Sensible Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Off kafayı yemek üzereyim. Wildheart set topluyorum,ilk setim daha. Bütün parçaları tamam boots hariç. Mother Smolderweb'e yapmadığım işkence kalmadı ama düşürmüyo mübarek. En az 30 kere öldürdüm kendisini. 10 kere falan solo olarak öldürdüm 20 kere de grupla. 1 keresinde düşmüştü başka bir druid kaptı :/ Deliricem ya hala düşmüyo bu. Nedir bu böyle niye işkence çektiriyolar insana ya...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 36 kez baron run yapıp sc legsin 1kere düştüğünü gördüm onuda lvl 59rog almıştı sonunda vaz geçtim daha gitmiyorum[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 oluo ole ya sabirli ol :) bak benim devout spaulders 15-16. gidisimde dustu hehe.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Lightforge set tamamlıyım derken Valor tamamlamak üzereyim... Valor setini tamamlamış warriorlar ne yapıyorsunuz hala o dungeonlarda sormak isterim size !!![signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 painweaver band,draconian deflector,emberfury talisman[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM [Bu mesaj Head tarafından 17 Ekim 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Virus o alan bendim be deseydin 36 run yaptım bırakırdım benim ilk baron runımdı o charla bende ilk baron runda cs. legging aldıma sevinmiştim :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o bot dusmeeeeeez[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 benimde sadece tek eldiven kaldi ama brd ye giden adam gibi takim olmayinca zor dusurmem anca guildce gideceguz[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben de gittiğim her ubrs run'ında görmüşümdür o bot'u. ve her seferinde de druid olmadığı için disenchant edilmiş yada vendora 1g ye falan satılmıştır. bir şeyi istedin mi alamıyorsun genelde. eski warrior'ımla painweaver band için neler çektim aylarca, alamadım. yeni warrior'ımla onyxia questlerini yaparken 1. girişimde aldım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Azmodai, 17 Ekim 2005 15:39 tarihinde demiş ki: oluo ole ya sabirli ol :) bak benim devout spaulders 15-16. gidisimde dustu hehe. abi spaulders mail veya plate tir naptın sen :D nası büyü atcen onlan[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BssM Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Sensible, 17 Ekim 2005 15:34 tarihinde demiş ki: Off kafayı yemek üzereyim. Wildheart set topluyorum,ilk setim daha. Bütün parçaları tamam boots hariç. Mother Smolderweb'e yapmadığım işkence kalmadı ama düşürmüyo mübarek. En az 30 kere öldürdüm kendisini. 10 kere falan solo olarak öldürdüm 20 kere de grupla. 1 keresinde düşmüştü başka bir druid kaptı :/ Deliricem ya hala düşmüyo bu. Nedir bu böyle niye işkence çektiriyolar insana ya... Kızma ama ilk lbrs runımda spaulders ikincisindede botu almıştım tek druidde bendim hepsinde:)Ama şyu wildheart kilt denen şet düşmüyo bi türlü en az 15 kere gitmiş olmama rağmen hele şu wh vest var ya bırakıcam yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Haha onları da ben tek seferde aldım naber ;)[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 İlk ubrs run ımda Magister Bileklik .. Ve Magister Robe düştü.. 3. baron run da.. Belt ve legs düştü.. ilk Scholo Run da Gloves ve Shoulder Düştü.. Sadece Magister Crown için 20 Kere Scholomance yaptım o kadar..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 lightforge spaulder 37 ubrs runda dustugunu gormedim hiç duşmedi[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zamanında 150 den fazla ubrs yapmıştım shadowcraft tunic için. hiç düşmedi düşecek de 3 rogue arasından zar atıcaksında kazanıcaksın. oldu :/[signature][hline]a new hope ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 2 ay boyunca scholo yaptım helm of valor düşmedi bende kafamdaki yeşil kafalıkla durdum bundan abartısı olan varsa söylesin[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: mert1014, 17 Ekim 2005 18:55 tarihinde demiş ki: 2 ay boyunca scholo yaptım helm of valor düşmedi bende kafamdaki yeşil kafalıkla durdum bundan abartısı olan varsa söylesin zaten her runda işimize yaramayan itemler düşerdi.. ne kıl olurdum.. bi gece saat 3 olmustu.. scholo run a katıldım.. ulan yarın iş var napsam diye düşündüm.. ama yinede run u tamamladım.. ve magister crown düşmüştü.. cok sevinim item i aldım.. saat 4:30 fln dı.. yattım 7 de kalktım işe gittim.. ama bütün gün aklımda magister crown vardı. hey gidi günler bea :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yalansız 2.5-3 ay onyxia key questini yapamadm horde tarafında.çünkü questin meptupunun cantamda oldugunu bilmiodum.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler [Bu mesaj shippy tarafından 17 Ekim 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 daha bugün ilk kesmemde düştü boot hemde tek kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BssM Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Sensible, 17 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: Haha onları da ben tek seferde aldım naber ;) sash of mercyi hatılarsın dimi oda bende var=))[signature][hline]Krezas:NE 60 druid ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben set toplamıyorum hehe en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zamaninda gunde 4 5 ubrs run yaparak 100den fazla ubrs yaptim. briarwood reed dusmedi. hala kendisini ariyorum . millet 100 ubrs yapinca 2 tane pristine hide of the beast dusurup parayi goturuyor :) ekleme: set yapmayin arkadaslar disarida set parcalarinin verdigi butun bonuslari tek itemda veren esyalar var arastirn biraz set yalan. [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 17 Ekim 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 1-dal rend düşen polearm cok istedim sırf karizması için düşmedi tuf alınca saldım daha ubrs bile girmiyorum 2-Barondan düşen sword onuda sırf karizması için istedim 1 kere düştü onuda rogue aldı daha barona da gitmiyorum :) 3-Valor helm çok istedim 132132 scholo run da düştü eh çokta şansız değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Wildheart setin sadece başlığı kaldı ve 4 haftadır sürekli scholo yapmama rağmen hiç düşmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Benim hiç magisterım olmadı.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar