glorious34 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 loading information %1 de iken oyun durdu daha ilerlemedi 15 dk kadar, sonra altf4 yapıp çıktım oyundan şimdi 2 saattir dc olamıyor charım, nasıl düzeltecem bunu, serverın restart olmasını mı bekleyecem şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ewt[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 aynısı bana da oldu mecbur bekleyecen rest atılmasını[signature][hline]ŞUANDA MAÇ İZLİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ne zaman restart gelir acaba ne güzel sabahlayacaktım yaw oooff yani ooff daha %83 xp lazım 62 ye ooffffff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yandın abijim bir restart kim bilir kaç günde geliyor en son restardt 7 ayda gelmişti :)[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sen bugün sabahlamayı unut[signature][hline]ŞUANDA MAÇ İZLİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 banada öle geliyo bugun yalan olur hadi iyi geceler herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar