Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Arkadaşlar İnsanmı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Rebelution, 16 Ekim 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
Bi tek sizin doğrunuz var dimi dünyada. Adamlar öyle olmak istiyosa olur, bunu da tartışmak kimseye düşmez.. Size ne..

+1 haklısın abi her ne desekte.

Ama şu var ki düşünüyorum da.Ne amaçla böyle yapıyorlar ?

Güzel gözükmek ? Havalı olmak ? Dikkat çekmek ?[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
bence bunlar evrim aşamasında tamamlayamamışlar daha[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Mesaj tarihi:
ahhaha aklıma geldi abim anlatırdı bundan 15 20 sene önceleri fln saçını uzatanlar yolda yürüyemiomuş laflardan dolayı (:[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
yaşamasın abi bu adamlar..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Mesaj tarihi:
valla adamlar mutlu. klasik insan formundan çıkan herkes taşlanıyor o garibime gitti. çoğu pek gözüme hoş gelmedi gerçi, sondan bi öncekini beğendim, diğerleri beş para etmez. farklılığında, abartınında estetik yanı olduğuna inanıyorum.

alien olan arkadaşa üzüldüm şahsen : )[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Mesaj tarihi:
şu amcam ne güzelmiş yaa war ya o döwmeye werilen parayla türkiyedeki tüm aç insanları krallar gibi yaşatırsın:)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Mesaj tarihi:
Bide bunlar sokakta nasıl yuruyolar =) yani millet tip tip bakar yaa[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
hocam bu tiplere verecen odunu.. akıtcan pekmezini bunların odunla vura vura... benim kulağımda da 2 tane küpe var ama bunlar abartmış....[signature][hline]yar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle
Mesaj tarihi:
Sırtından asılanların ve sırtında kanca olanların olduğu resimler amerikadaki bir festivalden. Oda bir yarışma,en uzun o şekilde kalan grup kazanıyor ve karşılığında saygı kazanıyorlar. Ruhen hasta olduklarını kendileri dahil kimse inkar edemez. Bunların yaptıkları tez konusu olucak bir araştırma.. Hatta fransız bir estetik cerrahı var bunları yapan. Resmi olarak kayıtlı değil ama yasa dışıda olsa yapıyor öyle alın kabartmalarını,sonradan eklenen metal boynuzları,çeneye monte edilen protez dişleri vs.
Mesaj tarihi:
Ya o 3.yü görünce içim bi hoş oldu. Yazık ediyolar kendilerine. Bunlar normal değil. Hatta sonuncusu Dünyalı bile değil bence...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
said:
yigito2005, 17 Ekim 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
hocam bu tiplere verecen odunu.. akıtcan pekmezini bunların odunla vura vura... benim kulağımda da 2 tane küpe var ama bunlar abartmış....

cok kemik okuyosun galiba hoca? :D..katiliyorum bu arada.. :)[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
  • Yeni Oluştur...