circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bu çok kolay deil ama sonu yok Geceninde sabahında hiç sonu yok Gelmeyecek o vakit Kaçtıgın her yer tekrarlanacak.. Bu yazgılar hiç bitmeyecek.. Gökyüzü karanlıgın,sabahların hep yasın olacak. Beni görmeyecek.. Beni duymayacak.. Ve beni hissedemeyeceksin.. Bu gece her şey öldügünü hissedercesine uyuyacak. Uyandıgında ben olmayacagım....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 döngü ve döngü yüksek sesle bağırmak istiyorum[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 uyandığında ben olmayacağım.. yalnızca hayalim duracak yanında..[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ooff gusel olmus umutsuzluğuma umutsuzluk kattın :-([signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ewet çok hoş olmuş..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar