paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 selam, evet, gerçekten de en iyisi şenyıldız. ben kargo ile plakalık istemiştim onlardan, gönderdiler :) saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bizim evin önündeki yoldan çıkarken hafif bir yokuş var sağa doğru 70 derece bir açıyla. 206 'yı daha ilk almışım acemiyim. O yokuşta nedense durdum sonra 1. vitese takamamışım kaydım geriye. Arkada bi arsanın duvarı var. Arka tamponu hafif sürtmüşüm. İkinci olay Yeditepe Üniversitesinin kuytu bir köşesinde meydane gelmiş. Kardeşim almıştı arabayı. Park ettiği yere gitmiş bi bakmış sağ ön kapının sacı içe girmiş ve yan ayna düşmüş. Ayna içerden motorlu ve kapanabilen olduğu için biraz tuzluydu. Kapının sadece sacı değişti. Çarpanı bulamadık hiç ama yamulan yere bakarak bir tür jip yada kamyonet olduğuna kanaat getirmiştik. Okulun para aldığı bir otoparkta gerçekleşince bir müddet sanki bir hakkınız varmış gibi düşünebiliyorsunuz ama sevgili Dalan ile haşır neşir olmayı göze alabilirseniz :D Birde gene kardeşim arabayı park ettiği yerden roland garros amblemlerimi çalmışlardı. Hala takmadım. Okuldan mezun olunca takacam. [Bu mesaj Catscratch tarafından 06 Ekim 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 İki hafta once oluyor olay.İzmir manavkuyuda meshur bi gobek var yolun ortasinda, yol tek yon cift serit geliyor o gobekte tek serit haline donusuyor sonra yince cift serit lakin tek serit oldugu anda sola 50 derece civari viraj. Ben gece 2 sularinda 90km civarinda oraya geldigimde yolun daraldigini gormem biraz gec olunca sol tekerlek ortadaki gobege carpti ve direk patladi direksiyonu kirmadim artik okadar hizli giderken takla atmam kesin gibiydi cunku.Direk dumduz karsidaki kaldirima girdim,kaldirimdan ziplayip kaldirimin diger tarafindaki araziye uctum. Ön tekerlekler ve jantlar tamamen gitti sag rot ve aks kirildi, Kasko sagolsun 2 gun once geri aldim arabayi gonenden. Araba 2004 Polo tdi[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Geçmişler olsun herkese Bende dün arabamı teslim aldım 710 YTL masraf sokmuşlar karşı tarafa hehe[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bende 2 3 hafta once bizimkiler yazliga gittinde arabayi kacirmistim 1 2 newbielik yaptiktan sonra dedim fazla dolanmiim kaza yapcam. tam bizim sokaga girdimde karsidanda bi araba geldi, ben biraz sağa çekilim derken parkeden arabayi gormedim we hafif surttum :) sonuç: ben kaçtım, parkeden aracı bidah abizim sokakta görmedim, arabayı 30 dk inceledikten sonra bi hasar bulamadım ama bizimkiler geldinde arabaya 10 sn bakarak barzi gözüken 2 3 hasar buldular :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 diklemesin park yaparken arka tamponu SAKSI ya dokundurmuştum.. ufak bi çizik oluşmuştu. bide marşpğiyer sürtmem var.. başka bişeymim yok allah aşükür 1.5 senedir... ha geçen gün kırmızıda gçen bi eleman sağ kapıdan 70-80 le geçiriyordu az kalsın , 1. viteste gazı kökleyip kaçmasam bun yazabilir miydim bilmiyorum...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ahanda bu linkte 2 gün önce aldığım motorumun havasını atıodum (:P), dün itibariyle maslak opetin 30-50 metre ilerisinde tiponun altına girdim :).Motorla sakin sakin şerit değiştirirken (hızım düşüktü sağa geçiyordum), tipo marka araç opete girmeyi unutmasıyla ani frene koyması bir oldu, bende fazla tecrübeli olmadığım için böyle acil frenlere ki arabaylada aynı şekilde olsam duramazdım o derece frene koydu yani, tipoya arkadan girdim, ben motoru yere yatırdım motor sürüklendi ben motorun üzerine yattım yan bir şekilde fakat olan gene oldu yere düşüp sürüklendim biraz, ve diz kapağım ufaktan parçalandı, aldığım 30 ytl lik kask (!) paramparça oldu, kolumdada sıyrıklar var.Tamda motor korumalıklarını almak için yola çıkmıştım kısmet işte :)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 UF geçmiş olsun yaa. Aman dikkat et ne olur. Arabalara fln çok yaklaşma. Sıkışık trafikte aralarından hızlı geçme. Motorları arabalar kadar rahat seçemiyoruz aynalardan. Motorda bi sorun varmı peki? Sıyrık mıyrık?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hayat hakkında yeni şeyler öğreniyoruz tabi düşe kalka :) Gençlik ateşi fena birşey. Motorun sol aynası ve sol sinyaller gitti, ön sinyal ek olaraktan farların alt tarafındaki grenaja girince orada iz kaldı başkada birşey yok yarın arkadaşın kamyonetiyle İSTOÇ'a gidip tamirini vs. yaptırcam 4 günlük motor hale bak :)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caghan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 benim kazamda tabi buna kaza denizse bizim aracı geri geri park etmiştim sonra 1 kaç dakika sonra tekrar ordan çekmem gerekti ancak yandaki aracın altına kriko koynuşlar tabi bende arabaya sıfır yanasmıştım ve yolcu kapısından inip biniyodum görmedim ve çarrrrrt sürttürdük tabi haliyle sonra bütün millet başıma toplanmıştı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 greeny ehliyetin var miydi? önceki topicte az kaldı çıkmasına demişsinde.. bi de kazanın üstüne polislerle papaz olma. çok çok geçmiş olsun, cana gelceğine mala gelsin ama yine de sigortası vardır umarım :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 12 Ekim 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Alamadık hala sertifikayla kanka olduk zaten :P Sigorta fln, bide ehliyet yok diye bulaşmadım 120ytl cik bayılcam az kaldı haftaya parça bekliyoruz :P Mal canın yongasıdır mı ne bi laf varya ondan işte :P[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Belediye otobüsüne çarpmıştım sollayacağım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Araç:Peugeout 2000 306 1,8.. Sanırım 13-14 yaşlarındaydım neyse o zamanlar evin etrafında ancak kullanabiliyorum falan.Babaannemlerin bulunduğu apartmanın etrafındaki mıcır yollarda geziyorum.Şeytanlık ya,arabanın gazını kökledim ve arkasındaki düğmeye deydiğini hissettim.(Roket)Ardından baktım karşımda bi viraj var ve kaldırım taşları var yavaşladım 50-55 km arasındaydı ancak yol mıcırdı.Virajı alırım dedim ama tam ortasında kocaman bir çukur vardı.Araba çok yüksek olmasına karşın çukura girmesini göz önüne alamıyordum.Yaklaştıkça virajı alamıyıcam korkusu bastırdı.Fren ve ardından araç kaydı>>>>>Güm...O sırada balkonda bulunan bi kadın feryat figan ama ben o heyecanla direk geri vites ve hemen 1 sokak ötede olan babannemlerin kapısına geldim.Apartman tamamen aileye aitti.Amcamlar yukarıdadır alıştırarak sölerim dedimki baktım aşağıda oturuyorlar.Hemen kontağı kapattm indimnormal konuşuyoruz amcamla.Arabadan çat çut sesler geliyor,amcam ne oldu gibisinden kalktı ve bi baktıki arabanın sol tarafı komple dağılmış(bi banket yüzünden) e tabi sorası malum.. "Can'a geliceğine mala gelsin"... Herkeze geçmiş olsun..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 çok şükür daha kazam yok çünkü kaza yapıcak kadar kullanamıyorum kullansam yaparım bi kaza anlatırım sizede =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Hayatimda yaptigim en buyuk kazada sifir sucluydum ama suclanacak sey dusunemiyordu:) Kiz arkadasimla arkadasini gemlige birakmis bursaya donuyordum. Bilenler bilir honda vardir yolda. Gece orada gidiyorum altimdaki araba clio. allahtan radar var diye ovaakcadan sonra 60 70 le gidiyorum, tayip erdoganin tabiriyle duble yol. Bu duble yol kapkaranlik ama tam ortasindada agaclik var(kucuk agaclar) gelisi gidisi ayiran, neyse gozumun onune bir saniyeligine bir kopek geldi, buyukcene bir hayvan bana sol onumden carpti(o ortadaki bolumden atlayip). Araba kontrolsuz bir sekilde donmeye basladi. Arabam bayagi bir yan kaydi allahtan takla atmadi en son topraga geldim tam bir spin atip kaldirim gibi birseye carpip durdum. Hemen hondadan insanlar geldi, iyimisin abi falan. Komik tarafi abi helal olsun iyi kurtardin falan diyorlar ama ben abondene olmusum hicbirsey yapmadim tek hatirladigim direksiyonu sabit bir sekilde tutmus olmam. Acikcasi allah korudu. Neyse kopegede bir su doktuler hayvan kalkti gitti ama sanirim ic kanamadan olmustur ilerde cok yasli bir hayvandi cunku. Onada uzuldum. Neyse polis geldi icki kontrolu falan yapti. Neyse rapor yazdi. 4 milyar tutmustu tamir ama kasko vardi. Yalniz yeni birsey ogrendim eger bir olayda 8 de 8 sucsuzsaniz kasko sizin hasarsizliginiza dokunmuyor. Isin komigi kopek 8 de 8 suclu bulunmustu:). Ama iste Allah korudu ne diyim. [Bu mesaj matama tarafından 18 Ekim 2005 05:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bir eklenti yapayım 8/8 yeterli değil. Tamam 8/8 de %100 dür ancak %100 suçsuz olmanız gerekiyor 8/8 diye geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 mauahahaahahahah kolpa araba o[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bir kere kolpa araba demeden önce, hiç köpeğe çarptınız mı söyleyin. Tamam Clio en sağlam araba değil ama biz Mercedes E200 ile çoban köpeğine 80le çarpmıştık sağ taraftan, arabanın tampon yamulup içine göçmüştü (köpeğin de su dökülüp kaldırılacak bir yeri kalmamıştı gerçi). Yürüyen bir arabayla sabit bir şeye çarptığınızda (yaya olsun, köpek olsun, duvar olsun) araba darbenin şiddetini emip çarpışma öncesindeki kinetik enerjinin çoğunu kendi üzerinde potansiyel enerjiye çevirmeye çalışacak, bu da kendini hasar olarak gösterecektir. Tarihte burnu tamamen dağılmış Mercedesler (sağlam diye örnek veriyorum) karşısında 2 sıyrıkla badireyi atlatan duvarlar mevcuttur. Bir de genelde 8/8 suçlu yazmaz polis, ne olursa olsun 1/8 veriyorlar bir tarafa. Bir de kazaya karışırsanız başka bir araçla, adam gelip size çarpsa bile iki tarafa da belli bir para cezası var. Hatta eski polisler (şimdi her yer sıfır km akademili polis kaynıyor) taksicileri, vs kaskoları yok diye kollarmış, bizim arkadaşın arabası ödemeli park yerindeyken elemanın teki ortadan girip darmadağın etmiş, polis de gelip 8/8 arkadaşa suç yazıp kafayı yedirtmişti. Sigorta parayı vermedi, davalar açıldı, vs vs 5 seneden fazla sürdü. Benim de ölümden döndüğüm kaza makasçı bir abiye selektör yaptım diye, E5te arkadan kopup gelmesi ve ben en soldayken sıkıştırıp korkutmaya uğraşırken yağışlı ve ve ıslak yol yüzünden arabasını fazla kaydırıp güüümmm diye benim kullandığım arabaya sağ önden kaynaması. Bir an öldüm sandım çünkü az daha şiddetli çarpsaydı o yolda kesin fırdönerdim ve sol tarafım beton duvar sağ tarafım araba kesin gitmiştim. Yamulmuş kaporta, kırılmış sinyal ve sağ dikiz aynası ve kırılmış davlumbazla yırttım, adamın plakasını sigortaya verince artist amcadan aldılar parayı.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. [Bu mesaj Cafein tarafından 19 Ekim 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Biz ineğe çarpmıştık 70-80 km hızla motora kadar girmişti ön taraf[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bana çarptılar arkadan karşı taraf %100 suçlu oldu ceza falanda ödemedim yav. Polisler anlıyo maldan. EuroNcap testlerine göz gezdirirseniz orada yaya güvenliği diye bir bölüm var. Yaya ya çarptığınızda, arabanın yayanın hayatını nekadar kolladığına da puan veriliyor. Buda Cafein'in dediği gibi deformasyon olarak geri dönüyor. Cana geleceğine mala gelsin hesabı. Yaani sadece çok hasar aldı diye bir arabaya dandik dememeliyiz. Mühim olan arabanın, kazanın şiddetini iç mekana nekadar yansıttığıdır.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 o EuroNcaplar sonucu, araçların silecekleri olabildiğince kaputun içine saklanmaya başladı ve daha kavisli ve yuvarlak burunlar yapılmaya başladı. Yayaya şiddetle çarptığınızda başının aracınıza isabet ettiği yerde sileceklerin olduğunu ve ciddi yaralanmalara neden olduğunu görmüşler. ötekinin sebebi ise hem çarpmanın şiddetini azaltmak hem de kamyon altına girmek, duvara çarpmak gibi arabanın burnunun tamamen ezileceği durumlarda motor bloğunun geriye doğru gelip sizi ezip öldürmesindense yere çöküp yolcu kompartımanını koruması, tabii bunun için aracın burun tarafı komple feda ediliyor. Siz siz olun kedi köpeğe çarpmayı küçümsemeyin, ne kadar etten ve kemikten olsalar da ciddi hasara yol açıp aracın yoldan savrulmasına yol açabilirler. Uçakları bile çarpan leylekler rahat rahat düşürüyor, sizin için aynısı kedi-köpek için geçerli (inek-at gibi büyük hayvanlara değinmiyorum bile, çarptıysanız araba %70-%80 pert olur zaten). O bakımdan aman dikkat. Ben sersem bir kedinin tekere hasar verip kilitleyip arabaya takla attırdığını dahi duydum, bifiil bir kaç kere de yola fırlayan köpeklerin 50 km ve üstü hızlarda bir arabaya neler yapabileceğini de yaşadım.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 8de 8 sucsuz yazildim. o senin dedigin icinde insanin oldugu kazalar. Yani iki araba carpisirsa. said: Cafein, 19 Ekim 2005 09:55 tarihinde demiş ki: Bir kere kolpa araba demeden önce, hiç köpeğe çarptınız mı söyleyin. Tamam Clio en sağlam araba değil ama biz Mercedes E200 ile çoban köpeğine 80le çarpmıştık sağ taraftan, arabanın tampon yamulup içine göçmüştü (köpeğin de su dökülüp kaldırılacak bir yeri kalmamıştı gerçi). Yürüyen bir arabayla sabit bir şeye çarptığınızda (yaya olsun, köpek olsun, duvar olsun) araba darbenin şiddetini emip çarpışma öncesindeki kinetik enerjinin çoğunu kendi üzerinde potansiyel enerjiye çevirmeye çalışacak, bu da kendini hasar olarak gösterecektir. Tarihte burnu tamamen dağılmış Mercedesler (sağlam diye örnek veriyorum) karşısında 2 sıyrıkla badireyi atlatan duvarlar mevcuttur. Bir de genelde 8/8 suçlu yazmaz polis, ne olursa olsun 1/8 veriyorlar bir tarafa. Bir de kazaya karışırsanız başka bir araçla, adam gelip size çarpsa bile iki tarafa da belli bir para cezası var. Hatta eski polisler (şimdi her yer sıfır km akademili polis kaynıyor) taksicileri, vs kaskoları yok diye kollarmış, bizim arkadaşın arabası ödemeli park yerindeyken elemanın teki ortadan girip darmadağın etmiş, polis de gelip 8/8 arkadaşa suç yazıp kafayı yedirtmişti. Sigorta parayı vermedi, davalar açıldı, vs vs 5 seneden fazla sürdü. Benim de ölümden döndüğüm kaza makasçı bir abiye selektör yaptım diye, E5te arkadan kopup gelmesi ve ben en soldayken sıkıştırıp korkutmaya uğraşırken yağışlı ve ve ıslak yol yüzünden arabasını fazla kaydırıp güüümmm diye benim kullandığım arabaya sağ önden kaynaması. Bir an öldüm sandım çünkü az daha şiddetli çarpsaydı o yolda kesin fırdönerdim ve sol tarafım beton duvar sağ tarafım araba kesin gitmiştim. Yamulmuş kaporta, kırılmış sinyal ve sağ dikiz aynası ve kırılmış davlumbazla yırttım, adamın plakasını sigortaya verince artist amcadan aldılar parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar