cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Arkadaşi kasmak için kurduğum bi partyde cafeden abim geldi 62 iwi Chatlak kesiyorduk ANTİ TÜRK cLANI GELİP ks yağmaya başladılar 60+ lardı ben 52 oluğum dan bişey yapamıyordum bu yabanciler sonra Türkler yani bize küfür ettiler butun TÜrKLER yabancilar partylerine alamasınlar!! bi magi geliyo giriyo partyye escape çekiyo kasmayıoruz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 benim kurdugum partylerde nene bu tip olaylar olmuyor allah allah belkide ben insanları dogru seçiyorumdur.14-17 yaş arası kafe çocukalrını partyne topalrsan öle olur işte[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sen 12 yaşında diil miydin gothic?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Sana bu oyundan öyle iyi yabancılar sayarım ki aklın şaşar! Burda tabiiki onları korumuyorum aralarında kötüler de var ama bizimde var ve emin ol burda hiçkimse pire için yorgan yakmaz! Eğer bireysel şikayetin varsa şu clan şu kişiler dersin bizde onları dışlarız takılmayız onlarla olur biter... Ama tüm yabancıları suçlarsan tepki alırsın...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 zuahahah ay hasmezzz mübarek ramazanda bana agzımı açtırmadan kendini öp sen ben öpersem cinlerin çarpmasın ablukaya alınmış ördek gibi ne konuşuyon sen yine[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Gothic, 19 Ekim 2005 21:49 tarihinde demiş ki: ablukaya alınmış ördek gibi O nasıl benzetme lem!! Azuuzhuhauauahhahahahahhaha!!!! :lol:[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 harbi benimde dikkatimi çekti. aferin lan gothic. demek ki yeni jenerasyonda potansiyel var.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 böle demessen bu kuş gribini sonradan yemişte aşı tutamış leylek gibi öter bak sustu[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hadi ablukaya alınmış ördek güzeldi de illa ziyan edicen caanım espriyi. akıllanmazsın sen. gitti leş bi espriyle şişirdigi balonu patlattı.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: HasMez, 19 Ekim 2005 21:56 tarihinde demiş ki: Ben bu gothic i varya çok seviyom ondan öyle takılıyom ben buna.[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Sevgi kelebekleri siziii!!! Allah mutluluğunuzu arttırsın ne diyem :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Beyler çaktırmayın topic patlatmakta üstümüze yok!!! [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 19 Ekim 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bu gothic hasmez kavgaları herzman hoşuma gitmiştir :D[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Beyler çaktırmayın topic patlatmakta üstümüze yok!!! üstüme alınıcam ama :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: CaDoBaBa, 19 Ekim 2005 22:00 tarihinde demiş ki: bu gothic hasmez kavgaları herzman hoşuma gitmiştir :D sizin sayenizde kavga sırasında solenecek yeni sozler oreniom en güzelide bunlar küfür değil :D[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya gothic ne adamsın! Keyfimden mi sakladım onu oraya, sus oku çaktırma devam et yaw... Yada istersen son günlerin pati trendiyle devam edelim?? Olm gothic senin itemların dupe, clanın şöyle,charın böyle,czde seni tek okda kestim, vs vs asfasfasfsa zzzzz LMAO! Oldu mu?:)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: _catastrope_, 19 Ekim 2005 22:04 tarihinde demiş ki: Ya gothic ne adamsın! Keyfimden mi sakladım onu oraya, sus oku çaktırma devam et yaw... Yada istersen son günlerin pati trendiyle devam edelim?? Olm gothic senin itemların dupe, clanın şöyle,charın böyle,czde seni tek okda kestim, vs vs asfasfasfsa zzzzz LMAO! Oldu mu?:) olmadı :D[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 evet ben duperim seni bile duplerim senden 2 tane olur sen ikizlerin nasıl 2 tane aynı oldugu sanıyon babaları dupeleyi :)[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 abi arkdaşi Kasıyorduk ben 17 yaşindayım 62 abimde 23 ama gspota çökmeye çalıştılar kufur ettiler adamda +8 shard vardi ex gelmiyordu bi ara ama UST CLAN BAŞKANI GELDİ KmKm o yadım etti Bİ DE bizim clanın adI only Turks iiçe kıl kaptılar bize[signature][hline]6x+ Char aranıyo rogue olursa ii olur (Ytl)olarak verilecektir para ARES VE ORC OLURSA DAHA DA İİ OLUR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 güselim bu topic patladı artık :)[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Gothic, 19 Ekim 2005 22:08 tarihinde demiş ki: evet ben duperim seni bile duplerim senden 2 tane olur sen ikizlerin nasıl 2 tane aynı oldugu sanıyon babaları dupeleyi :) Muhahah koptum :D:D:D:D[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar