Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Üniversiteye girdiğimde takıma girmek istiyorum, dolayısıyla şimdiden çalışmaya başlamak istiyorum, İstanbul dahilinde Amerikan futbolu yapan var mı? İstanbul'da takımlar falan var mı, nasıl başlayabilirim? Nereye yazılabilirim? Aylık ücret falan para sorun değil, yeter ki düzgün bir yer olsun, güzel bir ortam olsun, bir de tercihen Avrupa tarafında olsun:) Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ben de istiyorum bu konuda bilgi. Baseball da istiyorum ama. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bonepart bu işlerle ilgileniyodu bi ara diye biliyorum. ona ulaşmayı bi dene bence.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Şuradaki Linklere Bak Bi Bence Ayrıca çoğu üni.'nin Amerikan Futbolu Takımı var diye biliyorum ..[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected]
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bonepart ilgileniyor efenim[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=148399 - bonepart[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bonepart vardı bildiğim ama o da yok bu aralar wowa mı sardı ne...[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 1987 doğumlu olmama rağmen hazırlık + 4 sene lise sistemindeki okulum yüzünden üniversitede değilim. Bonepart'ın bahsettiği takıma girmek için üniversiteli olmak gerekmiyor mu bu birincisi. 1.86 boyunda ve 77 kilo olarak cüsse sahibi olmakla beraber koşabilme yeteneğine de sahip bir insan olmama rağmen daha önce Amerikan futbolu oynamadım, dolayısıyla bir takıma dahil olmaya hazır mıyım, emin değilim, önce bir eğitilmem falan lazım. Bu eğitimi alabileceğim bir yer yok mu? Yada bu takıma girsem falan gerekli eğitim veriliyor mu zaten?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 arkadaşım milli takımda oynuyo valla[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bizim okulun da var takimi (Sabanci Pirates)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Sabancı'nın takımında arkadaşım var zaten Emrah Yıldızeli diye. Ancak bu takımlar dolu mu, değil mi, nasıl gireriz vs. bilgilenmem lazım yani.:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
can Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 senin suratın çok temiz, olsa olsa benden amerikan futbolu oyuncusu olur. kasma:)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Antimodes52, 19 Ekim 2005 18:40 tarihinde demiş ki: Sabancı'nın takımında arkadaşım var zaten Emrah Yıldızeli diye. Ancak bu takımlar dolu mu, değil mi, nasıl gireriz vs. bilgilenmem lazım yani.:) Sabanci'ya girmen lazim :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: can, 19 Ekim 2005 18:47 tarihinde demiş ki: senin suratın çok temiz, olsa olsa benden amerikan futbolu oyuncusu olur. kasma:) Sarı saç mavi göz seni kandırmasın güzelim, 10 kaplan gücü yatıyor onların altında:P[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yildiz'ında american takımı var..gayette ciddi calişiyolar..[signature][hline]Follow the Darkness...
wook Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 itu hornets war.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Arkadaşlar eminim her üniversitenin takımı vardır:) Ben nasıl ulaşırım bunlara, nasıl başlarım falan, bu konuda yardımcı olun yani...[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hmm işin içinden biri olaraktan çoğu üninin takımı var değil artık hepsinin bir takımı var bazılarının malzemesi olmadığından doru dürüst çalışamıyolar lakin bu sene federasyon kurulduğundan takımlar adam akıllı klüb statüsü kazandığından belli bir ücret alınmıyor oyunculardan tabi bazı takımların kendilerine göre belirledikleri aylık ücretleri olabilir. Avrupa yakasında bilmiyorum ama istanbulda bi kaç özel okul ve istanbul üniversitesi dışında çoğu okulun var. Ankarada ise takımı olmuyan okul yok sanırsam. Nette aratırsan irtibat numaraları olsa gerek. Site yerinde yok tabi ilginç bi yere taşınmış falan olabilir ama spor bölümünde var Bonepart'ın yazısı oraya bi bak istersen.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. [Bu mesaj Zerokull tarafından 19 Ekim 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 @Zerokull: Verdiğin linke tıklıyorum expired domain falan bir şeyler çıkıyor? Doğru link mi emin misin?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bizim okulunda var (YTÜ) tam bilmiyorum ama okulda olmayanı almazlar heralde. diğer takımlar almıyo amerikan futbolununda alacağını sanmam sen hele bi üni kazan gerisi kolay :)
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Tamam arkadaşlar, şimdilik cuma günü Bilgi'nin antremanına gidiyorum, pazar da yıldız teknik üniversitesininkine. Başka opsiyon varsa haberim olsun yine de:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: can, 19 Ekim 2005 18:47 tarihinde demiş ki: senin suratın çok temiz, olsa olsa benden amerikan futbolu oyuncusu olur. kasma:) ne yani tipsizler mi oynar bu oyunu :D ehehe[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sabanci pirates, itu hornets, koc ramsti galiba. vay anasini sanki bunlar cikip nflde oynuyo. uni futbol takiminin ayri adi olmaz, okulun sembolu neyse odur. turkiyede boyle bi durum yok sanirim ki, boyle ingilizce isimler koymak bana cok sacma geliyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Emrah Yildizeli bilgide hatta lise ve uni arkimdir :) Sarisin emrahimi dion ?[signature][hline]
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 . [Bu mesaj Hamish tarafından 19 Ekim 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar