Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 vee 100![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Rebelution, 16 Ekim 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Bi tek sizin doğrunuz var dimi dünyada. Adamlar öyle olmak istiyosa olur, bunu da tartışmak kimseye düşmez.. Size ne.. +1 haklısın abi her ne desekte. Ama şu var ki düşünüyorum da.Ne amaçla böyle yapıyorlar ? Güzel gözükmek ? Havalı olmak ? Dikkat çekmek ?[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 adam farklı olmak istiyo işthe bu kadar basit![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
miyagi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yuh beee ülen ne cı cekmi,şşerdir onları yaparken yaff lol yane[signature][hline]ddr2621
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 benzıor gıbıler ama cok abartı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bence bunlar evrim aşamasında tamamlayamamışlar daha[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ahhaha aklıma geldi abim anlatırdı bundan 15 20 sene önceleri fln saçını uzatanlar yolda yürüyemiomuş laflardan dolayı (:[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mahluk olsa gerek bunlar[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yaşamasın abi bu adamlar..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Quatzal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 biz ankarada oruç açmak için bunlardan döverdik..
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 söylenebilecek tek şey var: Seni kim yeterince sevmedi? Gösterecek tek adres var: psikolog soldan ilk sokakta sağda beyim[signature][hline]MONO(b)LOG
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Midem bulandı harbi harbi ya[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
Messor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 valla adamlar mutlu. klasik insan formundan çıkan herkes taşlanıyor o garibime gitti. çoğu pek gözüme hoş gelmedi gerçi, sondan bi öncekini beğendim, diğerleri beş para etmez. farklılığında, abartınında estetik yanı olduğuna inanıyorum. alien olan arkadaşa üzüldüm şahsen : )[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn...
beybin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 şu amcam ne güzelmiş yaa war ya o döwmeye werilen parayla türkiyedeki tüm aç insanları krallar gibi yaşatırsın:)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sadece ilgi cekmek icin mi yapiyorlar acaba?
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bu insanların kafaları nasıl çalışıyo acaba. Neler düşünüyorlar kafadan neler geçiyor çok merak ediyorum. İncelemeye almak lazım[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman!
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 öeh tiplere bak ya. hepsi dayaklık bunların...[signature][hline]:0) ?
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 İğrenç.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bide bunlar sokakta nasıl yuruyolar =) yani millet tip tip bakar yaa[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hocam bu tiplere verecen odunu.. akıtcan pekmezini bunların odunla vura vura... benim kulağımda da 2 tane küpe var ama bunlar abartmış....[signature][hline]yar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle
inf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Sırtından asılanların ve sırtında kanca olanların olduğu resimler amerikadaki bir festivalden. Oda bir yarışma,en uzun o şekilde kalan grup kazanıyor ve karşılığında saygı kazanıyorlar. Ruhen hasta olduklarını kendileri dahil kimse inkar edemez. Bunların yaptıkları tez konusu olucak bir araştırma.. Hatta fransız bir estetik cerrahı var bunları yapan. Resmi olarak kayıtlı değil ama yasa dışıda olsa yapıyor öyle alın kabartmalarını,sonradan eklenen metal boynuzları,çeneye monte edilen protez dişleri vs.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ya o 3.yü görünce içim bi hoş oldu. Yazık ediyolar kendilerine. Bunlar normal değil. Hatta sonuncusu Dünyalı bile değil bence...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 gençler çok hırçın.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
ronald Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: yigito2005, 17 Ekim 2005 15:17 tarihinde demiş ki: hocam bu tiplere verecen odunu.. akıtcan pekmezini bunların odunla vura vura... benim kulağımda da 2 tane küpe var ama bunlar abartmış.... cok kemik okuyosun galiba hoca? :D..katiliyorum bu arada.. :)[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Öne çıkan mesajlar