medusa748 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 gerçekten bilgili ve zeki bir insan senin gibi herkese deklare etmez bu özelliklerini...[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 @aquila görüşlerin için saol , ama mükemmel olmayıp oylede davransamda hatalarımı kabul edebiliyorum, ben suyum ben soyle su kondua hıayrım boyleyim diyebiliyorum, ama diger insanların bunu kabul edememesi bana garip gelio? @antimodes: nromalde amatörce felsefe ile yeni yeni ilglenip geliştirmeye çalışsamda suan bi şeyden etkilendigimden degil aklıma dün o anda o şekilde yazmak geldigi için yazdım. başlangıçın yanlışın üstüne kurulu olsada bana çok şey ifade ediyor saol @digerleri: ciddiye cevap veren herkeze teşekkürler[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kedisin kedi.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Asosyallikten kaynaklanıyor bunlar bana göre çık dışarı hava al yaşa kız tavla maça git falan görüceksin ki kendinde büyük değişiklikler olcak.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 burada ve daha önce yazdıklarım hakkında ve burada belirtmedigi mpek çok duygu/düşüncem/olay lar hakkında abi diyebilecegim bir kaç kişiyle msn den konuşuyordum az önce ve aniden fark ettimki ergenlikle akli denge veya akıl neyle alakalı olursa olsun acıya olmasada nefret ve üzüntüye bağımlı oldugumu, aynı şekilde 2-3 dostum ve sevdigim kişyie karşı olan sevgime herkezin ötesinde baıgmlı belkide saplantılı oldugumu fark ettim. yani bi derece bu "hayttan zevk almaktan ölesiye uzaklıktan" zevk aldıgımı fark ettim ve bu durumu nası laçıklayacagımı bilmiyorum ? :( edik: bir üste cevap: kız tavlamak terimden hoşlanmıyorum herşleyden önce ne biliym sırf biriyle "çıkmış olmak için çıkmak" bana garip gelio biriyle olacaksamda gerçekten sevmem gerektigine inanıyor/hissediyorum... maç filan deseniz ne biliym maç gibi yerlerde olan cogu hareketten hoşlanmıyorum... sosyalleş deseniz dedigim gibi en aından bulundugum şehire nüfusun çogu (çanakkaledeyim) "yere tükürmekle yürümeyi aynı anda yapabilmeyi" amrifet sanan bi yer o yüzden bunları yapmaya kendi benligimi kaybetmek onalra benzemekten korkuyorum. [signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım [Bu mesaj Agent_47 tarafından 18 Ekim 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yazdıklarında kendimi gördüm agent.evet sorunluyuz biz[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 zep, sorunluyuz, veya digerleri sorunlu bunu asla bilemicez... ama sonuçta kimse daima kazanamaz? bizde bu kondua kazanamamışız[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben zamanında derslerden kopan, defterime ejderhaların savaşlarını çizerek kendini kaybeden, insanlardan uzak bir insadım. ama zamanla dostlarım oldu, gevşedim , rahatladım bir nebze olsada. herşey gerçekten zamanla değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 cleglaw, benim espri gibi konualrda cok cok ama cok ince bi anlayışım odlugun ve espri benzeir oalyalr sosyalleşmede cok önemli odlugundan zaten dogal halimle kendimi göstermiyorum, buna ragmen nasıl davranırsam davranayım gene hiçbişey degişmio, onunda ötesinde... kşiligimden memnunum ve bunu benligimi kaybetmek istmeiyorum digerleri arasında[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ee, şey, ergenlik. tahminimce sizi üzecek ama, geçirdiğiniz safhalar sizin farklılaşmanızın veya farklı oluşunuzun değil, geçirdiğiniz dönemin etkileri. başka bir şey değil, çok kurcalamaya gerek yok. ha diğerleri niye öyle değil, veya herkes değil diye sorarsan; bunu soruşunu da yine ergenliğe bağlarım, zira "her şeyi bilme" saplantından ileri gelen bir cevaptır bu. yani herkesi bildiğini sanırsın, ki sen de onlar da hiçbirşey bilmez, ehe. [signature][hline]ben BombaciMulayim [Bu mesaj LiquiD tarafından 18 Ekim 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 liquid belki klasik ergenlik geyigi bilemicem ama hissettigimi paylaştıgımdan yazıorum... bu düşünceleri (bu kadar derin olmasada) 5 ci sınıftan beir düşündügüme göre bunu nasıl ergenlige baglayabilirim bilmiyorum....[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Agent_47, 18 Ekim 2005 22:41 tarihinde demiş ki: cleglaw, benim espri gibi konualrda cok cok ama cok ince bi anlayışım odlugun ve espri benzeir oalyalr sosyalleşmede cok önemli odlugundan zaten dogal halimle kendimi göstermiyorum, buna ragmen nasıl davranırsam davranayım gene hiçbişey degişmio, onunda ötesinde... kşiligimden memnunum ve bunu benligimi kaybetmek istmeiyorum digerleri arasında işte sorun burda, kendini kaybetmen olanaksız, ben azla kaybetmedim. sen atak yapmazsan sosyalleşme imkansız gibi bişey. ben hep atak yaptım, yeni insanlar tanıdım. atak yapmasaydım en iyi arkadaşlarımdan birini, hergün netten konuştuğum en iyi dostlarımdan birini, belkide en iyisini bulamicaktım. Ve o dostumla biz hep birbirimize destek oluruz, gecenin bi yarısı oturup felsefe yaparız, kitaplar hakkında konuşuruz, sıkıntılardan, güzel şeylerden, güncel haberlerden, gelecek planlarından- kısacası hemen hemen herşeyden bahsederiz. evet.. atak yapmak gerçekten önemli... [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 18 Ekim 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ergenlik çota diye başlamaz ki, süreçtir. normal 5. sınıftan beri olması da, birazcık hormonlu beslemişler o kadar eheh.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 öeh liquid sana öeh diyesim geldi... bahçeli ede bhaçede yetiştirilen hormonsuz şeyleri yiyip büyümüşüm (evin etrafı arsa gibi saolsun) sadece sıkılmış prtakal vb içince nasıl hromonlu olyuorum :) üstelik oyle ahahah "banım bagrım gıllı gelın gızlar" seklidne bi ergenlik olmadıgıma gore (her nekadar bıyık cıkmadı yok soyle yok boyle diye süt bile cagrıldıgım düşünülürse) hormonlu benzetmesini kabul etmiyorum :D[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 agent biraz daha böle devam edersen yani iyice aşırıya kaçarsan benim gibi olucaksın ve hiç tavsiye etmiyorum[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 dıger konularından bıldıgım kadarıyla 14 yasındasın biraz rahat bırak kendini[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar