Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swg'de Darth vader'a karşı gelmek !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acimistim ben db cakmadim o yuzden vader a.. 3 incap yaptim daha eglenceli oldu[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Mesaj tarihi:
Kızdırırsan Force ile anında ucurup, yatırıyor abimiz(Bu kısım ciddi). Arada puhhhhhh puhhh sesini çıkarmayı da ihmal etmiyo.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Mesaj tarihi:
keşke vaderi saf bi npc den öte bi şey yapsalarda şehirlere geldiği zmn etrafında "vader u suck" diyen jedi ları falan kesse

anca /slap falan yaparsanız incap edio, hemde yumrukla (lighting, ls falan ne işe yarıosa)
Mesaj tarihi:
ilk geldiği zamanlar
üstüne kusanlar
tokat atanlar

unknown salute edenler

vader hiçbirşey yapmıyordu
sadece bakıyordu
saçma sapan bir script den başka bişi olmadığını anlayınca şevkimizi yitirmiştik

2 ay sora akıl edip dev ler oha lan vader a haraket çekyiorlar diye incap eklemişler
ne zekice ..[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ben bi kez cesaretimi toplayip ne diyon lan lavuk dotunu keserim dediydim, tek gordugum thats enough diyen bi baloncuk ve saglam bi lightining oldu.

lightining+incap+dusmeden havada slain+kuzu kuzu clone center oluyo.

vanın sıkıldıkca deneyebılırsın.

bıde ılgınc seylerden bırı gecen ımperıaller freedom cıty ı basılyolardı bende oradaydım neyse aksıyonun bı esnasında oldum shırıne dan cıktım o ne bacaklarım yok. droıd bacagı olmuslar. rofl cok komıktı. yıllardır bu tur soylentıler duyardım. meger gercekmıs. sıbernatık muhendısıne gıdıp cıkarttırına kadar ole dolanıyon ortalarda. cıktıktan sonada kayboluyo. ılgınc oldu tabı.[signature][hline]Army Captain of Vader
sad(mbh)
sadness(djk)
eclipse
Mesaj tarihi:
bak git vader a sırayla /pet -- /spit -- /rude yap[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Mesaj tarihi:
sonra vader bize şevkat gösteriyor onları yapınca ben denedim beni kucagina oturttu[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
frf ile ugraşirsan takarlar tabii sibernetik i:P[signature][hline]Akse Xanadu
Jedi Padawan
Floriel Xanadu
Master Bio-Engineer,Master Chef.
Mesaj tarihi:
vader'ı nerde bulabilirim bi gidip laf atıpda geleyim ayrıca bide sizin için intikam alayım o zamanında alıyodu intikam şimdi sıra bende Anakin Skytalker says : '' Dark Side not impressed ! '' :P ben bi dötünü keseyim onun hehe :P koptum yaw darth sidiousla karşılaşan varmı ??
Mesaj tarihi:
eğer gören olursa, lütfen onun bana olan 10milyon credit borcunu hatırlatsın. para benim için önemli değil ama adamın parayı alıp beni bir daha sormamazlık etmesi gücüme gitti valla.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse
-SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse
Mesaj tarihi:
said:
Akse, 14 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
frf ile ugraşirsan takarlar tabii sibernetik i:P

ahaha bak bu aklima gelmediydi doru soyluyon valla.

light side carpti beni demek.[signature][hline]Army Captain of Vader
sad(mbh)
sadness(djk)
eclipse
Mesaj tarihi:
vader amca anca nefes alip veriyo hali kalmamis ( bole dedigimi duyarsa.................) :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Mesaj tarihi:
said:
DarKRideR, 17 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
kulakları da duymuyor artık .Dert etme duymaz seni . ahh boğazım

lol grip rulazzzz :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
  • Yeni Oluştur...