salihb Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 beyler diez serverinde oynıyanlar cz de bir şerefsiz var adını onuttun ama ..._free ama ilk baştaki adını hatırlamıyorum ondan ... koydum adam insan ama orclara calışıyor seeking acanlar dikkat edin böle bir davet geldiginde etrafınızda varsa o kişi kabul edin yoksa adam orcların arasına cekiyor ama adam insan resim cektim ama pc yanlışlıkla resetledim deep freez vardı silindi haberiniz olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Np transferi de buna benzer bi yöntemle yapılıyordu... Tam bilmiyorum ama benzerdi sanırım... Bu adama ne diyelim şimdi biz... anlayın desek illegal deil... Sayıp sövsek adam pek tınlamaz gibi... En iyisi.. *!All party requests blocked* ;)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ilginç bi durum :)[signature][hline]Server : Diez Nick : DEWIL_MAC_CRY Clan : LasomrA Job : Blade Master Lvl : 6x np : en son 27k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 her zmn varı ki bu olay. adama beni alsana o party e diorum yok sen olmaz dior :)[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 35xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 En iyisi Seeking Party açmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 walla adam birdaha yollasa kabul edicektim öle bi dalcaktım ki raptoru artık nerey deng gelirse sokacaktımm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 HAHAHAHAHAAHHAHAHAYTTTTTT iyi güzel laftı ya :D raptorlu olan :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 np transferin başka bir yöntemi olmuş:D[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o bişeymi 2 gün önce diezde cz deyken tam adama dalacaktım oysaki herif sosyete_durumcusu ile anlaşmış o yüzden birbirlerine dalmıyolarmış neyse ben sosyeteye daldım adam ardından bana party tekliflerine bi başladı be yattım ardındanherife başladım sövmeye .valla ikisininde anası bacısı gitti[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: ozan___bayrak, 19 Ekim 2005 15:41 tarihinde demiş ki: ben areste insanım geçenlerde cz de arkadan org kara dalacaktım önüme 7 tane çitinli org assasain çıktı ve kafalarına novaları indirmeye başladım o sırada çoğu stealth bastı ve bana spıke ,cut ,thurust ne gelirse koydular sonra öldüm tabi.town da yeni party kurdum giderken yine o sürüyü gördük ve daldık bende o arada skill bug yapmıştım 4 tane meteor attım hepsi öldü:))) NOT:Artık Meteorunda sifresi çıkmış vatana millete hayırlı olsun Tebrik mi etmemizi bekliosun şimdi?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 92xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ve bu eleman banlandım diye ağlıyor..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: ozan___bayrak, 19 Ekim 2005 15:41 tarihinde demiş ki: ben areste insanım geçenlerde cz de arkadan org kara dalacaktım önüme 7 tane çitinli org assasain çıktı ve kafalarına novaları indirmeye başladım o sırada çoğu stealth bastı ve bana spıke ,cut ,thurust ne gelirse koydular sonra öldüm tabi.town da yeni party kurdum giderken yine o sürüyü gördük ve daldık bende o arada skill bug yapmıştım 4 tane meteor attım hepsi öldü:))) NOT:Artık Meteorunda sifresi çıkmış vatana millete hayırlı olsun 1- ORG bir enstrumandir. ORC yazacak olmayasin assasian vs. bisi demiyorum hizli yazim hatasidir deyip gectim. Simdi gelelik 4 meteor meselesine . Flame , Glacier , Lighting meteor attin diyelim ( skill bug kullanan eziktir benim gözümde ) 50 kusur levelinle ne kadar dmg verebilecegini saniyorsun ? paper oldugunu iddia ediyorsun MANA'n cok az olmasi 7 tane Sin'ê daliyorsun 3 meteor atiyorsun mana bitmiyor Sin'ler sana dalmiyor cooldown bitiyor sen bir meteor daha atiyorsun ve hepsini kesiyorsun. Bence bir daha düsün kurgula kafandan hikayeyi sonra yeniden yaz[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodiqy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: salihb, 17 Ekim 2005 16:45 tarihinde demiş ki: walla adam birdaha yollasa kabul edicektim öle bi dalcaktım ki raptoru artık nerey deng gelirse sokacaktımm.. :D[signature][hline]Immortality come to such as are fit for it.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar