Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikan futbolu yapan, bilen, takip eden, İstanbul dahilinde...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Üniversiteye girdiğimde takıma girmek istiyorum, dolayısıyla şimdiden çalışmaya başlamak istiyorum, İstanbul dahilinde Amerikan futbolu yapan var mı? İstanbul'da takımlar falan var mı, nasıl başlayabilirim? Nereye yazılabilirim? Aylık ücret falan para sorun değil, yeter ki düzgün bir yer olsun, güzel bir ortam olsun, bir de tercihen Avrupa tarafında olsun:)
Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
1987 doğumlu olmama rağmen hazırlık + 4 sene lise sistemindeki okulum yüzünden üniversitede değilim.
Bonepart'ın bahsettiği takıma girmek için üniversiteli olmak gerekmiyor mu bu birincisi.
1.86 boyunda ve 77 kilo olarak cüsse sahibi olmakla beraber koşabilme yeteneğine de sahip bir insan olmama rağmen daha önce Amerikan futbolu oynamadım, dolayısıyla bir takıma dahil olmaya hazır mıyım, emin değilim, önce bir eğitilmem falan lazım.
Bu eğitimi alabileceğim bir yer yok mu? Yada bu takıma girsem falan gerekli eğitim veriliyor mu zaten?[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 19 Ekim 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
Sabancı'nın takımında arkadaşım var zaten Emrah Yıldızeli diye.
Ancak bu takımlar dolu mu, değil mi, nasıl gireriz vs. bilgilenmem lazım yani.:)
Sabanci'ya girmen lazim :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
said:
can, 19 Ekim 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
senin suratın çok temiz, olsa olsa benden amerikan futbolu oyuncusu olur. kasma:)

Sarı saç mavi göz seni kandırmasın güzelim, 10 kaplan gücü yatıyor onların altında:P[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
itu hornets war.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
Hmm işin içinden biri olaraktan çoğu üninin takımı var değil artık hepsinin bir takımı var bazılarının malzemesi olmadığından doru dürüst çalışamıyolar lakin bu sene federasyon kurulduğundan takımlar adam akıllı klüb statüsü kazandığından belli bir ücret alınmıyor oyunculardan tabi bazı takımların kendilerine göre belirledikleri aylık ücretleri olabilir. Avrupa yakasında bilmiyorum ama istanbulda bi kaç özel okul ve istanbul üniversitesi dışında çoğu okulun var. Ankarada ise takımı olmuyan okul yok sanırsam.

Nette aratırsan irtibat numaraları olsa gerek.
Site yerinde yok tabi ilginç bi yere taşınmış falan olabilir ama spor bölümünde var Bonepart'ın yazısı oraya bi bak istersen.[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.

[Bu mesaj Zerokull tarafından 19 Ekim 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bizim okulunda var (YTÜ) tam bilmiyorum ama okulda olmayanı almazlar heralde. diğer takımlar almıyo amerikan futbolununda alacağını sanmam sen hele bi üni kazan gerisi kolay :)
Mesaj tarihi:
said:
can, 19 Ekim 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
senin suratın çok temiz, olsa olsa benden amerikan futbolu oyuncusu olur. kasma:)

ne yani tipsizler mi oynar bu oyunu :D ehehe[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
sabanci pirates, itu hornets, koc ramsti galiba. vay anasini sanki bunlar cikip nflde oynuyo. uni futbol takiminin ayri adi olmaz, okulun sembolu neyse odur. turkiyede boyle bi durum yok sanirim ki, boyle ingilizce isimler koymak bana cok sacma geliyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
  • Yeni Oluştur...