demokan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 geçen sene liseyi bıraktım lise terkim açık öğretime girmeye karar verdim çevremdekiler zorlanmassın fln dediler şimdi mrk ettiğim sorular var lütfen bana yardımcı olursunuz inş şimdi benim mat fen kimya yabancı dil gibi derslerim yok bilmiyrum yani:) genel kültür diğe bişey duydum bunun hakkında bilginiz varmı kayıt tarihleri ara ara oluyomuş bunları bilyormsunuz bide sizce düz liseyi yapamayan burda başarırmı hepinizin yardımlarınızı beklyiorum kardeşiniz olarak ilgilenirseniz çok sevinirim iyi günler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suzidil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben unuttum bi çok şeyi.liseyi bitireli 5 sene oluyo.ama olursa elimizden gelen bişi olur tabi. bi faidemiz olsun elimiz erdiğince gücümüz yettiğince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demokan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 inanın biran önce ne kadar erken olursa kardır diğerek bişelere başlamka isityorum ama hala mrk ettiklerimi bulamadım herkezden bişeyler en azından bi fikri beklioyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demokan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 en azından katılım tarihlerini bileniniz yokmu yardım edersiniz sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 once yeni bi pencere acilir. sonra adres bolumune, www.google.com yazilir. sonra acikogretim yazilip aratilir. sonuclarin 4.sune tiklanilir. karsimiza milli egitim bakanliginin resmi acikogretim lisesi sayfasi cikar. burada nereye nasil basvuracagin anlatilmis. calisma takvimi bolumunden kayit yenileme tarihi de verilmis. sanirim istedigin tum bilgiler burda var.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Allah yardım etsin,benim durumdan daha kötülerde varmış[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya yaparsın ndn yapamayacan?? genel kultur kıtapları falan war onlardan edın bı calış internetten de kayıt tarıhlerını falan oğren stres yapma sakın ol yaparsın bişey olmaz...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar