Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler dikkat etinnnn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler diez serverinde oynıyanlar cz de bir şerefsiz var adını onuttun ama ..._free ama ilk baştaki adını hatırlamıyorum ondan ... koydum adam insan ama orclara calışıyor seeking acanlar dikkat edin böle bir davet geldiginde etrafınızda varsa o kişi kabul edin yoksa adam orcların arasına cekiyor ama adam insan resim cektim ama pc yanlışlıkla resetledim deep freez vardı silindi haberiniz olsun...
Mesaj tarihi:
Np transferi de buna benzer bi yöntemle yapılıyordu... Tam bilmiyorum ama benzerdi sanırım... Bu adama ne diyelim şimdi biz... anlayın desek illegal deil... Sayıp sövsek adam pek tınlamaz gibi... En iyisi..

*!All party requests blocked*

;)[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Legendery
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Mesaj tarihi:
np transferin başka bir yöntemi olmuş:D[signature][hline]x deyim
assasin ve mage 61lvl
np:51k(hep aynı pk yapmıyorum)
clan:neydi lan!
buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
Mesaj tarihi:
o bişeymi 2 gün önce diezde cz deyken tam adama dalacaktım oysaki herif sosyete_durumcusu ile anlaşmış o yüzden birbirlerine dalmıyolarmış neyse ben sosyeteye daldım adam ardından bana party tekliflerine bi başladı be yattım ardındanherife başladım sövmeye .valla ikisininde anası bacısı gitti[signature][hline].....
Mesaj tarihi:
said:
ozan___bayrak, 19 Ekim 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
ben areste insanım geçenlerde cz de arkadan org kara dalacaktım önüme 7 tane çitinli org assasain çıktı ve kafalarına novaları indirmeye başladım o sırada çoğu stealth bastı ve bana spıke ,cut ,thurust ne gelirse koydular sonra öldüm tabi.town da yeni party kurdum giderken yine o sürüyü gördük ve daldık bende o arada skill bug yapmıştım 4 tane meteor attım hepsi öldü:)))
NOT:Artık Meteorunda sifresi çıkmış vatana millete hayırlı olsun

Tebrik mi etmemizi bekliosun şimdi?[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 92xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Satıldı :(
Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
ve bu eleman banlandım diye ağlıyor..[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: Apocalypse
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Mesaj tarihi:
said:
ozan___bayrak, 19 Ekim 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
ben areste insanım geçenlerde cz de arkadan org kara dalacaktım önüme 7 tane çitinli org assasain çıktı ve kafalarına novaları indirmeye başladım o sırada çoğu stealth bastı ve bana spıke ,cut ,thurust ne gelirse koydular sonra öldüm tabi.town da yeni party kurdum giderken yine o sürüyü gördük ve daldık bende o arada skill bug yapmıştım 4 tane meteor attım hepsi öldü:)))
NOT:Artık Meteorunda sifresi çıkmış vatana millete hayırlı olsun

1- ORG bir enstrumandir. ORC yazacak olmayasin
assasian vs. bisi demiyorum hizli yazim hatasidir deyip gectim. Simdi gelelik 4 meteor meselesine . Flame , Glacier , Lighting meteor attin diyelim ( skill bug kullanan eziktir benim gözümde ) 50 kusur levelinle ne kadar dmg verebilecegini saniyorsun ? paper oldugunu iddia ediyorsun MANA'n cok az olmasi 7 tane Sin'ê daliyorsun 3 meteor atiyorsun mana bitmiyor Sin'ler sana dalmiyor cooldown bitiyor sen bir meteor daha atiyorsun ve hepsini kesiyorsun. Bence bir daha düsün kurgula kafandan hikayeyi sonra yeniden yaz[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
said:
salihb, 17 Ekim 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
walla adam birdaha yollasa kabul edicektim öle bi dalcaktım ki raptoru artık nerey deng gelirse sokacaktımm..
:D[signature][hline]Immortality come to such as are fit for it..
  • Yeni Oluştur...