Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Öncelikle herkese selamlar ben ve birkaç arkadaşım Ultimadan çok sıkıldık ve yeni bir arayış olarak bu oyunu seçtik Size sorum bu oyunu nerelerden getirtme şansımız var gümrükte takılma gibi sorunlar oluyormuş sanırım başımıza gelebilirmi kargo ücreti ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outerfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Bencede yerinde bir karar almisiniz.Neyse konuya donelim. Oyunu www.amazon.com dan dou wantıt programı sayesınde getırtebılırsınız bu program ne dıye sorucak olursan amazon turkıyeye yollamıor bu program aracı bır fırma once amazondan bu arkada$lara gelıor ondan sonra sıze yolluyorlar ankara ızmır ve ıstanbulda subelerı var ordan gıdıp alıyorsunuz..Amazonun kargo parasI sanIrIm 30$ civari...15gun civarindada elinize ula$iyor. Eger o kadar beklıyeyız dıyorsanız www.gamestop.com dan sıparıs verıceksınız orasıda dırek turkıyeye yolluyor aracı fırma fln bısey yapmıorsunuz evınıze kadar gelıyor.5gunde elınıze ulasıyor kargo parası 60$... Sımdıden ıyı eglenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 teşekkürle o alternatiflere bakmıştık ta acaba daha ucuza getirtebilirmiyiz kargoyu diye sormak için açmiştim treadi gamestop tan 10 tane istedikmi 1.300.000.000 tl ye gelio da[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 coklu alimlar yapmamaya ozen gosterin bir arkadasın basina gelen olayi soyliyim 6 kisi soylediler oyunu shipping bolunsun ucuz olsun diye ama o kadar cok olunca gumruge takilmis ve 200 euro daha odediler gumrukten gecmesi icin aman dikkat ![hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weopensmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Valla 4 tane kadar sölesek sorun olmaz dimi levent[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Genelde sayı 5i geçince veya fiyat 100$ı geçince gümrükte sorun çıkma ihtimali oluyor yutrdışı e-alışverişlerde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bu isin belli bir sayi sınırı var mı bilmiyorum ama , gumrukteki kisileirn gunune de baglı olabilir. Tahminimce 4 tane sorun yaratmamali..[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weopensmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Teşekkürler[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Teşekkürler listeme ekledim seni[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 aslında sorun paketin büyüklüğünde .. göze batar bi'şeyse gümrükte takılıyo .. 9 oyun gelmişti 2şer cdden ama büyük mektup paketlerinde .. sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 heheh 10 collector's edition getirtirsek heralde gümrük ayaklanır :P[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Beyler Douwantit'ten bi tane collectors almaya kalkınca 127 dolar oluyo shipping 50 doların üstünde niye böle olduki bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biander Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ark.lar isin basit yolu eger serbest bolgede firmasi olan tanidik varsa oyunlari sebst bolgeye getirtmek giriste ve cikista binde 5 fon odersiniz olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 3 adet SWG pakedi açılmamış halde hazırda var isteyen olursa... Fiyatlarıda 169 Milyon Adet Fiyat biraz pahalı ewet fakat inanın hiçbir kar eklenmiş değil. Sadece paketler gümrüğe takıldıkları için gümrük+kdv+noter masrafları eklenmiş durumu. Not:Ben kendime getirttiğim collectors edition a 250 milyon bayıldım eğer fiyat pahalı derseniz =)[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Collectors Edition ise hemen alıyorum bitanesini.Icq:1500000'dan bana ulaşırsan sevinirim yada pm atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Hayır bunlar normal kutu... yazmamışım[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Eh zaten 181milyona coll ed. douwantit'ten geliyo.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Şu serbest bölge işini biraz daha açabilimisiniz ? Pek birşey anlamadım da[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 chipsbits'ten alirsan 2(veya 3) gunde geliyor hem de fazla pahali da degil.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 chipsbitste 50 dolara yakın bi kargo parası var[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ben chipsbits den 2 tane almayı düşünüyorum, avaturkten felan umudu kestim zate 46+25 gibi bi ücret olacak demekki kişi başı hmz[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Sanıyorum biz de chips n bits den alacagiz biran önce gelsin de :)[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar