ZesT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 son günlerde bana ne oldu bilmiyorum.herşeye ağlıyorum.bugün sınıfa hoca girdi,pakistan depremine yardım için konuşurken,ordakilerin durumundan bahsederken tutamadım kendimi,birden ağlamaya başladım. 3gün önce,her zama izlediğim reklamı(baba beni okula gönder kampanyası için olan reklamı) izlerken ağlamaya başladım. böyle saçma sapan şeyler için ağlıyorum durduk yere,neye ağladığımın bile farkına varamamıyorum bazen,sadece ağlıyorum. kafayı mi yiyiyorum yoksa deprosyon da mıyım,ne oluyo kendime anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Çok duygusallaşmışsın. Aşık olmuş olabilirsin. Onun dışında duygularını tetikleyen bir olay olmuş olabilir. Duyarlı damarın kabarmıştır. Uzun süredir ağlamamış da olabilirsin. Ağla ağla geçer diyorum. Hem açılırsın. Ben de bazı şeylere ağlamak istiyorum ama gözümden yaş gelmiyo...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kız isen dogaldir erkeksen bilemiyecem[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bence de aşık olmuş olabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Aslında en insancıl tepkiyi veriyorsun.Anormal olan senin ağlıyor olman değil,diğer insanların hödükleşmiş olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZesT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: inf, 17 Ekim 2005 18:11 tarihinde demiş ki: Aslında en insancıl tepkiyi veriyorsun.Anormal olan senin ağlıyor olman değil,diğer insanların hödükleşmiş olması.. +1 Keşke ben de ağlayabilsem böyle durumlarda, sonra içimde kalıyo insanlara patlıyorum. Daha sonra da boş şeyler için ağlıyorsun diyolar. Oysa ben içimde kalanı ağlıyorum. :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben hic aglamam bi dayak yersem hırsımdan aglarim :) yani en yakin arkadasim ölse bile (allah korusun) yani cok uzulurum ama aglamam bide hep aglamak zayifliktir die dusunmusumdur[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum [Bu mesaj Anelor tarafından 17 Ekim 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ağlamak kendini ifade etmektir. Zayıflık olduğunu düşünenleri anlamıyorum, mesela seni :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 nie? ya ben genel olarak boleyim hicbir duygumu disa yansitmak istemem mesela cok mutsuz bile olabilirim ama surekli gulumserim saka yaparim fln. ne bileyim aglarken kendimi cok acinasi durumda aciz gordugum icindir belki :)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum [Bu mesaj Anelor tarafından 17 Ekim 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 İnsanların yanında ağlama o zaman. Ama evde yalnızken ya da seni anlayacak, sana yardımcı olacak biri yanındayken de ağlamaktan mahrum etme kendini. Rahatlar insan ağlayınca. Ki ben de şaka yaparım falan ama ağlamak isterim, bazen de evde ağlarım zaten.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bazı zamanlar insan kendini tutamaz ağlama isteği duyar. ama bazı zamanlarda ağlamak istersin ağlıyamazsın. Bu gibi durumlarda eğer gerçekten ağlamak geliyorsa içinden ağla. Ağlamazsan bu içinde kalır sıkıntı yaşatabilir. Ama o kadarda duygusal olmamak gerekir alışkanlık edinebilirsin.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya normal bisi takma kafana tanidigim cogu kiz bole ota boka agliyor[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kızlıkla erkeklıkle alakalı dııl bence benım cok ağlayan erkek arkadaslarım da war cok doğal bışey we ınsanın yapısıyla ılgılı... gelıyorsa ağlamak içinden hıc tutma akıt gozyaslarını[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: ZesT, 17 Ekim 2005 18:12 tarihinde demiş ki: kızım. iddaya girerim balık burcusun[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yengeç diyorum bende.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bak gorrsun kesın ama kesın balık burcu cıkıcak[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 balık olabilir gerçekten[signature][hline]|Spoon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ağlamak... bana çok uzak ağlanacak durumda bile istesemde istemesemde ağlayamıyorum komik :) bazen ağlamak bazen yardım ediyor rahatlamak bir anlık bile olsa rahatlamana nedense ağlamak güzelbişe bana öyle geliyor :) .Tabi ne için ağlamay bağlı çünkü hayatta ağlanacak çok az şey var.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ağlamak güzeldir, ağla rahatla. Edir: Yengeçtir yengeç[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 18 Ekim 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 benimde canım çooooook ağlamak istiyor ama yalnız değilim oda arkadaşlarım ne oldu die sorguya çeker sonra oooooof[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 balık beeee........[signature][hline][b]Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.[b] . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Anelor, 17 Ekim 2005 18:11 tarihinde demiş ki: kız isen dogaldir erkeksen bilemiyecem Son noktayı koymuşsun ya sen(erkek adam seniiii;))...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Senin şevkate ihtiyacın var yavrucuğum.. :D:D:D:D:D:D:D:D:D Azimle defeke edersen mermerdeki performasyon dikkatini çeker çoocuum..! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Azimle defekasyon, mermerde performasyon..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bu arada konuya bak yaa PUHAHAHAHAHAOAHAHAHAAHAHAMFUAHAHAHAHAHWHIHADHAHAHAHAHAHAHAOAHAOHAOHAUAHAHAİHAİAHAHIAHAHAHAHAHAHOOHAOHAANIAHAHANAHAHYAAAHAHAHAHHAAA!!!! :D:D[signature][hline]Azimle defekasyon, mermerde performasyon..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar