Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 lan aptiler 4 maç söledik işte alayı berabere kaldı.İlginç oldu dün.Man Utd Lille i nası yenemez yani.Futboldan anlamıyo diyo bide bana lame[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 harbiden manchester sürünüyor o kadar zenginliğe rağmen. futbolcular keyfi oyun oynuyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Eternal sen beraberlikleri paylaşmaya devat et bab, para beraberlikte var...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: -Wissy, 19 Ekim 2005 12:14 tarihinde demiş ki: Som agizlilik degil ya, futboldan anlamiyor. heh koptum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar