Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler dikkat etinnnn

salihb

Öne çıkan mesajlar

beyler diez serverinde oynıyanlar cz de bir şerefsiz var adını onuttun ama ..._free ama ilk baştaki adını hatırlamıyorum ondan ... koydum adam insan ama orclara calışıyor seeking acanlar dikkat edin böle bir davet geldiginde etrafınızda varsa o kişi kabul edin yoksa adam orcların arasına cekiyor ama adam insan resim cektim ama pc yanlışlıkla resetledim deep freez vardı silindi haberiniz olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Np transferi de buna benzer bi yöntemle yapılıyordu... Tam bilmiyorum ama benzerdi sanırım... Bu adama ne diyelim şimdi biz... anlayın desek illegal deil... Sayıp sövsek adam pek tınlamaz gibi... En iyisi..

*!All party requests blocked*

;)[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Legendery
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Sosyal ağlarda paylaş

o bişeymi 2 gün önce diezde cz deyken tam adama dalacaktım oysaki herif sosyete_durumcusu ile anlaşmış o yüzden birbirlerine dalmıyolarmış neyse ben sosyeteye daldım adam ardından bana party tekliflerine bi başladı be yattım ardındanherife başladım sövmeye .valla ikisininde anası bacısı gitti[signature][hline].....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozan___bayrak, 19 Ekim 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
ben areste insanım geçenlerde cz de arkadan org kara dalacaktım önüme 7 tane çitinli org assasain çıktı ve kafalarına novaları indirmeye başladım o sırada çoğu stealth bastı ve bana spıke ,cut ,thurust ne gelirse koydular sonra öldüm tabi.town da yeni party kurdum giderken yine o sürüyü gördük ve daldık bende o arada skill bug yapmıştım 4 tane meteor attım hepsi öldü:)))
NOT:Artık Meteorunda sifresi çıkmış vatana millete hayırlı olsun

Tebrik mi etmemizi bekliosun şimdi?[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 92xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Satıldı :(
Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozan___bayrak, 19 Ekim 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
ben areste insanım geçenlerde cz de arkadan org kara dalacaktım önüme 7 tane çitinli org assasain çıktı ve kafalarına novaları indirmeye başladım o sırada çoğu stealth bastı ve bana spıke ,cut ,thurust ne gelirse koydular sonra öldüm tabi.town da yeni party kurdum giderken yine o sürüyü gördük ve daldık bende o arada skill bug yapmıştım 4 tane meteor attım hepsi öldü:)))
NOT:Artık Meteorunda sifresi çıkmış vatana millete hayırlı olsun

1- ORG bir enstrumandir. ORC yazacak olmayasin
assasian vs. bisi demiyorum hizli yazim hatasidir deyip gectim. Simdi gelelik 4 meteor meselesine . Flame , Glacier , Lighting meteor attin diyelim ( skill bug kullanan eziktir benim gözümde ) 50 kusur levelinle ne kadar dmg verebilecegini saniyorsun ? paper oldugunu iddia ediyorsun MANA'n cok az olmasi 7 tane Sin'ê daliyorsun 3 meteor atiyorsun mana bitmiyor Sin'ler sana dalmiyor cooldown bitiyor sen bir meteor daha atiyorsun ve hepsini kesiyorsun. Bence bir daha düsün kurgula kafandan hikayeyi sonra yeniden yaz[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...