Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swg'de Darth vader'a karşı gelmek !

Vergil

Öne çıkan mesajlar

Kızdırırsan Force ile anında ucurup, yatırıyor abimiz(Bu kısım ciddi). Arada puhhhhhh puhhh sesini çıkarmayı da ihmal etmiyo.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk geldiği zamanlar
üstüne kusanlar
tokat atanlar

unknown salute edenler

vader hiçbirşey yapmıyordu
sadece bakıyordu
saçma sapan bir script den başka bişi olmadığını anlayınca şevkimizi yitirmiştik

2 ay sora akıl edip dev ler oha lan vader a haraket çekyiorlar diye incap eklemişler
ne zekice ..[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi kez cesaretimi toplayip ne diyon lan lavuk dotunu keserim dediydim, tek gordugum thats enough diyen bi baloncuk ve saglam bi lightining oldu.

lightining+incap+dusmeden havada slain+kuzu kuzu clone center oluyo.

vanın sıkıldıkca deneyebılırsın.

bıde ılgınc seylerden bırı gecen ımperıaller freedom cıty ı basılyolardı bende oradaydım neyse aksıyonun bı esnasında oldum shırıne dan cıktım o ne bacaklarım yok. droıd bacagı olmuslar. rofl cok komıktı. yıllardır bu tur soylentıler duyardım. meger gercekmıs. sıbernatık muhendısıne gıdıp cıkarttırına kadar ole dolanıyon ortalarda. cıktıktan sonada kayboluyo. ılgınc oldu tabı.[signature][hline]Army Captain of Vader
sad(mbh)
sadness(djk)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

bak git vader a sırayla /pet -- /spit -- /rude yap[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Sosyal ağlarda paylaş

vader'ı nerde bulabilirim bi gidip laf atıpda geleyim ayrıca bide sizin için intikam alayım o zamanında alıyodu intikam şimdi sıra bende Anakin Skytalker says : '' Dark Side not impressed ! '' :P ben bi dötünü keseyim onun hehe :P koptum yaw darth sidiousla karşılaşan varmı ??
Sosyal ağlarda paylaş

eğer gören olursa, lütfen onun bana olan 10milyon credit borcunu hatırlatsın. para benim için önemli değil ama adamın parayı alıp beni bir daha sormamazlık etmesi gücüme gitti valla.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse
-SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

vader amca anca nefes alip veriyo hali kalmamis ( bole dedigimi duyarsa.................) :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 17 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
kulakları da duymuyor artık .Dert etme duymaz seni . ahh boğazım

lol grip rulazzzz :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...