Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikan futbolu yapan, bilen, takip eden, İstanbul dahilinde...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 19 Ekim 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
1987 doğumlu olmama rağmen hazırlık + 4 sene lise sistemindeki okulum yüzünden üniversitede değilim.
Bonepart'ın bahsettiği takıma girmek için üniversiteli olmak gerekmiyor mu bu birincisi.
1.86 boyunda ve 77 kilo olarak cüsse sahibi olmakla beraber koşabilme yeteneğine de sahip bir insan olmama rağmen daha önce Amerikan futbolu oynamadım, dolayısıyla bir takıma dahil olmaya hazır mıyım, emin değilim, önce bir eğitilmem falan lazım.
Bu eğitimi alabileceğim bir yer yok mu? Yada bu takıma girsem falan gerekli eğitim veriliyor mu zaten?
buna pek cusse denmiyo. biraz daha yemek yemen lazim senin. durumculere alalim su taraftan, yaklasik bi 90 92 ol, ondan sonra cussen olur... ama bildigim kadariyla adama daima ihtiyaclari var takimlarin, onun icin gidip girmen iyi olur, en azindan form tutarsin, hem de oorenmis olursun...[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 19 Ekim 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
deliler gibi yiyeceksin, bi taraftan da kosacaksin. o zaman oluyo...

soyle sooliyim, 1.74'e 80 kiloyum; rugby oynuyorum, mactan once soylenen tek sey var, vurdugun zaman acitacaksin. top falan yalan... bi de buyukler icin soylenen var "the bigger they are, the harder they fall" kucuk olup saalam yere basinca hem yikamiyolar, hem vurdugunda acitiyosun da... tavsiyem boyuna gore daha kilolu ol ki momentum daha fazla olsun, seni durdurmak icin iki kisi gelmisse oyunu kazaniyosunuz demektir...[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
istediğiniz her universiteye girebilirsiniz universite takımı diye birşey kesinlikle yok[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Mesaj tarihi:
said:
kickass, 20 Ekim 2005 03:13 tarihinde demiş ki:
istediğiniz her universiteye girebilirsiniz universite takımı diye birşey kesinlikle yok
Yoo, o nerden cikti? Bizde ciddi ciddi var okul da destekliyor[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
Bazı okul takımları klub statüsüne geçmiş değiller federasyon kapsamındaki takımlar klubler sadece çoğu takım geçmiş olsada federasyonun yetersizliği yada gerekli altyapı çalışması yapmamış olması bazı takımlar federasyon kurulduğundan dolayı kulub olup lakin federasyon'un düzenlediği lige katılmamışlardır.
Zira Çoğu özel okul daha önceden bu etkinlik öğrenci topluluğu olarak bilindiğinden klubleşme adımlarında zorluk çekiyolarmış bide yasal vsvs. sanırsam el vermiyormuş.[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 19 Ekim 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
sabanci pirates, itu hornets, koc ramsti galiba. vay anasini sanki bunlar cikip nflde oynuyo. uni futbol takiminin ayri adi olmaz, okulun sembolu neyse odur. turkiyede boyle bi durum yok sanirim ki, boyle ingilizce isimler koymak bana cok sacma geliyo...

Türkçeleştiriliyo merak etmeyin hepsi değişiyo komik oluyo bazıları ama değişiyor Klub olan takımların hepsi değişicek diye biliyorum ben. Hatta ve hatta geçen sene ismi yabancı olup bu sene türkçeye çeviren çok okul var.[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
  • Yeni Oluştur...