AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Evet arkadaşlar Orc_Lord'un Kar Dpt. threadinden sonra cin bir fikirle Hava Dpt. threadini açtım. Erzurum Günlük Güneşlik. Söz sizde paticik. Erzurum Muhabiri ; Insight. -Paticik? -Paticiikk? Evet efenim galiba bir sorun yaşıyoruz :P[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Izmir Günlük : Sıcak,Güneşli ve Süper bi hava .. Sözü Sizlere bırakıyorum .. Ravena Izmir Pati haber :-P ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: insight, 16 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: -Paticik? -Paticiikk? Evet efenim galiba bir sorun yaşıyoruz :P hehe çok güldüm :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 İstanbul' dan bildiriyorum... *!Mikrofonu tutmaya çalışır...* *!Tık tık Vııuuuvvvv* Şu an hava baya dandik, kapalı bir hava var[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
maddoq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 antalyada gece 3 ten 7 ye kadar devam eden sağnak yağmur kendini bulutlu bir havaya bıraktı şuan yağmur yağmamakta ama yağma ihtimali yuksek ..
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Selam Paticik Manisa Hava Durumunu Veriyorum Manisa Her Zamanki gibi Kavruluyor Dışarıya Çıkanların Hepsinin Teker Teker Eridiğini Görüyoruz Paticik Paticik orada mısın Allah be Mikrofon erimiş eyvahhh ayaklarım gidiyor[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 şimdi tekrar İstanbul stüdyolarındayız... Eee... sabahın köründe yağan bir yağmur olduğu iddiaları ile sarsıldık bugün.. bazıları bunun depreme alamet olduğuna yordu fakat şimdilik hava kapalı ve yağmur beklenmiyor.. tekrar sizdeyiz...[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Evet sevgili paticikler söz tekrar Erzurum Muhabirimiz Insight'ta Insight ; Erzurumda ki günlük güneşlik hava yerini oynak bir havaya bıraktı. Doğu'dan gelen Azerilerin yaptığı hava şehri etkisi altına aldı. Dararriarrarrrarrrarr Dıttıııtıtııtııtıı İşte duyuyorsunuz... Söz tekrar sizde.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Gordios diğer topic te yapmur yağıyor diyorsun. Burada kavruluyor diyorsun manisa' yı merak ettim şimdi[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: RaVena, 16 Eylül 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Izmir Günlük : Sıcak,Güneşli ve Süper bi hava .. Sözü Sizlere bırakıyorum .. Ravena Izmir Pati haber :-P ... naaptın abi güneş varda.soğuk bi rüzgar esio ama üşütmüo.hhava bunaltmıyo yani izmirde.süper hava. izmir/ksk[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Janitschar, 16 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: Gordios diğer topic te yapmur yağıyor diyorsun. Burada kavruluyor diyorsun manisa' yı merak ettim şimdi şöyle bir cevap vereyim biz buna yaz yağmuru diyoruz vede 4 dakika sonra durdu zaten Anlaştık mı? Şuan Odada yanıyorum[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 abi bu çok şaibeli bi departman oldu[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ravena ve Gordios arkadaşlarımız yanlış haber verdikleri için işlerine son veriyoruz. Muhasebeye gidin hesabınızı kestirin hadii.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Manisa kavruluyor yani hemen geliyorum.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bbenim yazdığım mı[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 gel ağırlarız[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yok arkandakinin[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: insight, 16 Eylül 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Ravena ve Gordios arkadaşlarımız yanlış haber verdikleri için işlerine son veriyoruz. Muhasebeye gidin hesabınızı kestirin hadii. harbi çok sıcakta öyle öldürücü bir sıcaklık değil :D[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bu topiğin üstüne kar falan yağıcak gibi [signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 16 Eylül 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 İnşallah yağar okullar tatil olur :D[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 abi Gordios u kovsana gözünü seveyim.. bi de yayınımıza beş dakka ara verip reklam girelimmi lütfen[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 16 Eylül 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Evet Sevgili seyirciler Şuan Ölüm Riskim Var Diğer Muhabirler Beni Çekemiyorlar Ve Kanalımızdan Attırmaya Çalışıyor Tuttt tuttt Gordios'u tut sesleri duyuyoruz galiba :D[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet sayın seyirciler.. gaziantepte termometrem 32 dereceyi gösterior ama bu galiba antep malı kolpa termometre. yalan,nası bi 32 derecedir anlamadım gitti kıçımdan ter akıor... yağmur duasına çıkacaz valla..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 32 azmı kardeşim... 32 de akmaz mı ter bi taraflarından.. termometre doğru da sen biraz kolpasın galiba :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sen ne dion yaw biz 40 dereceler gösdük yine böle ter zor akıodu bi taraflarımdanda.. ne bilim anlamadım gitti.[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Öne çıkan mesajlar