Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevemiyorummmmmmmmmmmmmm

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

Yaaa aşık olamıyorum yaaaaaa millet seviom kanka seviom haci fln dioooo of aşık oldum fln ben niye olamıyorum yaaaaaaaaaaaa niyeeee niyeeeeeeeee gittiğim yerlerde kızlardan hoşlanamıyorumyaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa yeterrrrrr :([signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ee sataştından eine ne geçti ? bi derdim var uzun süredir takıldığım bi ortamda paylaşmak öneri almak istiyorum ..!!!!!!!! suç mu ? yasak sa da adminler silsin topiği 1[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 17 Ekim 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
Geçer...

Ben de aynı durumdayım, olursun bi ara. Ya da bırak o kızlar sana aşık olsun, sen ne kasıyosun ;)

yaa abi zaten öyle oluo kız gelio söylüo ama ben aşık olamıomm olmak istiyomuyum onu bile bilmiorum[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

bi ara bende oleydim simdi asigim ve icimden diyorumki keske o kiza o kadar baglanmasam [signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum

[Bu mesaj Anelor tarafından 17 Ekim 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e öyle ama
baksanıza etrafınıza. ne kadar aşık adam varsa ağlıyo. kaç aşık olmadığı halde ağlayan adam gördünüz?
herif iflas eder, karalara bürünür, kafasını duvarlara vurur ama ağlamaz, aşık olur geberene kadar ağlar..

neyse. tepki paratoneri olcam yine. susayım...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

aşık olmak tualete gitmek yemek yemek gibi bişey değildir. hadi dur ben bi aşık olup geleyim diyemezsin ki. gerçek aşkı bulmadan çıkmış olmak için çıkan insanlarla dolu heryer. onları görüp diyosan bırak öyle olma zaten....[signature][hline]It's just delayed...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...