Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşınıza nasıl ps2 alıştırırsınız?

ffxtidus

Öne çıkan mesajlar

said:
zeynepp, 18 Ekim 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
said:
lilynessy, 14 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
ya yeniyim pek bişey bilmiyorum
ama bu zeynepp le zynp aynı kişi mi değil mi??
konuyu böldüğüm için özürdilerim
,
tebrikler doğru tahminn ama nedeni varr biri bnm şifreyi ele geçirdii için zynp ile giremiodum paticie dorusu yasaklnmştı girmem bnde yeni kullanıcı ismi aldım şifreyi ancak daa 2 hafta önce geri aldım ikisyledde giriorum işte =)

2 ayrı hesap kullanmak yasakdiye biliyorum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..

[Bu mesaj dory tarafından 18 Ekim 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zeynepp, 18 Ekim 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
tebrikler doğru tahminn ama nedeni varr biri bnm şifreyi ele geçirdii için zynp ile giremiodum paticie dorusu yasaklnmştı girmem bnde yeni kullanıcı ismi aldım şifreyi ancak daa 2 hafta önce geri aldım ikisyledde giriorum işte =)

2 tane acmıs olman değil aynı gun içinde ikisini de aktif tutman yasak olan, acıklaman da bu yonde değil, ayrıcana !!!! falan yapmayalim, cok rica ediyorum germeyelim ortamı.(bu ayın 14ünde bu iki hesaptan da mesaj var, benim anlatmaya caliştigim oydu, tarih 1 gun erken veya 1 gun gec hatırlamıs olabilirim, ama aynı gun içinde oldugundan eminim)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

bunuda açıklayayım ikinci kullanıcımın şifresi 3 kişide var ben sadece onların birtanesini yazdım buda sorun yaratıorsa ..iptalmi edilcek nolcak bilemem gelip bana söylensin! ayrıca !!!!! kasten yapılmış bişi deil bn herzaman konuşmalarımda kullanırım!![signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...