Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözün görmez ya...

AxlXelru

Öne çıkan mesajlar

Bazen biri çıkar karşına bı anda beyninde bişiler çakar.Sonra yatarken dusunursun kalktıında her zaman aklına takılan bır sarkı bır soz bır durum yerını onun guzel goruntusune bırakır...Her gün onu gormek zorundasındır.Çok seversin açılamassın ama yinede sanki bir gün degişik bir şey olucakmıs gıbı hep kendıne cekın duzen verır kokunu surer en fıyakalı halınle yanından gecersın.Gün gelir hayallarin gerçek olur onun kalbını kazanırsın.Cok mutlu devam etsede icinde hep bir korku hep bir telas ya bırgun bırterse hissi duyarsın anlatamassın cunku sacma gelır baskasına ama sende buyuk etkısı vardır.Onun icin yapamıcaın sey yoktur herşeyi her zorlugu ustlenmeye razısındır.Güzel gunler gecirrisin guzel anılar paylasırsın hayır paylaştıgını sanırsın...Çünkü gün gelir seni öyle bir terk ederki onun gozunde senin hic bir degeri olmadıgını anlarsın.Bittigini yuzune bıle soylemez bir anda kaybolur hayatından cok uzaklara gider sen daha şokunu yaşarken o olayların o coktan başka kışılerle başka aşklara yelken acmıstır.Yüreinde derin bir acı derin bir sızıyla tekrar yalnızlıgın ıcınde bulursun kendını.

Arkadaşlar yaşadıgım bir olayı bıraz anlatmak ıstedım ıcımden geldıınce.Yorum sizin bazen boyle duygusal bi herif oluorum ben ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu hiçbirzaman unutma aslında hep yanlızdık ve böyle devam edecek.
Hayatımaz giren insanlar mutlaka olacaklar önemli olan senin kendini kaybetmemen yoksa yanlızlığı bile görmezsin[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death....
I Am Searching My Light....
In My Darkness....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 19 Ekim 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
+1
gercek olan tek sey war yalnızız en sonunda çunku her ask bııtermış bırgunnn

en sonunda çunku her ask bııtermış bırgunnn ben buna inanmıyorum cunku bazen hic bir zaman askı elde edemedigimi dusunuyorum veya elde ettiğmde ise kısa süreligine oluyor... Ask o kadar şekil alabilen bir kelime ki herşeyin kalıbına girebiliyor ondan hiç düşünme sadece ne istiyorsan onu yap derim o zaman mutlu oluyosun o zaman bazı şeyleri elde ediyorsun...( bence)[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...