Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neyim ben?

Agent_47

Öne çıkan mesajlar

@aquila görüşlerin için saol , ama mükemmel olmayıp oylede davransamda hatalarımı kabul edebiliyorum, ben suyum ben soyle su kondua hıayrım boyleyim diyebiliyorum, ama diger insanların bunu kabul edememesi bana garip gelio?

@antimodes: nromalde amatörce felsefe ile yeni yeni ilglenip geliştirmeye çalışsamda suan bi şeyden etkilendigimden degil aklıma dün o anda o şekilde yazmak geldigi için yazdım. başlangıçın yanlışın üstüne kurulu olsada bana çok şey ifade ediyor saol

@digerleri: ciddiye cevap veren herkeze teşekkürler[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

burada ve daha önce yazdıklarım hakkında ve burada belirtmedigi mpek çok duygu/düşüncem/olay lar hakkında abi diyebilecegim bir kaç kişiyle msn den konuşuyordum az önce ve aniden fark ettimki ergenlikle akli denge veya akıl neyle alakalı olursa olsun acıya olmasada nefret ve üzüntüye bağımlı oldugumu, aynı şekilde 2-3 dostum ve sevdigim kişyie karşı olan sevgime herkezin ötesinde baıgmlı belkide saplantılı oldugumu fark ettim. yani bi derece bu "hayttan zevk almaktan ölesiye uzaklıktan" zevk aldıgımı fark ettim ve bu durumu nası laçıklayacagımı bilmiyorum ? :(
edik: bir üste cevap: kız tavlamak terimden hoşlanmıyorum herşleyden önce ne biliym sırf biriyle "çıkmış olmak için çıkmak" bana garip gelio biriyle olacaksamda gerçekten sevmem gerektigine inanıyor/hissediyorum... maç filan deseniz ne biliym maç gibi yerlerde olan cogu hareketten hoşlanmıyorum... sosyalleş deseniz dedigim gibi en aından bulundugum şehire nüfusun çogu (çanakkaledeyim) "yere tükürmekle yürümeyi aynı anda yapabilmeyi" amrifet sanan bi yer o yüzden bunları yapmaya kendi benligimi kaybetmek onalra benzemekten korkuyorum.
[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

[Bu mesaj Agent_47 tarafından 18 Ekim 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zep, sorunluyuz, veya digerleri sorunlu bunu asla bilemicez... ama sonuçta kimse daima kazanamaz? bizde bu kondua kazanamamışız[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

Sosyal ağlarda paylaş

cleglaw, benim espri gibi konualrda cok cok ama cok ince bi anlayışım odlugun ve espri benzeir oalyalr sosyalleşmede cok önemli odlugundan zaten dogal halimle kendimi göstermiyorum, buna ragmen nasıl davranırsam davranayım gene hiçbişey degişmio, onunda ötesinde... kşiligimden memnunum ve bunu benligimi kaybetmek istmeiyorum digerleri arasında[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

Sosyal ağlarda paylaş

ee, şey, ergenlik.

tahminimce sizi üzecek ama, geçirdiğiniz safhalar sizin farklılaşmanızın veya farklı oluşunuzun değil, geçirdiğiniz dönemin etkileri. başka bir şey değil, çok kurcalamaya gerek yok. ha diğerleri niye öyle değil, veya herkes değil diye sorarsan; bunu soruşunu da yine ergenliğe bağlarım, zira "her şeyi bilme" saplantından ileri gelen bir cevaptır bu. yani herkesi bildiğini sanırsın, ki sen de onlar da hiçbirşey bilmez, ehe. [signature][hline]ben BombaciMulayim

[Bu mesaj LiquiD tarafından 18 Ekim 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

liquid belki klasik ergenlik geyigi bilemicem ama hissettigimi paylaştıgımdan yazıorum... bu düşünceleri (bu kadar derin olmasada) 5 ci sınıftan beir düşündügüme göre bunu nasıl ergenlige baglayabilirim bilmiyorum....[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Agent_47, 18 Ekim 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
cleglaw, benim espri gibi konualrda cok cok ama cok ince bi anlayışım odlugun ve espri benzeir oalyalr sosyalleşmede cok önemli odlugundan zaten dogal halimle kendimi göstermiyorum, buna ragmen nasıl davranırsam davranayım gene hiçbişey degişmio, onunda ötesinde... kşiligimden memnunum ve bunu benligimi kaybetmek istmeiyorum digerleri arasında

işte sorun burda, kendini kaybetmen olanaksız, ben azla kaybetmedim.

sen atak yapmazsan sosyalleşme imkansız gibi bişey. ben hep atak yaptım, yeni insanlar tanıdım. atak yapmasaydım en iyi arkadaşlarımdan birini, hergün netten konuştuğum en iyi dostlarımdan birini, belkide en iyisini bulamicaktım. Ve o dostumla biz hep birbirimize destek oluruz, gecenin bi yarısı oturup felsefe yaparız, kitaplar hakkında konuşuruz, sıkıntılardan, güzel şeylerden, güncel haberlerden, gelecek planlarından- kısacası hemen hemen herşeyden bahsederiz.

evet.. atak yapmak gerçekten önemli...

[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 18 Ekim 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öeh liquid sana öeh diyesim geldi... bahçeli ede bhaçede yetiştirilen hormonsuz şeyleri yiyip büyümüşüm (evin etrafı arsa gibi saolsun) sadece sıkılmış prtakal vb içince nasıl hromonlu olyuorum :) üstelik oyle ahahah "banım bagrım gıllı gelın gızlar" seklidne bi ergenlik olmadıgıma gore (her nekadar bıyık cıkmadı yok soyle yok boyle diye süt bile cagrıldıgım düşünülürse) hormonlu benzetmesini kabul etmiyorum :D[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

Sosyal ağlarda paylaş

agent biraz daha böle devam edersen yani iyice aşırıya kaçarsan benim gibi olucaksın ve hiç tavsiye etmiyorum[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...