Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Hot Chili Peppers ile ilgili (önemli)


DeLi_CeVaT

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar biliyosunuz ki red hot chili peppers 2005'te türkiye'ye gelecekti.Söylenti değildi bu adamlar röportajlarında söylemişlerdi.
Bir arkadaşım resmi funclub'ına üye rhcp'nin.Aldığı bilgiye göre adamlar güvenlik nedeniyle türkiye programlarını iptal etmişler(savaş).Sadece türkiye olduğunu zannetmiyorum bir sürü ülke vardır sanırım.Arkadaşım funclub ile temas kurdu ve şansa orda temasa geçtiği kışı fransız asıllı bir türk çıktı.Elinden geleni yapacağını söyledi ve imza toplama gibi birşey yapılırsa ve ciddi bir rakama ulaşırsa funclub başkanının (vokalistin babası oluyo) bunu kesinlikle değerlendireceğini söyledi.
İsim soyad ve e-mail yazıp bana gönderirseniz sizi listeye ekleyip funclub'la temas içinde olan arkadaşa yolluyorum listeyi.Özel kalsın diyenler özel mesajla veya icq ile yollayabilirler.
Bu ciddi bir olay zira 2 günde 150'ye yakın imza topladık.
Bunu diğer ilgilenen tanıdıklarınıza da söylerseniz rakam iyice büyüyecek.
Teşekkür ederim şimdiden.[hline]all i want to do is live..

[Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 20 Şubat 2003 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamların konser yapmamasını gerektirecek bir savaş hali ancak bölgeye yakın bir yerde konser varsa veya olağanüstü bir hal varsa olabilir bence.

daha önce de savaştı terör dü birçok grup türkiyeye gelmekten vazgeçmişti.
bariz bir şekilde gelmek istemiyorlar türkiyeye.
grupların çoğunun tur listesinde türkiye yoktur genelde.[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi
SBGG! Geçici Sitesi
Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcane sana oturdugun yerden yorum yapmak kolay geliyor olabilir ama turkiyede resmen savasa girmis bir ulke olacak belli bir sure icinde, resmen savas halinde bir ulkeye gelip konser yapma karari vermek kolay degildir. illa olum korkusu degil, ekonominin durdugu bir ulkeye ticari bir konser icin gelmemelerini gayet normal bulurum ve anlayisla karsilarim. benim de bir muzik grubum olsa idi ve amerikali olsa idim gelip turkiye savastayken konser vermezdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...