Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorunlu!

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

bir süredir sürekli dengesiz davranıorum bi an canım bişeyi çok yapmak isterken sooradan vazgeçiorum bi an gülmekten nefes alamasken 2dk sonra bağıra bağıra ağlıyorum sürekli milleti haşlıyorum kimse korkudan yanıma yaklaşmıyo çok alıngan oldum psikolğum bunun yaşımdan kaynaklandıını sölüo ama cidden bi süredir çok garipleştim...

galiba yavaştan sıyırmaya başladıım!!!

[Bu mesaj -alatariel- tarafından 19 Ekim 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

buyrun benim.Kendi sıfatımı görünce baktım ama seninkiler bişi diil bide beni görsen :D:D[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

insanlarla diyalog kurman için hele de başlangıçta çok fazla alttan alman gerekir bence. ben yeni bir ortama girdiğimde böyle yaparım işe yarar. çünkü insanlar senin kaprisleri ( yoksa bile genel manada ) çekmezler ....[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum..
ne yapayım elimde değil..
Sosyal ağlarda paylaş

o dönemlerde olur o, hatta benim bu dönemlerde de oluyor da daha az ehe.

onun bi adı vardı, ikircikli gibi bir manaya gelen özel bir terimi vardı da, unuttum. hem nefret, hem sevgi, hem hüzün, hem sevinç aynı anda yaşanabiliyor gayet rahat bir şekilde.

büyüyünce geçiyor veya aslında büyüyünce bozuluyor eheh. öyle olmak daha güzel zira. böyle çok düz duygular.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-alatariel-, 19 Ekim 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
galiba sana neler yaşadıımı annatmam zor olcak o yüzden direk vazgeçiyorum ve haklısın diyorum(alttan alıom:P)

anlat da madem ona göre yorum yapalım. bişey yazmamışsın ki ömgörü yapıyoruz o yüzden
bi de sen kimsin lan 18 yaşında bana öğüt veriyosun diyebilirisin[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum..
ne yapayım elimde değil..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 19 Ekim 2005 01:46 tarihinde demiş ki:
said:
-alatariel-, 19 Ekim 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
galiba sana neler yaşadıımı annatmam zor olcak o yüzden direk vazgeçiyorum ve haklısın diyorum(alttan alıom:P)

anlat da madem ona göre yorum yapalım. bişey yazmamışsın ki ömgörü yapıyoruz o yüzden
bi de sen kimsin lan 18 yaşında bana öğüt veriyosun diyebilirisin

yok dmem öle bişi ama kendimi pek fazla ifade edemiyorum sanırsam yinede denicem..geçen gece yaklaşık 4 saat ağladım annem anca sakinleştirdi 2tane insidon bi duş ve yatak...annem babamla boşanmış oldukları için böle davrandıımı zannadiyo aslında alakası yok!durduk yere içimi bi tedirginlik kaplıo ve ağlamaya başlıyorum soora bi bakıyorum katıla katıla gülüyorum bunu pek fazla kişi bilmio çünkü genelde arkadaşlarıma yansıtmamaya çalışıyorum ama bzen elimde olmadan onlarada bağırıp çağırıyorum falan filan..
Sosyal ağlarda paylaş

bu durumunu ana karnından yeni çıkan bir bebeğin ağlaması gibi düşün. oksijene alışmaya çalışır, her şey yenidir ve o geldiği yere bir daha geri dönemeyecektir.

bu devirde de hayat, özellikle şehir hayatı insanı doğasından, içgüdülerinden ayırıyor. ergenlik safhasında da bu kişileri bir dengesizliğe, ikililiğe itebiliyor. sonra insan bir şekilde alışıyor ve "normal" tabir edilen yapıya geliyor. ama sokayim normale, senin normalin, her zaman asıl normaldir. o yüzden sen de normalsin, takılma fazla.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

değişecek zaten.

önemli olan mutlu olman, senin tabirinle sevindirik olman veyahut kızgın, üzgün olman değil. bunlar hep olur; önemli olan farkındalığa erişebilmen. o raddeden sonra hislerine daha rahat söz geçirebilirsin.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

yahu lonely ne güsel sölemiş bırakın sakın kendinizi üzmeyin girmein depresyona ya...şimdiki zamanlarda yapılıcak çok şey var sinemaya gidin tiyatroya gidin dışlanıorum diye düşünüosan yani bence belki bu kendi düşüncen girmeye çalış ortamlara kendi ortamlarını yarat ne biliyim...

anne baba ayrı demişsin belki bu seni çok etkilio olabilir hak veriorum vermemek elde deil..
en önemlisi 17 yaşındasın bir ilişki düşünebilirsin yani daha çok paylaşımsal olmak için vs[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...