Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DvD Shrink te bir sorun (bölge ayarı vs.)

Jesperian

Öne çıkan mesajlar

Dvd Shrink ile dvd kopyalama islemi yaparken, yurt dısından ozellikle amerikadan yane gelen dvd lerde, ilk dvd yi surucuye koyup programı actıgım zaman analyze ederken

"Kopya Koruma Hatası - Gecerli DVD nin bölgesi, sürücünün bölge ayarına denk gelmiyor."

mesajı alıyorum ve compression islemi fln da yapamıyorum. Bu bolge ile ilgili olayı çözebiliyor muyum dvd shrink programında? Yoksa baska birseyler mi var yapmam gereken?[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . .
Sosyal ağlarda paylaş

onun dvdshrink ten degil dvd surucusunden kaynaklandigini saniyorum. dvd suruculerinde onlem olarak boyle bir sey var, bolge ayarini maksimum 5 defa filan degistirebiliyorsun. sanirim senin o haklarin dolmus. internette bu sorunu halledilmis surucu driverlarini bulabilirsin ama driver update isi her zaman tehlikelidir. belki daha kolay bir cozumu vardir.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Dvd Shrink in yeni versiyonunu buldum onunla kopyalama islemi falan su an basladı sorun yok fakat dedigin gibi region olayıdnan bahseden bir mesaj verdi, degistirmek icin 5 hakkınız var dedi, driver update harici birseyler yapmak gerekli mi yane diyorsun, ornegin 5 dvd kopyalama sorası sacmalicak mı dvd-rom :D kafam karıstı sanıyorum :([signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . .
Sosyal ağlarda paylaş

kopyalama yapıyorsa şimdi otomatik olarak US'a göre ayarlamıştır bölgeyi.. sen daha sonra başka bölgeden DVD okumak istersen bölgeyi tekrar değiştirmek zorunda kalacaksın. işte 5-6 seferden sonra da değişmiyor bir daha..
ama sen ne yapacaksın? dediğim dvd x ghost programını indireceksin, işlem yapacağın zaman açacaksın trayde duracak, region falan hiç bir ayar sorunun olmayacak. ne de region değiştirme hakkından gidecek.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

AnyDVD kullan CSS ve bölge kodu kırmak için.
DvdShrink'in en büyük yardımcısı.
Şifreleri hafızaya da alır, benzer şifreli ama kırılamayan kodlarda denemeler yapıp aşmaya çalışır.
Kenarda çalışan ufacık bir program... Mükemmel...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...