forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Resimde sağ alttaki ufak yazı...O_O [spo1=T_T][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 öyle pk yapmak zor olsa gerek yazıyo.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 falla bişiler oluo ama biraz öncede bana isimsiz biri pm attı :| bişi yazmıo isim yazan yerde clan plıs demiş ondan sonra yanımdan sadece knight symbol u olan bi adam geçti isim yok üstüne bastım lordbişi yazıodu T_T[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ohaa. yoksa sen GM misin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 1 hafta boyunca onlinemi bıraktın karakteri oha felan oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FORCEE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 EHUHEHEH ALLAHIN DÜRÜMCÜSÜMÜ BİTER SİPARİŞ İSTİYORLAR[signature][hline]lvl 61 blad cyber scremM geliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parazittr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yarım dürüm ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: parazittr, 19 Ekim 2005 12:23 tarihinde demiş ki: yarım dürüm ne kadar? cidden yarım dürüm ne kadar[signature][hline] [Bu mesaj oytun tarafından 19 Ekim 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar