damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kaçkez Dm yaptıghımı hatırlamıyorum bıle,frostwhisperda horde tarafında bizim ekıpten daha deneyımlı Dm bilen oldugunu sanmıyorum,kımle oynasak bunu sölüyor cunki,ama hala neck,cloak ve arcmage recipesini bulamadık.artık okadar ezberledıkki gecen gun 2k cıvarı lagda bitirdik northu,hatta ben kingde disconnect olup baglanamama ragmen(mage im)shaman-rogue-war ve pri kingin ordakı kopekleri gecıp birde kingi öldürmüşler ,tabii gene cıkmamıs recipe:)[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 aptal baronda bende puan varken.. dusurmuoo fellheart shoulder pads bi o kaldı alim girmicem su mc yee de işte ..of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 mother smolderwebi oldurmek icin druid ile solo yapilabilecegini anatmisti biri yukarilarda bi yerde onu bi kontrol et istersen[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: BonePART, 18 Ekim 2005 12:26 tarihinde demiş ki: mother smolderwebi oldurmek icin druid ile solo yapilabilecegini anatmisti biri yukarilarda bi yerde onu bi kontrol et istersen O örümceği solo olarak öldürmeyi bende çok denedim ama başaramadım... Cat formda stealth olarak oraya gidilebiliyor ama bear formda 6k armora rağmen bu örümcek 270-370 arası vuruyor, critlerde 500 lere çıkıyordu... Çok denememe rağmen öldüremedim... Bir keresinde hakkını çok indirmiştim (tabi innervate ns falan kullanarak), ondada etraftaki örümceklerden nasıl agroyu almışsam, hepsi bana saldırıverdi ve bende ondan sonra denemeyi bıraktım... Talihime bak ki, sonraki ilk partide ayakkabıyı düşürdük :) Spaulders içinde az uğraşmadım tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bütün buff ları alır ve eğer feralsende cok rahat kesersin ki ben hiç denemedim ama bu patchden sora kesebiliriz rahat diye düşünüorum benimde hala wildhearth bootum eksik ama gerek yok wildhearth sux ,ab deki boot u almaya kasıorum simdi honored istiodu sanırım 3k kaldı :D[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mother smolderwebin nasıl öldürücleceğini bu topicde anlatmıştım[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sakin ol... ayrica toplamana gerek yok hepsini. onun yerine baska bi robe kullanarak MC yap.. bende hala devout'un chest'i yok. yakinda prophecy'nin robe'u gelecek, hala devout yok..[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ilk denememde bot u leggings i ve shoulder i aldim ama aylardir cowl un düştüğünü görmedim. Pesinide bıraktım zaten :p[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Magister boots aman allahım stratholme un en lüzumsuz boss unda düşme ihtimali var kimsenin gitmediği(Postmasterdır kendisi), halen devout kullanırım. Birde 20 kere ubrs yapmışımdır halen bileklik düşmedi ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya arkadaslar neden set kullaniyorsunuz.. sabah bizim guildin sitesine mage`in kullanabilecegi itemlari yazdim yarin burayada yazarim[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: riglous, 19 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: sakin ol... ayrica toplamana gerek yok hepsini. onun yerine baska bi robe kullanarak MC yap.. bende hala devout'un chest'i yok. yakinda prophecy'nin robe'u gelecek, hala devout yok.. mana channeling robe mu öyle bi robe olcak o daha iyi devouttan salla : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Valla boşu boşuna set için kendinizi yemeyin gidin Dm farm yapın dmden düşen itemlar butun rare setlerden iyidir ki özellikle druid için guzel eşyalar düşüyor dm den iyi + healing power falan yaparsın , sonrada mc zaten mc dede sırf druid item düşüyor zaten gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Ekim 2005 01:00 tarihinde demiş ki: mana channeling robe mu öyle bi robe olcak o daha iyi devouttan salla : ) yok karistirdin o rod, yani wand... DM'den dusuyo mana regen veriyo da, bende truefaith var zaten, kasmiyorum... ornek olsun diye soylemistim...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 uc gunluk dunyada setle onla bunla urasmayin...`[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 En sonunda wildheart cowl'u düşürmeyi başardım... O da rastgele oldu denebilir... Ungoro crater'de bitki toplarken bir mesaj geldi ve 5 kişilik parti içim dakikalardır healer aradıklarını ve scholoyu 5 kişi yapmak istediklerini falan söylediler... Bende kıramadım ve gitme kararı aldım... Ki, scholoya ilk defa 5 kişilik parti ile gidiyordum... Neyse, en sonunda wildheart başlık düştü ve resmen şok oldum :) Tam da umudumu kesmiştim :) Bu arada scholo'nun esas keyfi 5 kişilik parti ile çıkıyormuş... 10 kişilik raidler gerçekten bayıyor artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar