patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 intel p4 2.4 1 mb cahce 533 mhz 2 gb ddr twinmos ram ATI rodeon 9250 se 128 mb 80 gb seagate sata 8 mb buffer anakart:asus p4p800 x i865p dual 800 mhz sata konfigurasyonlarim bunlar, galaxiesi en verimli şekilde oynamak için ekran kartimi neyle değiştirmeliyim? ya da başka şeyleri de değiştirmeli miyim? ya da bu konfigürasyonla oynadiğim zaten maksimum kalite mi? yardimci olursaniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 benim makina p4 3. HT Prescott Geforce 5700 256 ram ekran kartı 1 gb ram ile kasılıyorum. kutunun ustundeki recomended konfigrasyona bakma sen, her yeni patch de daha da sapıtıyor cunku oyun. ama sen ram dan dolayı baya rahat oynayabilirsin.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF [Bu mesaj SethValor tarafından 18 Ekim 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 amd athlon 3500+ 64bit 2gb kingston ram geforce 6800 ayrica sata harddisk var fakat her seyi full yaptigim zaman 15-20fps arasinda oynayabiliyorum isin garip tarafi bf2 gibi bir oyunda bu sistemle her seyi acip aa i sona getirdigin zaman yavaslama olmuyor swg de gercekten bir grafik motoru sorunu var ama o dedigin makineyle herseyi full yapmazsan takilma olmadan cok rahat oynarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben bitek ekran kartını daha iyisiyle değiştirsem görüntüler (gölgeler falan) daha sağlam olur kasilmadan oynarim diyodum ama onunla alakali değil galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ekran kartını değiştirirsen insanlar için olan gölgeyi açabilirsin birz yavaşlama olur ama çok önemli değil.... ama binaların gölgelerini açarsan o zaman çok güzel görünmesine karşın baya bi yavaşlıyo benim bilgisayar...[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi) "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bence hepimiz para biriktirip soeyi upgrade etmeliyiz , kalan paraylada sana ekran kartı alırız :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 herseyi full acip oynamayi denemedm ama 2ghz centrino 2gb ram ve go6800 ile gayet guzel oynuorm.. eskiden 512 ram ile shuttle a binmeye korkardm simdi cok rahatladm :D bole bi sistemle hayet guzel oynuorm walla[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: nuwanda, 18 Ekim 2005 18:59 tarihinde demiş ki: herseyi full acip oynamayi denemedm ama 2ghz centrino 2gb ram ve go6800 ile gayet guzel oynuorm.. eskiden 512 ram ile shuttle a binmeye korkardm simdi cok rahatladm :D bole bi sistemle hayet guzel oynuorm walla benim şu an rüyama giriyor kabuslar görüyorum 512 ram ile :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bende hala 512 ram var. kavuslarımı 1 fps ile görüyorum.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Rüyamda mop'a inerken 15dk loading de bekliyor 15 dk da çevredekilerin yüklenmesini bekliyorum...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 konfig: AMD 64 3000+ , 2gb dual ddr400,128mb nvidia 5900xt ve 120gb hard disk ve dail-up ile oyunadığıma rağmen mop olsun theed olsun çok rahat oynarım. sadece büyük pvp savaşlar sırasında lag oluyor ama sanırım hepimiz o sorunu çekiyoruz. bir yerde ses kartının bile swg'de çok etkisi var die okumuştum. o yüzden gidip iyi bi ses kartı da aldım.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 cidden ram bu oyunda onemli.. eskiden 512 zamanında mop a giderken bi popcorn yapardım kola koyardım gelip tekrar yerlesirdim daha inmemis olurdum. ama simdii, o loadingler var ya.. artık yok :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 işte othmo inşallah Ocak'a kadar bende de kalmayacak :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 benim pc'im AMD ATHLON +2200 512MB DDR RAM (1 GB RAM OLACAK HATTA 2 GB BİLE OLABİLİR EĞER TEK 1 GB RAM ÇIKARSA 3 GB YAPARIM) ATI RADEON X9550 SE SAMSUNG 120 GB HARD DİSK 21''Vestel LCD Ekran(Monitör) EKİPMANLARIMIDA SAYAYIM MI ? :D (mouse klavye falan) hadi yazıyorum mx 310 , dsp 500 ,dkt pad ,internet navigator keyboard) ekipmanlarımda bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 tam Cs ekipmanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: tunch, 18 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki: bence hepimiz para biriktirip soeyi upgrade etmeliyiz , kalan paraylada sana ekran kartı alırız :D Iyi Fikir :D Not:Bakin FPS Olayinin Babasi Bu Adam :P Oyunu Aldigimdan Beri Bi Sorun Vardi FPS 1 -3 Arasinda Takiliyodum 2 Taktik Verdi FPS 25 - 30 ram 512 Deli Bir Konfigirasyonumda Yok Ama Takilmiyorum Hic...Loading En Fazla 3 Dakka Falan...Baglanti 128 Kablo...Ama Bu Adam Sayesinde FPS Kabuslarina Son :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. [Bu mesaj Netcafe tarafından 20 Ekim 2005 08:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar