğini anlarsın zaten, bir çok konuda anlaşıyoruz.benim demek istediğim bunun bir zevk meselesi olduğu ve isteyenin beğenip istemeyenin beğenmeyeceği.ama öyle postlar atılmışki bu başlığa bunları yaZasım geldi.ben nası kara çarşaflıları öcü olatak görüosam ama bu insanlara olan saygımdan dolayı bunlar da insanmı demiosam bu insanlara da denilmemesi kararındayım.he diosanız ben derim kardeşim ozaman sizin ne b.k olduğunuzu da anlarım[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies

Mesaj tarihi:
takmasınlar diyemeyiz herkes vücuduna istediği şeyi sokabilir ama,
yalvarırım bu şekil adamlar karşıma çıkmayın midem kaldırmaz benim ya. canınız acımıyo mu manyak mısınız evladım siz.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 19 Ekim 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
neyine saygi duyacaksin bunlarin . ruh hastasi bunlar arizali toplumdan tecrit edilmeleri lazim kim bilir daha ne bicim fantazileri vardir bunlarin ahahah[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Adamlar zaten insan dısı bisey olmak icin ugrasmıs, insan degiller iste.[signature][hline]Dennis
Burning Legion - Invadoria

[Bu mesaj Dennis tarafından 19 Ekim 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
lizardking, 18 Ekim 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
ilk resimdeki mahluk lizard king denilen adamdır aslen avrupada çok meşhurdur..(bu lizard kingin benin nicekimle uzaktan yakından alakası yok bilen bilir j.d.m.) ... o kulal resimlerinde aslında bi numara yok tünel yaptırırsanız kulakmemenin bi süre sonra esneklik kazanır ... sonuncusu ise fere head injection geçici bi süreliğine dolmgu malzemesi şırınga ediyolar deri altına sonra kendiliğinden iniyo....
fore head injection
şu asılı duran adamlarda ruh hastasıdır ...festival mayietinde marjinal aksiyonlar yapan hayattan nasibini alamamışlardır

ayrıca dövme piercing kulak gerdirme çoğu kültürde yücelik sembolü... yeni zellandada ergenliği yüze sopa ucuna bağlı olan bi iğneyi her gözeneğe batırarak doğal mürekkeple yaptıkları boyalarla kutluyolar... hatta yaş ilerledikçe dövme miktarı artıyo[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 19 Ekim 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
Sen ne biçim bi yaşam formusun sölesene

en fazla bi tapir kadar senden farklılar.. sen tapir görünce öğk ne iğrenç dermisin? ....
ayrıca kafanda yanlış bi kanı oluşmasın bende küpeye dahi karşıyım... ben sadece bilgi veriyorum bilgi edinmeden fikir sahibi olmayın diye[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 16 Ekim 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
[spo1=İnsan dışı 1][/spo]
[spo2=İnsan dışı 2][/spo]
[spo3=YEni Nesil Lunapark][/spo]
[spo4=Güzel Küpe][/spo]
[spo5=Nerenle Nefes Alıyorsun][/spo]
[spo6=O_o][/spo]
[spo7=Alien][/spo]
böehh şu son resim ne ole[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O