Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya uyuyamadım bıturlu sınır oldum geçirmem gereken notlar war bı de bısey yapamadım busaate kadar ooff yaaa ağrı kesıcı de bulamadım napcam ya...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben başım ağrıdığında kola içerim.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 işe yarar mı kı??[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 uyuyamadım? ve bu saate kadar bişey yapamadım? arkadaşım sen ne yapmak istediğinden eminmisin? uyumak mı istiyorsun yoksa bişeyler yapmak mı? ayrıca nöbetçi eczane diye bişey yokmu orada?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 işte 2sını de yapamıyorum ne yapcağımı bılmıorum gece gece de cıkamam yanı eczane aramaya...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Gözlerini kapat. Bişey düşünme uyumaya çalış.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya notlar falan gelıo aklıma yarına wercektım kıza ya oofff[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 e öl o zaman arkadaşım ben ne diyim sana. burdan yok redbull-kahve iç ne bilim kola ile çayı karıştır iç, kafanı duvara vur tavsiyelerini uygulicaksan kolay gelsin. iyi geceler.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 benim de dişimde bi sızlama var anlamadım gitti. sanki dişimin hacmi artmış da yan dişlere bask yapıyor gibi hissediyorum.. soğuktan falan mı oldu acaba :-?[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 saol ya tesekkurler yardımcı olmak ıstemıyosan zorla msj atmak zorunda dıılsın yanı ii geceler sana da[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 koyunları say =) şaka şaka. kitap falan oku ya da gazete,dergi de olabilir. sırtını yasla yastıgına o şekilde okumaya basla. max. 10 dakika sonra kendi kendine sızmış olacaksın buyuk ihtimalle. ya da okumayı sevmem diyosan bilgisayarın ekranına bakmaya devam et gözlerin yorulsun biraz : )[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben başım ağrıyınva bişey yapıyorum ama sen yapamazsın şimdi onu.. tüh çok da etkili halbuki[signature][hline]It's just delayed...
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 neymış[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sadece şimdi değil hiç yapamazsın galiba :D ii geceler[signature][hline]It's just delayed...
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sana da[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 başına bandaj sar ama sıkı olsun biraz..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 :-) saolun yardımcı olan arkadslar uyumaya calıscam su bandajı da deneyım hakketen aman notlar da kalıwersın sınır oldum walla[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 her zaman her şeyi yetiştirmek zorunda değilsin notları öbür gün versen de olur bi tek sen mi bu kadar düşünmek zorundasın milleti senin de başın ağrıyordu napalım yani? Sakinleş yani o konuda. Başının ağrıması konusunda da yapacak fazla bir şey yok korkarım :( uyuman lazım bir şekilde. Kapat gözlerini ve başının ağrısının yavaş yavaş azaldığını hisset (bende işe yarıyordu valla =)[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 haklısın ya saol walla ben gıdıyorum bıdeneyım su dedıklerınız :-) bu arada ıykı warsınız patı halkı ya cok cıddıyımmmmm[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 la sana dedik bizim de başımız ağrımaya başladı of yaw.. benim başım hiç ağrımazdı nerdeyse.. neyse sahuru edim de yatim ben en iyisi yatagıma.. ii geceler[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ii geceler kusura bakma walla basını ağrıttysam ya[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eh ben de yatayım artık ya sabah 7.30 kalkıcaz 8 de evden cıkıcaz da okula gidicez böhü :'( iyi geceler patiler[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Lonely, 18 Ekim 2005 01:30 tarihinde demiş ki: ben başım ağrıdığında kola içerim. +1 ben her hasta olduma içerim birs kendime geliyom Bide ağrı kesici olarak A-ferin tavsiye ederim tabii bi alerjin yoksa.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Famy, 18 Ekim 2005 02:03 tarihinde demiş ki: ii geceler kusura bakma walla basını ağrıttysam ya yok yaw sen ağrıtmadın.. ama niye ağrıdı durduk yerde anlamadım.. :)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ok yarın bulurum inş ilac herkese ıı geceler tekrar saolunnn[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Öne çıkan mesajlar