Vergil Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 swg oynarken darth vader'a karşı gelince noluyo ya da atack verebiliyomusun ya da duello herneyse işte bunu çok merak ettim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hatta vader'i paket yapıyorsun[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 acimistim ben db cakmadim o yuzden vader a.. 3 incap yaptim daha eglenceli oldu[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya othmo o zaman db çekseydi episode 5 ve 6 çekilmeyecekti zaten[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kızdırırsan Force ile anında ucurup, yatırıyor abimiz(Bu kısım ciddi). Arada puhhhhhh puhhh sesini çıkarmayı da ihmal etmiyo.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 benim vader'ı gormuslugum yok gectim attack vermeyi... bu arada nerde abimiz gidelim bir el alalim, şıh muamelesi yapalım belki sever bir seyler verir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Lordumuzu kızdırmayın, sonra karşında bizi bulursunuz:D[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 senden once kafadan bir kere lordunu bulurum ki cakabo...ve muhtamelen herif beni silkeler:) (bu arada ben eclipse teki pacharel):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 keşke vaderi saf bi npc den öte bi şey yapsalarda şehirlere geldiği zmn etrafında "vader u suck" diyen jedi ları falan kesse anca /slap falan yaparsanız incap edio, hemde yumrukla (lighting, ls falan ne işe yarıosa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ilk geldiği zamanlar üstüne kusanlar tokat atanlar unknown salute edenler vader hiçbirşey yapmıyordu sadece bakıyordu saçma sapan bir script den başka bişi olmadığını anlayınca şevkimizi yitirmiştik 2 ay sora akıl edip dev ler oha lan vader a haraket çekyiorlar diye incap eklemişler ne zekice ..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben bi kez cesaretimi toplayip ne diyon lan lavuk dotunu keserim dediydim, tek gordugum thats enough diyen bi baloncuk ve saglam bi lightining oldu. lightining+incap+dusmeden havada slain+kuzu kuzu clone center oluyo. vanın sıkıldıkca deneyebılırsın. bıde ılgınc seylerden bırı gecen ımperıaller freedom cıty ı basılyolardı bende oradaydım neyse aksıyonun bı esnasında oldum shırıne dan cıktım o ne bacaklarım yok. droıd bacagı olmuslar. rofl cok komıktı. yıllardır bu tur soylentıler duyardım. meger gercekmıs. sıbernatık muhendısıne gıdıp cıkarttırına kadar ole dolanıyon ortalarda. cıktıktan sonada kayboluyo. ılgınc oldu tabı.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bak git vader a sırayla /pet -- /spit -- /rude yap[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sonra vader bize şevkat gösteriyor onları yapınca ben denedim beni kucagina oturttu[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 frf ile ugraşirsan takarlar tabii sibernetik i:P[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 lighting yaptığı yerlerde avoid incap yapın vader morarıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 vader'ı nerde bulabilirim bi gidip laf atıpda geleyim ayrıca bide sizin için intikam alayım o zamanında alıyodu intikam şimdi sıra bende Anakin Skytalker says : '' Dark Side not impressed ! '' :P ben bi dötünü keseyim onun hehe :P koptum yaw darth sidiousla karşılaşan varmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eğer gören olursa, lütfen onun bana olan 10milyon credit borcunu hatırlatsın. para benim için önemli değil ama adamın parayı alıp beni bir daha sormamazlık etmesi gücüme gitti valla.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Akse, 14 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: frf ile ugraşirsan takarlar tabii sibernetik i:P ahaha bak bu aklima gelmediydi doru soyluyon valla. light side carpti beni demek.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kızdırmayn darth ı bakeem!!![signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 vader amca anca nefes alip veriyo hali kalmamis ( bole dedigimi duyarsa.................) :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kulakları da duymuyor artık .Dert etme duymaz seni . ahh boğazım[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: DarKRideR, 17 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki: kulakları da duymuyor artık .Dert etme duymaz seni . ahh boğazım lol grip rulazzzz :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar