Gunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Her ikisi de magical silah yapmakta kullanılıyor ve shadow hammerla yapılan siyah silahlar aşırı popüler. Her ikisini de satıyorum. Her ikisiyle de kendime birer katana yaptım o kadar. Eğer 50 silahtan önce kırılırsa yapışın yani yakama burada :) Tekliflerinizi bekliyorum. Dull için bailangıç fiyatı:150 Shadow için başlangıç fiyatı:250[hline]http://www.geocities.com/grinsshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 shadow 400-450k ya alıcı buluyor fiyatları yükseltmek gibi olmasın ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 hoca zaten o başlangıç fiyatı, starting bid yani.[hline]Mors principium est. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Hımm açık arttırma olayı ha güzel güzel :) Yine konuyu dağıtmak gibi olacak ama bu runic hammerlar belirli bodlardanmı çıkıyor? Yani daha önceden runic hammer çıkan bir bodu doldurup verirsek bizedemi runic hammer çıkar? Yoksa randommu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 random. yani her bod için alabileceğin bikaç prize var onlardan biri çıkıyor. Ama genel olarak colored excp ve sayı olarak fazla olması iyi bir prize şansını arttırıyor. Ama shadow hammer şu anki en iyi hediye sanırım kullanılış açısından. En azından "Made by.." bir siyah katanayı yapıp bankaya atmak için bile almaya değer.[hline]http://www.geocities.com/grinsshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Silah diil Nukem, runic hammer 450K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 d copper bedava idi heh simdi yine pahalandi ama sanirim aosla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 yok hoca pahalanmadı hatta tersine çok daha düştü fiyatı geçen gün 15k ya aldım bitane gerçi 15 charge ı wardı ama shadow da max 100k ya filan gider oda pahalı yani copper+ dan itibaren pahalı gidiyo çünkü artık daha zor çıkıyo bide düşük kalite runicler fazla bonus eklemiyo ve intensityleri düşük mesela dull copper en fazla 2 özellik ekliyo intesity si de %10-35 arası yani mesela en fazla 35damage increase,yada 35 mana leech koyabilr ama o da çok zor son limite vurması Valorite lerde %50-100 arası, düşünsene %50+ life,mana leech li silahı godly olursun be :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar