Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and The Half Blood Prince

vesmor

Öne çıkan mesajlar

Bu konu icerisinde kitap hakkinda herhangi bir bilgi verilmesin lutfen spoiler'siz. girip okuyoruz, tatsiz bir supriz yasamayalim hicbirimiz.

Ben keske 10 kitap olsa, herbiri 1000kusur sayfa olsa diyorum. ortaokulda okumaya baslayip lisansustune kadar okuyabilecegim baska bir seri olmayacak =) harry'den sIkIlanda bir seni gordum/ sevmeyen zaten okumuyor, okuyanda sIkIlmIyor yani =)
said:
orc_lord, 18 Temmuz 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
şuanda zümrüdüanka yoldaşlığını okuyorum. 7 kitap ve filmleri sanki biraz abartı oldu. biraz daha kısa tutsalarmış tadında olurmuş. bazen okurken kitabı sıkılıyorum :)

[signature][hline]Piiys

[Bu mesaj Dojorel tarafından 19 Temmuz 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi sözlükte gördüm kimin öldüğünü, yıkıldım ya

[spo1=haayııır]ulan nasıl ölür? kim öldürebilir ki? voldemort hırbosu heralde[/spo][signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

e bookunu nerde bulabilirim sölerseniz sevinirm[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??

[Bu mesaj Shikamaru tarafından 20 Temmuz 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ves , tarama dedin ya onun için farko unofficial paticik e-book sitesi hazırlıyor oraya postlarsın...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

robinson ve remzi kitabevlerinde kitabın ingilizcesi var. Turkceye cevrilmis olarak 1 Ekimde piyasaya cıkacak. Neville safkan melez degil o yuzden o degil prince Harry melez annesi lily evans muggle ama Harrynin prince olması tabii ki duşunelemez. Kitap dramatik'miş', kotu oldugunu soyleyenler var hatta.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/

[Bu mesaj Delirium tarafından 22 Temmuz 2005 06:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bir günde bir şekilde bitirdim.. son 200 sayfasına gelen bırakamaz zaten bu kadın nasıl böyle yazıyo ya.. harry 1 yıl büyüo biz 2 yıl yanlız o yüzden yaşıt gidemedim =) son kitabı acilen bekliorum ama en az 2 yılı daha var sanki.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

amazondan aldım kitabı ve okudum.. 5. kitapta harry i gebertesim geliodu ne bunalım tipti tam bna benziodu.. ama bu kitapta daa ii olmus daa kararlı gibi, ama action yönünden harbiden zayıf kalmıs bnce.. tek büyük action o ünlü kisinin ölmesi, bi de arada harry nin ögrendigi yeni buyuler var.. ama kesinlikle kotu bi kitap diil bnce..

sanırım rowling heyecanı son kitaba saklıo bnce, o yuzden son kitabı merakla bekliorm, acaba orda kimler olcek ve de harry su unforgivable curselerden birini basarıyla uygulayabilcek mi??

[spo1=Mesaj]kimseye güvenmiceksin[/spo]
[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman

[Bu mesaj nuwanda tarafından 16 Ağustos 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...