Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapitalizm için iftar vakti!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gördüğüm kadarıyla; coca colanın şirket olması ve reklamların sadece satış amaçlı olduğunun bilinmemesi 1. sorun , rokınkok ve benzeri aktivitelerin böyle ramazanla uyuşmayan abuk şeyler olarak görülmesi 2 sorun.
bana ikincisi daha çok dokundu. ondan girdik o rokınkoktu esrardı ıvırdı zıvırdı muhabbetlerine.yani bakış açısı farkı sade, konu ile ilgisiz bişi değil. [signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 17 Ekim 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
anlamadım ki, rock n coke puştluk içeren bir olay mı? Giden satanist olmadan geri dönmüyor mu? ramazanda orucunu tutan tutar eylülde rock n coke a giden de gider. ne gibi bi zıtlık var anlamadım.
Mesaj tarihi:
benim kafama takılan olay şu

====>

Eğer ramazana saygın varsa ve hürmet ediyorsan diğer 11 ay da o bir ayda yaptığın gibi türbana soktuğun kızların afedersiniz tangasına varana kadar gösterme,eğer amacın sevap yapmaksa(!) hiç münafıklık yapma,yokkkk eğer satış yapmak istiyosan zaten sana kimse bişey demiyo istersen ramazanda da rock'n coce yap zort'un b.k e yap o sorun deil ama dini duygularla oynama

Dİ Mİ?[signature][hline]by_SeaGle
Mesaj tarihi:
said:
dory, 17 Ekim 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
muzigin veya rock n cokeun zararını goremedim, hani duzenleyen firma gelin sapitin demiyor sonucta sapitan sapitiyor, adam gibi muzigini dinleyen eglenen egleniyor dimi?,ayrıca adam malini satmak zorunda, gundemde ne varsa kullanmak ve o modaya uymak zorunda dolayısıyla, cadılar bayramımız olsaydı belki ona uygun bişler yaparlardı, olay dini olması değil, genelde olmasi
diye düşünüyorum ben.

iyi düşünmüşsün[signature][hline] Deus Ex Machina
Mesaj tarihi:
rockn coke a bi kere gitme hatasinda bulundum ondada 50cent cikti.rezalet bisiydi rasmusda az bucuk kurtarmaya calisti naapsin :).ama bu seneki layiki ile oldu gibi geldi bana.. ama yinede rock the nation v.s. gibi festivaller daha iyi.. tabi gercekten metal dinlemek istiosan.. gibi gelio bana ;)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness
Mesaj tarihi:
Bu parçadan çıkarılması gereken ders,Koka Kola firması pazarlamasını en çok satış yapmaya göre ayarlıyordur ki bu doğrudur.Yazın gençlere konser verip satarsın,ramazanda yeşil kapak koyup pide verirsin satarsın.Adam günahında falan değil işin,yaptığı sizin dediklerinizde olabilir göreceli olarak,ama bence pazarlama stratejisidir.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Mesaj tarihi:
ya eiwallah cradle dinnersin daha deli blacklerde dinnersin eiwallah ;).ya o marka v.s. lerin bilinci vede yasami elbettekide o zamanda ne gidiosa onu kullanarak kazanc saglamak ki bunu ramazan icin kullaniorum.. coca cola yani bu ne bekliosun ?.beni siyaset pek ilgilendirmior.ama rockn coke a bir daha gitme hatasindada bulunmam yani..[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness
Mesaj tarihi:
said:
SeaGle, 18 Ekim 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
HArd metalciyim (16 yaşında olmamam rağmen)bilen bilir Cradle of Filth dinlerim ama istismarı sevmem

Seni de can-ı gönülden tebrik ediyorum..
Mesaj tarihi:
said:
SeaGle, 17 Ekim 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
said:
Rahan, 17 Ekim 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
ne yani müzik hayırsız bir şey mi? insanları sanatla buluşturmak hayırlı bi iş yapmış olmak olmuyo mu?

müziğe laf etmiyoruz niye yılın 11 ayıda ramazan gibi iyilik dolu şeyler göstermiyo

sonra o roock'n coce midir nedir onda olan olayları biliyomusun?

tuvaletler esrar eroin yuvası

gitmeden yorum yaptığın açıkça belli ayrıca sırf rock n coke mu esrar yuvası öyleyse ? allah aşkına bu zihniyetle bi yere gidemeyiz aşın bi kendinizi ya herifler orda sanat yapıo gelen yoruma bak ula aklıma yine o taaa en gizli yerde öpüşen 2 genci arayan gazeteci geldi sinirim bozuldu adam gerci bulmustu onları sorada resim ortalık yerde sevişiyolar die takvimde çıkmıştı akşam akşam yien sinirim bozuldu...[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Mesaj tarihi:
said:
SeaGle, 18 Ekim 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
HArd metalciyim (16 yaşında olmamam rağmen)bilen bilir Cradle of Filth dinlerim ama istismarı sevmem

ahahahah tabi malmsteen de zaten solistti(ne alaka ? ) cradle of filth dinlemekle hard metalci(o nedemek ya) olunuosa ohoo biz aştık dünya starı olduk o zaman ne kadar boş laf ettiğini ve nasıl kendi elinle kendini ele verdiğini gör ve uyan[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...

Edit:

said:
tony_montana, 18 Ekim 2005 21:48 tarihinde demiş ki:
seagle,çok güzel bi noktaya değinmişsin amaç reklam ve göz boyamak yılın diğer 11 ayında olduu gibi...

Hangi Marka Gündeme ayak uydurmayan reklam yapmıo ? bırakın bu işleri emperyalizm fln saçmalık bunlar deli saçması seversen içersin sevmezsen içmezsin cola turca vb. şeyler içeceğime coca cola içerim emperyalizm kazanır çok yaşa emperyalizm derim bende o zaman...

[Bu mesaj Romario tarafından 18 Ekim 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lol
yilin her ayi dini satislarina alet edecegine, ulker gibi, sadece 1 ay bunu kullanmasi bence durumun pek de soylediginiz gibi olmadigini yeterince gosteriyo.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
ülker in hangi reklamı olaya dini açıdan yaklaştı?
2. si ülker ramazanları reklam vermiyor dikkat ederseniz.

coca cola daha müslüman kalıyor walla.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Türkiye islamiyetle yönetilmese de, islam ülkesidir.
Çoğunluğu müslüman insanlardan oluşan bir ülkedir.
Ramazan ayı boyunca oruç tutmayla alakalı reklam yapmak iyi bir reklam taktiğidir.
Coca-cola'nın yaptığında garip bir şey yoktur.
O kadar.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 18 Ekim 2005 22:04 tarihinde demiş ki:

coca cola daha müslüman kalıyor walla.
oyle reklam mi yapmasi gerekiyo? oyle oldugunu bilmeyen mi var?[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
boyle bıkonuya dıkkat cekıldiği için tesekkurler
malesef ulkemız celışkılerle dolu yapacak da fazla bişey yok malesefff[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Mesaj tarihi:
said:
riglous, 18 Ekim 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
said:
forgiver, 18 Ekim 2005 22:04 tarihinde demiş ki:

coca cola daha müslüman kalıyor walla.
oyle reklam mi yapmasi gerekiyo? oyle oldugunu bilmeyen mi var?

ee nesi garip
bir tek ülker mi müslüman ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
  • Yeni Oluştur...