blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Multi bi flash oyunu oynarken (www.globulos.com) karşıma ispanyol biri çıktı. (Sanırım ispanyol sitesi) Oyun boyunca konustuk ama asırı kazma bi ingilzceyle. İspanyolca biliyomusun diye sordu. Ben hayır diyince bu bi abandı yazmaya sürekli bişeyler yazıyo ispayolca. Bende türkçe sen hiç osmanlı tokadı yedinmi yazdım. Oynarken altta cevabı görünce şok oldum. Yemedim ama iyi atarım dedi. Ahah. Garip oldum. Türk sandım. Meğerse türkçe biliyomuş çat pat. Deyim olduunu bilmiyo tabi. Tehdit ediyom sanmış. Ahah. Gecenin bi vakti garip oldum.[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ona döt oldum veya dumur oldum deniliyor eheh[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Olabilir. Şekil olayı serbest. Yoruma açık olsun diye öle yazdım. ÖÖÖhöhöhö *!Olayın ardından koşarak bu corak tarlaları verimli toprakları terkederek kendine yeni bir toprak arayışına koyulur. Batı ya dogru burnunun dikine yol alır. Biraz sola sapınca konaklık bi yer görür. Burda konaklamaya karar verir.* Devamı haftaya....[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 server 2 deyiz orc lord ta var[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 lol cidden dumur olunan bi olay :D[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Bir anda herkes doldu auhea[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Pff göçtümü lem açılmıyoo.[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 harbi çok kötü bi olay olmuş çatladım okuyunca :) düşmemek lazım böyle tongalara ama biri bana ispanyolca bişeyler saydırsa bbenim tepkim çok daha ağır olabilirdi sen yine iyi dayanmışın :D[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ewt benim bağlantıyada bişiler oldu bu arada kaptım olayı :P[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ben gelimde açılmıo[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 yahu bu delicesine zevkli bişeymiş :) yapanların eli dert görmesin[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ahaha süper oyun acaip sardı :) paso yendim bi herifi şu cukura düşürme oyununda :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 buldum oke :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 29 July 2003 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 çukura düşürme ve maç olayında rakip tanımıyom ha sölim kapıscak olan varsa buyursun :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 adam doğru söylüyo izledim de manya bişi :) süper zevkli ama chat yerine ne kadar türk varsa ... yazdım hemen atladılar "bende senin" diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 rofl oytunu bozdum bariz bozuldu :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 nasıl bodun lo[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 baya bi kastırdım falan sonra simdi adamları sağa sola iterken oklar cıkmıyo rakibide kitledim oynayamıyo sırf ben oynuyom :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 hehe süpermiş daha ne istiyon be :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 sürekli yeniliuom abi yaw ben bunda ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ehhe 3 oyun oynadım 3ünüde aldım:) birisinde ranki 1700 olan birini yendim haue[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 10-1 yaw 10 kere yenldim niho :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Ehe Gercekten Sasırtıcı Bır Muhabbet Belkı Turk dur Kafa Yapmıstır..![hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 *!Vatana millete hayırlı bişey yapmanın sevincinin verdiği gazla fezaya dooru bir roket edasıyla salınır.*[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 hay allam,serverlar full hepsi[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar