ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 PC'im de ki kapama tusuna basınca eskiden "windows ayarları kontrol edilior...windows kapanıor..." şeklinde ilerlerdi. Ama şimdi bastıgım an kapanıor.Başlattan kapatınca da düzgün şekilde ayarları kontrol edip falan kapnıor ama en sonunda "şimdi Güvenle kapatabilirsiniz" yazısı cıkıor ve dümeye basmam gerekior. Bunu nasıl düzeltirim?[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 35xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bios ta ayarları olması gerek bi bak istersen.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Biosta olucaktı oyle bi ayar safety ayarlarında olabilir[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 denetim masası > Güç Seçenekleri > Gelişmiş orda ; Bilgisayarımın güç düğmesine bastığımda; ordan en azından düğmeye bastığın zaman ne yapacağını sormasını yada direk kapatmasını falan seçebilirsin kendin.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 o dediğin olay başka.arkadaşın dediği olay Bios taki bi sorundan ileri geliyor.Ama yüz çeşit bios olduğu için ona bu konuda tam yardım edemez kimse,ama power management gibi bir tab arasın ordaki kategorilerde.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar