Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 oldu mu martin? eheheh[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Aslında bu sorular uzun hikayelerin içinden çıkarılmış sorular. Koca hikayeyi yazmaya üşendiğim için direkt sorularını soruyorum. O yüzden son soruyu çözmeyin. SOrusunu böyle yazmmış adamlar ama aslında böyle değil.. Soruyuda düzletip soramıyorum hikayeyi yazmadan.. Cevaplarınız yanlış doğal olarak..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 27 Ağustos 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 o yuvarlak olayını anlamamıştık zaten :)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Evet anlaşılmıyor.. Ünlü bir dergide her hafta çıkan yazıların derlenmiş bir hali vardı elimde. Yazarıda Alis harikalar diyarında'nın yazarı.. Bir hikaye anlatıyor içine gizlenmiş matematik soruları soruyor hikayeye bağlı olarak.. Uzun sorular diyebiliriz.. Cevaplar bölümünde bunların aynı zamanda özetleri var, sorduğuklarım gibi.. Ama bunu tam özetleyememişler o yüzden yanlış olmuş..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ya sixoms pm atıorm da cvp gelmio?
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: MartinLGore, 27 Ağustos 2005 22:13 tarihinde demiş ki: Hadi bu soruyu bilene helal olsun dicem .. 4 işlem ile çözüyorsunuz.. 5 çuval var; 1 ve 2 numaralı çuvalların toplam ağırlığı 12 kilo;2 ve 3 numara 13,5 kilo;3 ve 4 numara 11,5 kilo;4 ve 5 numara 8 kilo; 1, 3 ve 5 numara 16 kilo geliyor. Her bir çuvalın ağırlığı nedir? edit: çok zor değil çok helal demem ardından helallik sorarım ama :P Tartılan toplam ağırlık 61 kilo olup, bu toplamda 3 numaralı çuvalın 3 katı, diğerlerinin ikişer katı bulunmaktadır. 1. ve 4. tartımların toplamını genel toplamdan 2 kez çıkarırsak, 3 numaralı çuvalın ağırlığını buluruz. Oradan denklemlerin çözümüyle her birinin ağırlığına ulaşılır..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ya adam bana pm atın veya ayrı topic açın demiş. bu kadar anlaşılır bi cümleryi anlamıyosanız zeka sorusu neyinize? (evet sinirlendim; sixoms un durumunu düşündükçe)
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 şükür hallettim bütün soruları=) bu arada sixoms ısrarla kirletmeyin dediği halde ısrarla kirletmişsiniz arkadaşlar tebrikler, çok mu zor yukarıda yeni konu ya tıklamak?
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yeni konuya tıklamak zor değil ama Paf ın bütün topiclere ayrı ayrı "daha önce açılmıştı" yazması biraz zor:D ne gerek var 9878797894 tane zeka sorusu başlığı açmaya?bitane açılır işte kardeş kardeş paylaşın.Bi topice sığamıyosunuz yani ne diyim
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evet bende bunu dicektim. Sanki ırak meselesi tartışılıyorda içine barbie bebekleri ile ilgili bişi yazılmış.. 10 tane topic açılmasına gerek yok..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Ağustos 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben bunu yazarken bile topic kirleniyo. hiç birimiz böyle bi topic açmayı akıl edemedik. niye açaılm ki diyosan cevabı basit; herkez cevabı falan yazıyo zevki kalmıo, ayrıca 1321 tane soru 1415151 cevap iç içe girio, karmaşa oluyo, bi önceki zeka sorusu topiine bak istersen.adam ne demiş bana pm atın sorularızı demiş. adam hepsini kendi başına yazmıcakki, siz de gönderirsiniz işte.
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Her topice gereksiz mesajlar atip 19 sayfalık topicin 15 sayfasinda alakasiz seyler konusursaniz böyle topiclerin acilmasina laf atamazsiniz. İlk mesajimi okuduysaniz niye actigimi amacimin ne oldugunu anlardiniz. Eger o ilk mesaji kaale alsaydiniz su an bu topicte max 3 cevap olurdu. Birde gelmis utanmadan konusuyosunuz ayip! ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Diğer topic'inden haberim bile yok. Daha usturuplu konuşalım. Terbiyesizliğin alemi yok.. Haberim olsaydı yine yazardım o ayrı konu..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Ağustos 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Diğer topic benim değil zaten. Zaten amacim sizin dediginiz gibi bütün herseyi bir topicte düzenli olarak herkesin okumaktan bıkmayacaği şekilde toplamaktı. Aynı zamanda herkesin cevap vermesi süresi eşit olacaktı. Yani bi soruyu görüp cevabı yazılmadan cevaplama şansınız olacaktı. Ama bana laf atan siz gene topici batırdınız. Teşekkür ederim. Bütün hevesim kaçtı sayenizde. Buda sana son cevabım. Önce benim yazdiklarimi oku , anla sonra cevap ver. Sert konuşmam gerekiyorsa konuşurum. Sen laf atmaya devam edebilirsin , egolarin tatmin olur belki ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 neyse vazgeçtim, değmez [Bu mesaj Othranx tarafından 28 Ağustos 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 İlk soruda merak ettiğim bir şey var. A'da iken kamyonun deposu dolu mu yoksa 100 varilden biri ile mi dolduracağız? Eğer 100 varilden biri ile doldurulacak ise cevap 50 olmalı. edit: PM yollamadım, forumda tartışmak daha mantıklı geldi. Düzeni bozuyorsam mesajımı şikayet edip modlardan birine kaldırtabilirsin. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 28 Ağustos 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kamyonun deposu boş arkadaşım ben de sormustum aynısını=)
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bugünün sorulari ; Soru 1) Asagidaki dizinin "bininci" terimi kaçtir? 1-2-2-3-3-3-4-4-4-4-5-5-5-5-5-6 ... Soru 2) Cem bir duvari 3 saate , Cemil de 6 saatte boyuyorlar.ikisi birlikte ayni duvari kac saatte boyarlar ? Ekstra 1) 1 kg pamuk mu daha agirdir 1 kg demir mi ? (Esit degil..) Ekstra 2) Bir mala önce %50 indirim yapip sonra %100 zam yapmak mi ; yoksa önce %100 zam yapip sonra %50 indirim yapmak mi daha karlidir ? Ekstra 3) 2 fitil var. Bu fitillerin ikisi de tamamen bittiği zaman 1 saat geçmiş oluyor. Yani birini yak ve bitmesini bekle, 1 saat sürüyor tam olarak. Diğeri de öyle, ama aynı değiller. Yani ikisi de homojen değil, yarıdan kessen ve o kesilmiş olayı yaksan, yarım saat sürmüyor. İkiside baya farklı. Bu 2 fitille 45 dakikayı nasıl ölçersin ?? -by Sovereign..- [spo1=Dünkü sorularin cevaplari .. ]Dünkü sorularin cevaplari ; 1) 25. Yolun yarısına yarım varil benzin hacayarak gelir ve oraya 1 varil benzin koyar. Depodaki diğer yarım varil benzinle geri döner. Böylece 1 varil benzin harcayıp bir depoda yolun yarısına koymuş oldu. Bu 100 varil için, yolun yarısında 50 tane varil koyması demek. Aynı işlemi yolun diğer yarısı için tekrarlarsa, karşı tarafa 25 depo benzin götürmüş olur. Bilenler - Othranx , St_Dreamer 2) Pazar. Bilenler - Dogbert , Earenwen , Sovereign , Othranx. 3) D-C-B-A .. Bilenler - Othranx , Bungala , Sovereign , Cenin. Dogru cevaplari veren arkadaslari tebrik ediyorum.[/spo][signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 1 kg demir daha ağırdır havanın uyguladığı kaldırma kuvveti pamuğu daha çok etkiler çünkü pamuğun hacmi daha büyüktür Fk dan daha çok etkilenir [Bu mesaj Mavi tarafından 28 Ağustos 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Sixoms, 28 Ağustos 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Bugünün sorulari ; Soru 2) Cem bir duvari 3 saate , Cemil de 6 saatte boyuyorlar.ikisi birlikte ayni duvari kac saatte boyarlar ? 2 saat.[signature][hline] Hö ? [Bu mesaj Mavi tarafından 28 Ağustos 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Sixoms, 28 Ağustos 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Bugünün sorulari ; Ekstra 2) Bir mala önce %50 indirim yapip sonra %100 zam yapmak mi ; yoksa önce %100 zam yapip sonra %50 indirim yapmak mi daha karlidir ? Aynı şey.[signature][hline] Hö ?
Whiskey Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Selam 1kg demir daha ağırdır pamuğun hacmi daha fazlıdır ve pamuğun hacmine etkiyen havanın kaldırma kuvveti daha çoktur ...
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 [spo1=cevaplar]1- 6 tane 6.. 2-2 saat.. 3-zar ,karar yok degismez.. 4-arkadaslarin cevaplari dogru ancak ortam havasizsa ne olacak :) zaten bu tip sorularda bu cinlige yatilir .. 5-soru bir az eksik .once 60/45 yani 3/4 luk kisimin kalmasi icin yani mumu bir iplik ile 4 e bolersin sonra 1/4 unun dusmesini beklersin ,pek cok yol var aslinda tahta olabilir iplik olabilir ,mumlarin homojenligi ile ilgisi yok yani ...[/spo] ayrica bunlar zeka sorusu degil(zeka sorusumu gormek istiyosunuz bilim teknik dergisinin arkasindaki sorulari cozun ,hani 5 soru olan ve 4 tanesini cozenlerin oss de ilk 100 e girmesi garanti olanlar..) ancak aklinda kaldigi kadar sormussun acikcasi ben bu kadarini bile tutamazdim,sorular icin tesekkurler devamini bekleriz[signature][hline]Forum [Bu mesaj streamin tarafından 28 Ağustos 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 arkadaşlar bu seferlik geçti ama bir dahaki sefere cevapları pmden atarsa daha güzel olur fark etmeden cevaplara bakıyoruz.Ve bütün anlamı gidiyor.Lütfen dikkat[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Arkadaslar lütfen öms atin. buraya yazmaniz sadece karisiklik yaratiyor. Streamin bilim&tekniktekiler bilgi sorusu bence ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
Öne çıkan mesajlar