arina Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Dagger, 18 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Meraktan kim ölüyomuş diye baktım... [spo1=ölen kişi:]DUMBLEDORE[/spo] gerçekten mi?[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 evet :([signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 offf nıye baktım kı kımın oldugune:( bakmıcaktım yaaa ama dayanamadım:([signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu konu icerisinde kitap hakkinda herhangi bir bilgi verilmesin lutfen spoiler'siz. girip okuyoruz, tatsiz bir supriz yasamayalim hicbirimiz. Ben keske 10 kitap olsa, herbiri 1000kusur sayfa olsa diyorum. ortaokulda okumaya baslayip lisansustune kadar okuyabilecegim baska bir seri olmayacak =) harry'den sIkIlanda bir seni gordum/ sevmeyen zaten okumuyor, okuyanda sIkIlmIyor yani =) said: orc_lord, 18 Temmuz 2005 01:56 tarihinde demiş ki: şuanda zümrüdüanka yoldaşlığını okuyorum. 7 kitap ve filmleri sanki biraz abartı oldu. biraz daha kısa tutsalarmış tadında olurmuş. bazen okurken kitabı sıkılıyorum :) [signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 19 Temmuz 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ekşi sözlükte gördüm kimin öldüğünü, yıkıldım ya [spo1=haayııır]ulan nasıl ölür? kim öldürebilir ki? voldemort hırbosu heralde[/spo][signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 onu yapan hırbo kim biliomusunuz? [spo1=BAKMAYIN]Snape[/spo][signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* [Bu mesaj Lancelion tarafından 20 Temmuz 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 e bookunu nerde bulabilirim sölerseniz sevinirm[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? [Bu mesaj Shikamaru tarafından 20 Temmuz 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 e-book[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bu kitap çok şaşırttı beni ya [spo1=hemde]sayenizde hiç okumadan:)[/spo] ps= bu bir spoiler denemesidir[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 abi daha spoiler açmayım abi tutamadım baktım yaaa. lütfen çok rica ediyorum...[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 haydaa işler sarpa sarmş iice son kitaba kadar 2 kişi fln kalır heralde:/[signature][hline]**IN METAL, WE TRUST** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kitabın ingilizcesini getiren kitapevi yok mu türkiyede? netten getirmeye uğraşmak istemiyorum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ves , tarama dedin ya onun için farko unofficial paticik e-book sitesi hazırlıyor oraya postlarsın...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 İngilizcesi Ankara'da var, İstanbul'un büyük kitapevlerinde haydi haydi bulunur.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 robinson ve remzi kitabevlerinde kitabın ingilizcesi var. Turkceye cevrilmis olarak 1 Ekimde piyasaya cıkacak. Neville safkan melez degil o yuzden o degil prince Harry melez annesi lily evans muggle ama Harrynin prince olması tabii ki duşunelemez. Kitap dramatik'miş', kotu oldugunu soyleyenler var hatta.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ [Bu mesaj Delirium tarafından 22 Temmuz 2005 06:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yaklaşık 200 A4 kağıdı kesip A5 yaptım kendime ve arkadaşıma bastım e-bookunu, bir de ciltlettik sonra. cillop olmuştu ne güzeldi TAA Kİ SPOILERİ OKUYANA KADAR! ühühü neden yazıyosunuz ya ;([signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: vesmor, 21 Temmuz 2005 00:42 tarihinde demiş ki: e-book bu açılmıyo,başka bildiğiniz linkler varmı?[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 upload edeyim indirip bir de yazıları düzelttiğim halini.. bekleyiniz[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 28 mi pahalıymış huhh.. ilk 4 ünü okudum çok güzeldi diğer 2sini biyerlerden bulabilsem okurum ama..[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 http://www.oasisoyun.net/conn/files/Rowling,%20J.%20K.%20-%206%20-%20Harry%20Potter%20and%20The%20Half-Blood%20Prince.doc[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 [Bu mesaj Sailor tarafından 25 Temmuz 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Dün 5. kitaba başlayıp aralıksız 15 saat okuyup bitirdim, yarın nasipse ingilizcesini alıyorum [spo1=Eşşek]Sen git sana o kadar güvenen adamı öldür, eşşolueşşek[/spo][signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bir günde bir şekilde bitirdim.. son 200 sayfasına gelen bırakamaz zaten bu kadın nasıl böyle yazıyo ya.. harry 1 yıl büyüo biz 2 yıl yanlız o yüzden yaşıt gidemedim =) son kitabı acilen bekliorum ama en az 2 yılı daha var sanki.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Son kitap 1000+ sayfa olacak ve kesinlike Hogwarts dışında geçecek diye hissediyorum sanki[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 [spo1=Spoiler]http://www.tshirthell.com/images/shirtofmonth_160.jpg[/spo][signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 amazondan aldım kitabı ve okudum.. 5. kitapta harry i gebertesim geliodu ne bunalım tipti tam bna benziodu.. ama bu kitapta daa ii olmus daa kararlı gibi, ama action yönünden harbiden zayıf kalmıs bnce.. tek büyük action o ünlü kisinin ölmesi, bi de arada harry nin ögrendigi yeni buyuler var.. ama kesinlikle kotu bi kitap diil bnce.. sanırım rowling heyecanı son kitaba saklıo bnce, o yuzden son kitabı merakla bekliorm, acaba orda kimler olcek ve de harry su unforgivable curselerden birini basarıyla uygulayabilcek mi?? [spo1=Mesaj]kimseye güvenmiceksin[/spo] [signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman [Bu mesaj nuwanda tarafından 16 Ağustos 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar