KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ezan Okundu Sofradayım.Büyük Uğraşlar Sonu Geldim Buraya Nie mi...?Herzamanki Kavga Dövüş...yemeğime Bakıyorum.Annem,Üvey Babam Olmaya Çalısan Salak.Umrumda Bile Değil...Sesler Sanırım Bişiler Diyorlar -Daha Mantı İçin Para Bulamayan Adam Olmas...Vb.Benzerleri Adam Olamam Ben.Doğru.Dönüp Bakıyorum Bu Adamı İnceliyorum Önceden Yaptığım Gibi Kalkıp Dövsem Ne Fark Edecekki...Yemeğimi Yiyiorum. -Anne Ben Dışarı Çıkıyorum -Nereye? Çıktım Soru Arkamda Kalsın.Cebımde Kalan 1ytl Ve Sakladığım A Basım 3 Tane 1lik...En İyisi Bi Viceroy Alıyım...1Ytl Mi Ve Sakladığım 3 lukten 1 Tanesini Daha Verdim...En Azından Çakmağım Var....Yaktım Bitane Bugun Pazar Varmış Buralarda pöf..Her Taraf Çer Çöp Leş Gibide Kokuyor...Sevdim Bu Sokağı Hayatım Gibi Sanki Dalıyorum İçeri Nereye Gittiğimi Bilmiyorum...Bu Arada Sigara Kaçıncı Oldu Bilmiyorum...Ama Paket Hafifledi Sanki.Neyse Daha Bitmesine Çok Var Yolda Bi Kenara Oturdum...Gelen Geçen Tiplere Bakıyorum -Hahaha Tipe Bak...Ama En Azından Benımki Gibi Bi Göbeği Yok.. Boğazım Ağırıyor..Neden Ya!..Neyse Pakette Kalan Son Sigara.Keyfine Baaakkk!!...2YTL Daha Var...Bi Viceroy Daha ii Gider...Bu Arada Ben Niye Sigaraları Ard Arda Yakıyorum...Bilmem Ama Olsun...Babamın Yanına Gitsem..Hah Bak Bu Güzel Espiriydi İşte..Bu Paket Niye Hafifledi Gene!.Boğazım Tıkandı Sanki Öhöhööhhö...Has Elime Balgam Bulaştı...Elimi Kaldırıyorum..Kanmış..Neyse Yak Bi Sigara Daha...Sanırım Artık Eve Dönmenın Vakti Geldi...Ahaha Bak Ev Buda Güzeldi...Annem Arıyor.. -Nerdesın? -Uzakta -Eve Gel Kaç Oldu Saat -Tamam...Ne Diyeyimki..Annemi Seviyorum...Her Nekadar Bugun Geldiğinde Bağırııp Çağırsada... Eve Gitme Vakti.Hah.Sanki Umrumdaymış Gibi... Hayda Bu Paketti Bitti..Ne Bu Acıya Öksürtüyor Beni...Şuraya Çömiyimde Şu Kalbimin Acısı Artık İgne Gibi Batmaya Başladı...Çömiyim Baride Rahat Çak Öksüriyim...Kan?..Off...Yak Son Sigaranı...Bişey Farkettim Direklere Omuz Atmak...Ve Kırmızı Işıkta Geçmek Adamı Öldürmüyo... -Lan Sigara Sende Hayat Gibisin 2.Paketten Sonra Beter Oldu.Gerçek Yüzünü Gösterdi Puşt!. Erken Açığa Çıktı Bu İşin Berbat Olduğu...Bünyem Zayıf Belkide O Yüzden...Aynı Hayat Gibi Erken Gösterdi Puştluğunu...aa Eve Gelmiş..İyi Akşamlar Kapıcı...Kapıyı Açtım Direk Odama Uğraşamam...Annem Geldi -Hadi Uluç İçeri Gel.. -Tamam... Gidip Bi Armut Aldım...Hah..İyisi Bu Armutun Tam Benlik Ye Gitsin. Bu Yazıyı Neden Mi Yazdım Şimdi Bilmiyorum... Umursamıyorum ...Gidip Yatıcam.Yarın Okul Var.....[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 tamam.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kacma kacmak en kolay yoldur zor olan kendını aramak kendını bulmak ıstedıklerının ıçın mucadele etmek senı cok yılgın,bıkkın hıssettım boyle olmamalısın hedeflerın hayallerın yokmu pesınden gıdebıleceğın bışeyler yok mu?? hadı silkelen kendıne gelll....[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Famy, 19 Ekim 2005 20:48 tarihinde demiş ki: kacma kacmak en kolay yoldur zor olan kendını aramak kendını bulmak ıstedıklerının ıçın mucadele etmek senı cok yılgın,bıkkın hıssettım boyle olmamalısın hedeflerın hayallerın yokmu pesınden gıdebıleceğın bışeyler yok mu?? hadı silkelen kendıne gelll.... Bilmem Böle yim...Böle Oldum...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 değişebılırsın hersey senın elınde[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Nie..Sonunda Değissemde Böle Kalsamda Ölmicem Mi?[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 mutsuzluğa yemınlı mısın[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Yo Değilim..ama Öleyim...İmzandaki Gibi...Sanırım Ben Kaybettim...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 19 Ekim 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hıç sanmıyorum daha ölmedığıne gore kaybetmış sayılmazsın nasıl basarıysun bukadar karamsar olmayı daha pozıtıf dusunmek zorundasın yoksa bu sekılde hayatı kendıne zından edersın nacızane tawsıyelerım..[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Saol Da Neyi İyi Düşüniyim Yukardı Yazıyı Okumadın Galıba...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 okumadan yorum yapamam dımı ? okudum ama emın olherkesın senın kadar yada daha fazla sorunları war we herkes sorunun kendı cozmek zorunda umutsuzluk yada ben kaybettım deyıp cekılmek en kolay olandır ben sadece mucadele etmen gerektığını soylemeye calışıyorum ailenı oyle kabul edıp fazla takmıycasın onlarla ii olmaya calışcaksın mesala...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 evet abi tek sorunlu olanlar siz değilsiniz neler var[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Dicek Bişiyim Yok...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bişey demene gerek yok dedıklerımı dusun yeter .[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Herkesin sorunları var, onları gözünde büyültüp küçültmek senin elinde, an itibariyle kız arkadaşımla kavga ediyorum peki napabilirim? A) Buda geçicek deyip güzel günlerin hayalini kurabilirm B) Eytere ulan diyip ayrılalım diyebilirim herşeyi hiçe sayıp C) İntihar edebilirm Sorunların büyüklüğü tamamen sende bitiyor, ne insanlar var 2 çocuğunu trafik kazasında kaybetmiş ve halen gülebilen, neler var neler ...[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sigarayi birak, lolipop em...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar