Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kazandığım en kolay savaş oldu :D Buda böle enteresan bir hadise. Tomb of primeval kings'teyiz. girdik arenaya ilk savaşı kazandık 2.si bu. hayde 2 kişi çıktı dedik aha tamam kesin yeneriz. ohoh takımın geri kalanıda çıktı süredende görceğiniz üzere 15 saniye kala daha başlamadan tüm takım çıktı :D amaçları neydi acaba :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Gene soylemekten nefret ediom ama :P Smite ta nerflenmedi mi ya?2 oldu ama kusra bakma ben oyle duymustum artık smite tan bisi olmaz diolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 öldü smite öldü :D skillerin sürelerini uzatmayı geçtim Ether Renewal ile artık 17 18 energy storagen olsa bile 3 enerji falan veriyor enchantment başına. oyuzden energy karın olmuyor. dediim gibi bide Draw Conditions, Reversal of fortune'nin recharge süreside uzadı. E/Mo Smite için çalışan herşeyi bozdular :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar