Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek bir set parçası insanı nasıl deli eder...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

kaçkez Dm yaptıghımı hatırlamıyorum bıle,frostwhisperda horde tarafında bizim ekıpten daha deneyımlı Dm bilen oldugunu sanmıyorum,kımle oynasak bunu sölüyor cunki,ama hala neck,cloak ve arcmage recipesini bulamadık.artık okadar ezberledıkki gecen gun 2k cıvarı lagda bitirdik northu,hatta ben kingde disconnect olup baglanamama ragmen(mage im)shaman-rogue-war ve pri kingin ordakı kopekleri gecıp birde kingi öldürmüşler ,tabii gene cıkmamıs recipe:)[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 18 Ekim 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
mother smolderwebi oldurmek icin
druid ile solo yapilabilecegini anatmisti biri yukarilarda bi yerde
onu bi kontrol et istersen

O örümceği solo olarak öldürmeyi bende çok denedim ama başaramadım... Cat formda stealth olarak oraya gidilebiliyor ama bear formda 6k armora rağmen bu örümcek 270-370 arası vuruyor, critlerde 500 lere çıkıyordu... Çok denememe rağmen öldüremedim... Bir keresinde hakkını çok indirmiştim (tabi innervate ns falan kullanarak), ondada etraftaki örümceklerden nasıl agroyu almışsam, hepsi bana saldırıverdi ve bende ondan sonra denemeyi bıraktım... Talihime bak ki, sonraki ilk partide ayakkabıyı düşürdük :) Spaulders içinde az uğraşmadım tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

bütün buff ları alır ve eğer feralsende cok rahat kesersin ki ben hiç denemedim ama bu patchden sora kesebiliriz rahat diye düşünüorum benimde hala wildhearth bootum eksik ama gerek yok wildhearth sux ,ab deki boot u almaya kasıorum simdi honored istiodu sanırım 3k kaldı :D[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 19 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
sakin ol... ayrica toplamana gerek yok hepsini. onun yerine baska bi robe kullanarak MC yap.. bende hala devout'un chest'i yok. yakinda prophecy'nin robe'u gelecek, hala devout yok..
mana channeling robe mu öyle bi robe olcak o daha iyi devouttan salla : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Valla boşu boşuna set için kendinizi yemeyin gidin Dm farm yapın dmden düşen itemlar butun rare setlerden iyidir ki özellikle druid için guzel eşyalar düşüyor dm den iyi + healing power falan yaparsın , sonrada mc zaten mc dede sırf druid item düşüyor zaten gerisi gelir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 20 Ekim 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
mana channeling robe mu öyle bi robe olcak o daha iyi devouttan salla : )
yok karistirdin o rod, yani wand... DM'den dusuyo mana regen veriyo da, bende truefaith var zaten, kasmiyorum... ornek olsun diye soylemistim...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

En sonunda wildheart cowl'u düşürmeyi başardım... O da rastgele oldu denebilir... Ungoro crater'de bitki toplarken bir mesaj geldi ve 5 kişilik parti içim dakikalardır healer aradıklarını ve scholoyu 5 kişi yapmak istediklerini falan söylediler... Bende kıramadım ve gitme kararı aldım... Ki, scholoya ilk defa 5 kişilik parti ile gidiyordum... Neyse, en sonunda wildheart başlık düştü ve resmen şok oldum :) Tam da umudumu kesmiştim :)

Bu arada scholo'nun esas keyfi 5 kişilik parti ile çıkıyormuş... 10 kişilik raidler gerçekten bayıyor artık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...