Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

second skill...

Farinal

Öne çıkan mesajlar

ya ilk olarak yanlışlıkla mesmer almıştm sora sordum birine yeniden açıcan karakter dedin bende yeniden açtım şimdide yanlışlıkla warrior aldım...
Ya bunun yeni karakter açmak dışında başka bir yolu yok mu?Ben sadece ranger olmak istiyorum sürekli başka skilller alıorm quest die...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MonteDarkFloyd, 19 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
Sadece ranger olmak istiyorum diye birşey yok R nin yanına 2. class seccen ki senin kotulugune birsey degil tam tersine super bi olay 2. class.
Ha yanlıs class alıyorum diyorsan,questleri alıp yaptıktan sonra Make Me a Mesmer , Make Me a Warrior gibi seylere basmadan yapmıyor seni onlara basmassan birşey olmaz.

nası yapmıyor??Skillleri verdi questi acceptliyince?Denemek için mi veriyor onları diycem ama abondan quest diyince gitmiolar.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım Ranger'la beraber elementalist'in bazı büyüsü atcağın okları güçlendirir. oyuzden bence R/E bu arada şu second professionu seçmek için tıkladıımız npc'de classlar görünüyo birine tıklıyon sora bi quest veriyo o questi yapıncada secondary classın seçilmiş oluyo o questi yapmadan gene o aynı NPC ile konuşup başka bişey olmaya tıklarsan questin değişir. en azından ben böle hatırlıyom[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xenocide, 19 Ekim 2005 19:08 tarihinde demiş ki:
sanırım Ranger'la beraber elementalist'in bazı büyüsü atcağın okları güçlendirir. oyuzden bence R/E bu arada şu second professionu seçmek için tıkladıımız npc'de classlar görünüyo birine tıklıyon sora bi quest veriyo o questi yapıncada secondary classın seçilmiş oluyo o questi yapmadan gene o aynı NPC ile konuşup başka bişey olmaya tıklarsan questin değişir. en azından ben böle hatırlıyom

ok çok saol deniyorum şmdi.
Sosyal ağlarda paylaş

:) önemli değil. ayrıca şunu unutma oyunun sonlarına doğru bi şehirde secondary'i deiştirme imkanın var. ayrıca tek bir kerelik deiştirmede deil istediğin kadar değiştirebilirsin. yani ilerde pişman olursan bikaç quest yapıp deiştirebilirsin. sadece yeni aldığın Attribute'nin skillerini satın almak için gereken para sorun olur okadar :)[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...