Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya uyuyamadım bıturlu sınır oldum
geçirmem gereken notlar war bı de bısey yapamadım busaate kadar ooff yaaa
ağrı kesıcı de bulamadım napcam ya...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Mesaj tarihi:
işte 2sını de yapamıyorum ne yapcağımı bılmıorum
gece gece de cıkamam yanı eczane aramaya...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Mesaj tarihi:
benim de dişimde bi sızlama var anlamadım gitti. sanki dişimin hacmi artmış da yan dişlere bask yapıyor gibi hissediyorum.. soğuktan falan mı oldu acaba :-?[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Mesaj tarihi:
saol ya tesekkurler yardımcı olmak ıstemıyosan zorla msj atmak zorunda dıılsın yanı
ii geceler sana da[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Mesaj tarihi:
koyunları say =) şaka şaka. kitap falan oku ya da gazete,dergi de olabilir. sırtını yasla yastıgına o şekilde okumaya basla. max. 10 dakika sonra kendi kendine sızmış olacaksın buyuk ihtimalle. ya da okumayı sevmem diyosan bilgisayarın ekranına bakmaya devam et gözlerin yorulsun biraz : )[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Mesaj tarihi:
:-) saolun yardımcı olan arkadslar uyumaya calıscam su bandajı da deneyım hakketen
aman notlar da kalıwersın sınır oldum walla[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Mesaj tarihi:
her zaman her şeyi yetiştirmek zorunda değilsin notları öbür gün versen de olur bi tek sen mi bu kadar düşünmek zorundasın milleti senin de başın ağrıyordu napalım yani? Sakinleş yani o konuda. Başının ağrıması konusunda da yapacak fazla bir şey yok korkarım :( uyuman lazım bir şekilde. Kapat gözlerini ve başının ağrısının yavaş yavaş azaldığını hisset (bende işe yarıyordu valla =)[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
Mesaj tarihi:
haklısın ya saol walla ben gıdıyorum bıdeneyım su dedıklerınız :-)
bu arada ıykı warsınız patı halkı ya cok cıddıyımmmmm[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Mesaj tarihi:
la sana dedik bizim de başımız ağrımaya başladı of yaw.. benim başım hiç ağrımazdı nerdeyse.. neyse sahuru edim de yatim ben en iyisi yatagıma.. ii geceler[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Mesaj tarihi:
said:
Lonely, 18 Ekim 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
ben başım ağrıdığında kola içerim.

+1 ben her hasta olduma içerim birs kendime geliyom

Bide ağrı kesici olarak A-ferin tavsiye ederim tabii bi alerjin yoksa.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Mesaj tarihi:
said:
Famy, 18 Ekim 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
ii geceler
kusura bakma walla basını ağrıttysam ya
yok yaw sen ağrıtmadın.. ama niye ağrıdı durduk yerde anlamadım.. :)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
  • Yeni Oluştur...