Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Arkadaşlar İnsanmı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarabbim işte insanım diye, ortalıklarda gezinen 3-5 yaratıktan farkları yok. İnsan demeye bin şahit lazım. Hey yarabbim.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
Robot Resminizi Çizin >>
Mesaj tarihi:
Ya sende en sakat siteye bakmışsın.

Body modification diye bi olay var artık. Bildigim kadarıyla ingiliz gencler cıkarmıslar bunu ilk. Vücutlarında cesitli değişiklikler yaparak birbirleriyle karsılaştırıyolar. Ve bundan büyük haz alıyorlar. Dövme piercing veya biyerlerini keserek bunları yapıyorlar. Yaponyada bunu yaptırmak büyük bir önem tasıyo artık gencler arasında. Şöyle dusunun araba modifiyecileri arabalarını modifiye ettikten sonra biyerlerde toplanıp baska modifiyecilere gösterirler. Bunlarda aynı bu dusunce içerisinde vucutlarını değiştirip birbirlerine gosteriyolar. Hepsi birbirinden tamamen farklı olmak istiyolar. Danimarkada bu tür eylemler buluşmalar yasaklanmıştı gecen sene. Burda fotograflar bir hiç aslında. Daha neler yapan var. Eline 6. parmayı ekliyen insan duymuştum. Vucudun kabul ettiği maddeleri kullanıyorlar genelde. Ceyrahi celik olsun plastik türleri olsun titanyum vs...

Bana cok sacma geliyor ne geregi oldugunu hala anlamış değilim. Benimde vucudumda piercing ve dövme var ama belli makul düzeylerde. En önemlisi bu tipler güzel bile olmuyor..[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Mesaj tarihi:
Bence bunlar kafadan rahatsız, bi tür hastalık yani.İnsan kendine bunu neden yapar yav.Cehennemde erir artık o taktıkları:)[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!...
Mesaj tarihi:
ilk resimdeki mahluk lizard king denilen adamdır aslen avrupada çok meşhurdur..(bu lizard kingin benin nicekimle uzaktan yakından alakası yok bilen bilir j.d.m.) ... o kulal resimlerinde aslında bi numara yok tünel yaptırırsanız kulakmemenin bi süre sonra esneklik kazanır ... sonuncusu ise fere head injection geçici bi süreliğine dolmgu malzemesi şırınga ediyolar deri altına sonra kendiliğinden iniyo....
fore head injection
şu asılı duran adamlarda ruh hastasıdır ...festival mayietinde marjinal aksiyonlar yapan hayattan nasibini alamamışlardır
Mesaj tarihi:
Yarın öbürgün bunlar kafaya hançerde saplar,beyninin gözükmesi için kafatasını saydam da yaptırır töbe töbe![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
acaba o coca cola kutusunu "kupe" yapan arkadas, para aliormudur coca coladan :) . ayrica cok gereksiz seyler bunnar tamam cogumuzdada piercing dovme vardirda bu kadarda abartmioruzdur yani, psikolojikman bazi seyleri yetersiz goren insanlarin yapacagi seyler bunnar...[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness | msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
iğrenç ötesı rezıllık we aptallık olarak goruyorum
tabı ısteyen ıstedığını yapar yapmışlar da zaten ama acıdım walla...iğrenç insanlar[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Mesaj tarihi:
2. resimden itibaren ''bakarsam psikolojim bozulur mu?'' korkusuyla resimleri tek tek açtım
psikolojim bozulacak mı diye merak ettim[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
allah akıl dağıtırken onları unutmuş kusurlarına bakmayın hele alien e koptum diyebilirim[signature][hline][ quote ]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi[ /quote ]
  • Yeni Oluştur...