Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

swg yi maksimum kalitede oynamak

patateskabak

Öne çıkan mesajlar

intel p4 2.4 1 mb cahce 533 mhz
2 gb ddr twinmos ram
ATI rodeon 9250 se 128 mb
80 gb seagate sata 8 mb buffer

anakart:asus p4p800 x i865p dual 800 mhz sata

konfigurasyonlarim bunlar, galaxiesi en verimli şekilde oynamak için ekran kartimi neyle değiştirmeliyim? ya da başka şeyleri de değiştirmeli miyim? ya da bu konfigürasyonla oynadiğim zaten maksimum kalite mi?

yardimci olursaniz sevinirim..
Sosyal ağlarda paylaş

benim makina p4 3. HT Prescott
Geforce 5700 256 ram ekran kartı
1 gb ram

ile kasılıyorum. kutunun ustundeki recomended konfigrasyona bakma sen, her yeni patch de daha da sapıtıyor cunku oyun.

ama sen ram dan dolayı baya rahat oynayabilirsin.[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF

[Bu mesaj SethValor tarafından 18 Ekim 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

amd athlon 3500+ 64bit
2gb kingston ram
geforce 6800 ayrica sata harddisk var fakat her seyi full yaptigim zaman 15-20fps arasinda oynayabiliyorum isin garip tarafi bf2 gibi bir oyunda bu sistemle her seyi acip aa i sona getirdigin zaman yavaslama olmuyor swg de gercekten bir grafik motoru sorunu var ama o dedigin makineyle herseyi full yapmazsan takilma olmadan cok rahat oynarsin
Sosyal ağlarda paylaş

ekran kartını değiştirirsen insanlar için olan gölgeyi açabilirsin birz yavaşlama olur ama çok önemli değil.... ama binaların gölgelerini açarsan o zaman çok güzel görünmesine karşın baya bi yavaşlıyo benim bilgisayar...[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi)
"Join the Empire Rule the Galaxy"
Sosyal ağlarda paylaş

herseyi full acip oynamayi denemedm ama 2ghz centrino 2gb ram ve go6800 ile gayet guzel oynuorm.. eskiden 512 ram ile shuttle a binmeye korkardm simdi cok rahatladm :D bole bi sistemle hayet guzel oynuorm walla[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuwanda, 18 Ekim 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
herseyi full acip oynamayi denemedm ama 2ghz centrino 2gb ram ve go6800 ile gayet guzel oynuorm.. eskiden 512 ram ile shuttle a binmeye korkardm simdi cok rahatladm :D bole bi sistemle hayet guzel oynuorm walla

benim şu an rüyama giriyor kabuslar görüyorum 512 ram ile :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

konfig: AMD 64 3000+ , 2gb dual ddr400,128mb nvidia 5900xt ve 120gb hard disk ve dail-up ile oyunadığıma rağmen mop olsun theed olsun çok rahat oynarım. sadece büyük pvp savaşlar sırasında lag oluyor ama sanırım hepimiz o sorunu çekiyoruz. bir yerde ses kartının bile swg'de çok etkisi var die okumuştum. o yüzden gidip iyi bi ses kartı da aldım.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse
-SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

cidden ram bu oyunda onemli.. eskiden 512 zamanında mop a giderken bi popcorn yapardım kola koyardım gelip tekrar yerlesirdim daha inmemis olurdum. ama simdii, o loadingler var ya.. artık yok :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

benim pc'im

AMD ATHLON +2200
512MB DDR RAM (1 GB RAM OLACAK HATTA 2 GB BİLE OLABİLİR EĞER TEK 1 GB RAM ÇIKARSA 3 GB YAPARIM)
ATI RADEON X9550 SE
SAMSUNG 120 GB HARD DİSK
21''Vestel LCD Ekran(Monitör)

EKİPMANLARIMIDA SAYAYIM MI ? :D (mouse klavye falan)
hadi yazıyorum mx 310 , dsp 500 ,dkt pad ,internet navigator keyboard) ekipmanlarımda bunlar :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 18 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
bence hepimiz para biriktirip soeyi upgrade etmeliyiz , kalan paraylada sana ekran kartı alırız :D

Iyi Fikir :D

Not:Bakin FPS Olayinin Babasi Bu Adam :P Oyunu Aldigimdan Beri Bi Sorun Vardi FPS 1 -3 Arasinda Takiliyodum 2 Taktik Verdi FPS 25 - 30 ram 512 Deli Bir Konfigirasyonumda Yok Ama Takilmiyorum Hic...Loading En Fazla 3 Dakka Falan...Baglanti 128 Kablo...Ama Bu Adam Sayesinde FPS Kabuslarina Son :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..

[Bu mesaj Netcafe tarafından 20 Ekim 2005 08:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...