Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zg bosslar

shamon

Öne çıkan mesajlar

said:
zlorwf, 19 Ekim 2005 08:42 tarihinde demiş ki:
Bat bossda gerideki ağaçların oraya çekeceksiniz. O zaman bat addler gelmiyor. Kolaycana kesiyorsunuz sonra. Canı biterken tepeden ateş atmaya başlıyor bat riderlar, ateşe fazla bulaşmazsanız kolayca yatırırsınız.

Patchten önceydı sanırım o taktik :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında ben epeydir paticik ahalisinden tüm 60+ instancelardaki tüm boslar için bir rehber bekiyorum ama daha kimse yanaşmadı o konuya, nerdeyse her class ve meslek için üstelik bayada kapsamlı rehberler varken böle bir rehber gelmemesi ilginç. Heralde rehber yazmaktan zevk alan patilerin hiç biri daha o kadar gelişmiş guildlerde oynamıyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

hım ben bıldıgım bırkaçını yazayım
dm de kıngı keserken off tank buyucuyu kıngden uzaga cekmeliki ölmeye yakın kınge heal atmasın,offtank harıcı kıngı nukelıycek
dm easttekı herseye nuke atacaksınız
dm westte su buyuk köpekte bir kısı gözleri kesıcez dıgerleri nuke,prince de biraz aggro almasına fırsat vereceksınız warrıorun ve sonra nuke,eger aggro kaybedılırse priest aggro alan kısıye derhal shıeld cekecek
dm westtekı hunterı kesmeden once ayısını sheep yapın sonra gene nuke

.ubrs;ilk bossta nuke,ıkıncıde nuke,ucuncudede nuke,beastte fear totem dıkmeyı unutmayın yeter,gerisi basit nuke,enson bossta main tank drakkıyı alır,offtank sagı ve herkse once sol mobu keser sonra sag mobu ve enson drakkıyı

strat scarlet side da gördugun herseye nuke atacaksın,yanlız topun ordakı bossta mage manasını ekonomık kullansınkı son anda cıkan onlarca moba area atabılsın.

strat ud side da barona kadar herseye nuke atacaksınız,baronda healerler ve casterlar kapının sol tarafına gecer diğerleri sağa,bir mage ınstant ae ile caster ve priestları korur non elitelerden diğer herkes barona dalar yanlız shadow protectıon unutulmaz ve baron mumkun oldugunca sag tarafa yakın cekılır.

diğer ınstancelardakı bosslarında taktıklerını bir ara yazarım:)bunlar bizim kullandıklarımız ve henuz bir yan etkısını görmedık,diğerlerindekı boss sayısı fazla oldugu ıcın ve az yaptıgımız ıcın boss sıralaması aklımda degıl,onlarıda bırara yazarım[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

@damdaki_kedi
eğer gerçekten tüm bossları yazmaya niyetliysen buda dahil olmak üzere hepsini yeni bi başlık altında yazki arada kaynamasın, güzel taktikler çıkacaktır eminim.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

4 Nolu bossun kesilişini biliyorum sadece. Tank bossa daldığında boss mountu raptordan inip savaşmaya başlıyor. Öncelikle bu raptoru kesmek lazım fakat bu sırada bossun yazılarına dikkat etmek lazım. XXX seni izliyorum gibi mesajlar geçiyor chat logdan burda XXX yerine adınızı duyarsanız hemen savaşı kesip durmanız lazım yoksa boss gelip 10k damage vuruyormuş. Ayrıca bu boss ile savaşırken ölrüseniz çevredeki ruhlar sizi resliyor ama her reslenen kişi bossun güçlenmesine sebeb oluyor. Bossun adını hatırlamıyorum ama Blood bişi idi galiba.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

orda tek dikkat edılmesı gereken herkeste ct raid olması,ct raid izleme msg larını direk adamın gozune sokarak hareketı engellıyor zaten ayrıca ızlenenen kısıyede whisper atıyor.
mc,bwl haric tüm ınstanceların boss taktıklerını bu haftasonu yazmayı dusunuyorum bıldıghım kadarıyla ama kesın degıl,yazarsam ayrı baslık altında koyarım[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...