Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 up :)[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Yarabbim işte insanım diye, ortalıklarda gezinen 3-5 yaratıktan farkları yok. İnsan demeye bin şahit lazım. Hey yarabbim.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> Robot Resminizi Çizin >>
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ya sende en sakat siteye bakmışsın. Body modification diye bi olay var artık. Bildigim kadarıyla ingiliz gencler cıkarmıslar bunu ilk. Vücutlarında cesitli değişiklikler yaparak birbirleriyle karsılaştırıyolar. Ve bundan büyük haz alıyorlar. Dövme piercing veya biyerlerini keserek bunları yapıyorlar. Yaponyada bunu yaptırmak büyük bir önem tasıyo artık gencler arasında. Şöyle dusunun araba modifiyecileri arabalarını modifiye ettikten sonra biyerlerde toplanıp baska modifiyecilere gösterirler. Bunlarda aynı bu dusunce içerisinde vucutlarını değiştirip birbirlerine gosteriyolar. Hepsi birbirinden tamamen farklı olmak istiyolar. Danimarkada bu tür eylemler buluşmalar yasaklanmıştı gecen sene. Burda fotograflar bir hiç aslında. Daha neler yapan var. Eline 6. parmayı ekliyen insan duymuştum. Vucudun kabul ettiği maddeleri kullanıyorlar genelde. Ceyrahi celik olsun plastik türleri olsun titanyum vs... Bana cok sacma geliyor ne geregi oldugunu hala anlamış değilim. Benimde vucudumda piercing ve dövme var ama belli makul düzeylerde. En önemlisi bu tipler güzel bile olmuyor..[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
KereM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bence bunlar kafadan rahatsız, bi tür hastalık yani.İnsan kendine bunu neden yapar yav.Cehennemde erir artık o taktıkları:)[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!...
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Şopar bunlarr şoparrrrrr Bakın üçüncüye söylüyorum :D[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bence Süzergazi bunlar[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Hıyar derler düşünürüm.... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ilk resimdeki mahluk lizard king denilen adamdır aslen avrupada çok meşhurdur..(bu lizard kingin benin nicekimle uzaktan yakından alakası yok bilen bilir j.d.m.) ... o kulal resimlerinde aslında bi numara yok tünel yaptırırsanız kulakmemenin bi süre sonra esneklik kazanır ... sonuncusu ise fere head injection geçici bi süreliğine dolmgu malzemesi şırınga ediyolar deri altına sonra kendiliğinden iniyo.... fore head injection şu asılı duran adamlarda ruh hastasıdır ...festival mayietinde marjinal aksiyonlar yapan hayattan nasibini alamamışlardır
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: -Cleglaw-, 18 Ekim 2005 19:17 tarihinde demiş ki: may gad! zerglintrs back! ): heaheahe[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Yee süper çılgın...öeh..[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
tBF Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bırakın isteyen istediğini yaptırır.[signature][hline]
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 adamlar aşmış. bayaa bi hemde[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Yarın öbürgün bunlar kafaya hançerde saplar,beyninin gözükmesi için kafatasını saydam da yaptırır töbe töbe![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 acaba o coca cola kutusunu "kupe" yapan arkadas, para aliormudur coca coladan :) . ayrica cok gereksiz seyler bunnar tamam cogumuzdada piercing dovme vardirda bu kadarda abartmioruzdur yani, psikolojikman bazi seyleri yetersiz goren insanlarin yapacagi seyler bunnar...[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness | msn : [email protected]
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hayvanlar hepsi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Famy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 iğrenç ötesı rezıllık we aptallık olarak goruyorum tabı ısteyen ıstedığını yapar yapmışlar da zaten ama acıdım walla...iğrenç insanlar[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kendini tavana asan arkadaslarda sizofrenimsi.. garip ya. insanoglu neler yapior goruorsunuz deemi arkadaslar :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness | msn : [email protected]
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 2. resimden itibaren ''bakarsam psikolojim bozulur mu?'' korkusuyla resimleri tek tek açtım psikolojim bozulacak mı diye merak ettim[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 böyle olup da din hocamın ellerinden öpmek isterdim. dumur olurdu adam ehua[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 orta okulda bi din hocam vardi gozleri yari kapali dualarla cikardi merdivenleri.. o gorse yazik olurdu adama[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness | msn : [email protected]
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya çok beter ya[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 aa bu resimlerde neden zekeriya beyaz yok ??? ahahahahah :D[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz.
kitana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 allah akıl dağıtırken onları unutmuş kusurlarına bakmayın hele alien e koptum diyebilirim[signature][hline][ quote ]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi[ /quote ]
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bunlar uber ya cok karizma olmuslar :P
Öne çıkan mesajlar