Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba'den Haberler

Rush

Öne çıkan mesajlar

Wizards Sahibi Abe Pollin, Ameliyat Oldu

Washington Wizards'ın Takım Sahibi Abe Pollin, geçtiğimiz akşam kalbinden bir bypass geçirdiği açıklandı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Cleveland'da checkup'a giren ve ameliyat olması gerektiği belirtilen Pollin'in, bunun üzerine bıçak altına yattığı ifade edildi. Basın sözcüsü John Sekine yapmış olduğu açıklamada 81 yaşındaki Pollin'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve kısa süre içerisinde hastaneden taburcu edilerek Washington'a döneceğini belirtti. Washington Wizards'ın kuruluşundan bu yana görev yapan Pollin, bu alanda NBA'in en önemli isimlerinden biri olma ünvanını da elinde bulunduruyor.

Cavaliers'ın Yeni Hedefi, Udonis Haslem

Free-agent döneminde kadrosunda Washington Wizards'ın yıldız oyuncusu Larry Hughes'u dahil eden Cleveland Cavaliers'ın, şimdi de Udonis Haslem ile anlaşmak istediği belirtildi. Ray Allen ve Michael Redd'in takımlarında kalması üzerine Larry Hughes'u alarak shooting guard problemini çözen Cavaliers'ın, Miami Heat'te başarılı bir sezon geçiren Haslem'ı alarak pota altı sorununu da çözmek istediği iddia edildi. Miami Heat ile 5 yıllık $33milyon değerinde bir kontrat imzalası beklenen Haslem'ın menajeriyle görüşmelerini sürdüren Cavaliers'lı yetkililerin, önümüzdeki günlerde kesin yanıt alması bekleniyor. 2003-04 sezonunda Miami Heat ile kontart imzalayarak NBA'e adım atan Haslem, geçtiğimiz yıl 80 karşılaşmada 33.4 dakika süre almış ve 10.9 sayı- 9.1 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Danny Granger, Minnesota Yaz Ligi'nde Yok

Indiana Pacers'ın çaylak oyuncusu Danny Granger'ın, Minnesota Yaz Ligi'nde oynayamayacağı açıklandı. Sol dizindeki menisküs yırtığı nedeniyle geçtiğimiz yıl 3 maç kaçıran ve daha sonra ameliyat masasına yatan Granger'ın, henüz dizinin tam olarak iyileşmemesi nedeniyle bir süre daha takımdan ayrı kalacağı belirtildi. Geçtiğimiz ay yapılan NBA draftında ilk tur 17.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Granger'ın, dizinin %80 düzeyinde iyileştiği ancak bir süre daha dinlendirileceği ifade edildi. NCAA'lerde New Mexico forması altında son yılında 30 karşılaşmada forma giyen Granger, 18.8 sayı- 8.8 ribaund ve 2.3 asist ortalamaları yakalamıştı.

Tyson Chandler, Atlanta'yı Ziyaret Etti...

Free-agent piyasasının gözde uzunlarından Tyson Chandler, geçtiğimiz günlerde Atlanta'ya giderek takım yetkilileriyle bir araya geldi. Menajeriyle birlikte Atlanta'da Genel Menajer Billy Knight ile biraraya gelen Chandler'ın burada bir görüşme yaptığı belirtildi. Bulls'un bir diğer uzunu Eddy Curry'i kadrosuna dahil etmek isteyen ancak bu oyuncudan henüz yanıt alamayan Billy Knight'ın, şayet olumsuz bir gelişme yaşanması durumunda Chandler'a kontrat teklifinde bulunacağı gelen haberler arasında. 2001 Draftında ilk tur 2.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Chandler, geçtiğimiz yıl Chicago Bulls forması altında 80 karşılaşmada 27.4 dakika süre almış ve 8.0 sayı- 9.7 ribaund ortalamaları yakalamıştı..[signature][hline]The Rushing
Basketbol Yazarı
[b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
Sosyal ağlarda paylaş

Hawks’dan, Joe Johnson’a Maksimum İlgi...

Atlanta Hawks Genel Menajeri Billy Knight’ın, Phoenix Suns’da forma giyen yıldız oyuncu Joe Johnson’a maksimum kontrat teklif edeceği iddia edildi. Bu yaz mutlaka Johnson’ı kadrolarına dahil etmek isteyen Billy Knight’ın, yetenekli oyuncu için 5 yıllık $68 ile $72milyon arasında bir parayı gözden çıkarttığı belirtildi. Phoenix Suns’ında kadrosunda tutmak ve yeniden anlaşmak istediği Johnson için 6 yıl için $90milyon ödeme hakkı bulunuyor. Ancak NBA kulislerinde konuşulanlara göre Suns’ın, Johnson için 6 yıllık $60milyon ödemeye hazır olduğu gelen haberler arasında. 2001 Draftında ilk tur 10.sıradan Boston Celtics tarafından seçilerek NBA’e adım atan ve yarım sezon bu takımda oynadıktan sonra Phoenix Suns’a takas edilen Johnson, geçtiğimiz sezon 82 karşılaşmada 17.1 sayı- 5.1 ribaund ve 3.5 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Travis Hansen, NBA'e Dönmek İstiyor...

TAU Ceramica forması altında geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçiren Travis Hansen'in, gelecek yıl NBA'de oynayabilmek için girişimlerde bulunduğu belirtildi. Euroleague ve ACB'de final oynama başarısı gösteren TAU Ceramica'nın kadrosunda bulunan yetenekli oyuncunun, şimdilik üç takımla görüştüğü söyleniliyor. İlk olarak Houston Rockets'ın gündemine gelen Hansen için Denver Nuggets ve L.A. Clippers'ın da devrede olduğu gelen haberler arasında. 2003-04 sezonunda Atlanta Hawks forması altında 41 karşılaşmada 12.4 dakika süre alan Hansen, 3.0 sayı- 1.7 ribaund ortalamaları yakalamıştı. 27 Yaşındaki oyuncu 2003 draftında ikinci tur 37.sıradan seçilerek NBA'e adım atmıştı.

Solomon, Celtics’in Radarına Girdi

Geçtiğimiz yıl TBL’de Efes Pilsen forması giyen ABD’li Willie Solomon ile Boston Celtics’in ilgilendiği iddia edildi. Basketbol Operasyonları Sorumlusu Danny Ainge’in listesinde bulunan oyuncularından biri olan Solomon’un, yaz ligi maçlarında denenmesi bekleniyor. NCAA’lerde Clemson formasını giydikten sonra 2001 draftında ikinci tur 33.sıradan seçilerek NBA’e adım atan Solomon, 1 yıl formasını giydiği Memphis Grizzlies’da 62 karşılaşmada oynamış ve 5.2 sayı- 1.5 asist ortalamaları yakalamıştı. ABD’li oyuncu geçtiğimiz sezon ise Euroleague’de Efes Pilsen forması altında 23 karşılaşmada 30.2 dakika süre almış ve 14.4 sayı- 2.6 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti....[signature][hline]The Rushing
Basketbol Yazarı
Sosyal ağlarda paylaş

yazık ya=(çok sevdiğim adamdı 97den beri NBA'i takip ettiğim düşünülürse en çok sevdiğim yılları lakersta van exel ve cedric ceballos ile geçirdiği yıllardır kanımca. SACta ise 2002-2003 sezonu iyiydi kabul etmek lazım.zaten fazla zorlamaya gerek yok.ama basketbolun usta isimlerinden biriydi.açıkçası shaq basketbolu bıraksa üzülmem ama divaca üzüldüm[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Sosyal ağlarda paylaş

Artest, Larry Bird'ün Gözüne Girdi...

Indiana Pacers'ın yıldız oyuncusu Ron Artest'in, Minnesota Yaz Ligi'nde Houston Rockets ile oynadığı karşılaşmadaki başarılı performansı, Başkan Larry Bird'ün dikkatini çekti. Pacers'ın 72-64 mağlup olduğu karşılaşmada 23 sayı- 4 ribaund- 2 asist ve 4 top çalmalık bir performans sergileyen Artest'in bu oyunu hakkında bir açıklama yapan Bird, "Ben Ron'u takdir ediyorum. Onun nasıl çalıştığını, kendisini nasıl geliştirdiğini görünce mutlu oluyorum. Ben gelecek yıl Ron'un çok iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum" dedi. Geçtiğimiz yıl Indiana Pacers forması altında sadece 7 karşılaşmada forma giyebilen Artest, 24.6 sayı- 6.4 ribaund ve 3.1 asist ortalamaları yakalamıştı.

Bogut İlk Maçında Faul Problemine Takıldı

2005 NBA Draftında 1.sıradan seçilen Andrew Bogut, dün akşam Minnesota Yaz Ligi'nde ilk kez yeni takımının formasını giydi. Milwaukee Bucks'ın 102-69'luk skorla mağlup olduğu karşılaşmada sadece 28 dakika süre alabile Bogut, karşılaşmayı da 7 sayı- 4 ribaund ve 3 blokla tamamladı. İlk yarıda erken faul problemine giren ve bu nedenle sadece 12 dakika oyunda kalabilen Bogut, ikinci yarıda ise 16 dakika süre alabildi. Yetenekli oyuncu yaşadığı faul problemi nedeniyle oyuna konsantre olmakta oldukça zorlanmasına rağmen, özellikle yapmış olduğu 3 blokla dikkatleri üzerine çekti.

Ersan'lı Bucks, Yaz Ligine Yenilgiyle Başladı

Milli Yıldızımız Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks, Minnesota Yaz Ligi'ndeki ilk maçında Minnesota Timberwolves'a 102-69'luk skorla mağlup oldu. Bu mücadelede benchten gelerek 9 dakika süre alan Milli Yıldızımız Ersan, karşılaşmayı skor üretemeden tamamlarken, 4 ribaund ve 1 asist kaydetti. İlk maçından farklı mağlubiyetle ayrılan Milwaukee Bucks, Minnesota Yaz Ligi'ndeki ikinci maçını Houston Rockets ile oynayacak.

Spurs, Arjantinli Oberto İle Anlaştı...

San Antonio Spurs, bir süredir görüştüğü Arjantinli yıldız Fabricio Oberto ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz yıl İspanya'nın Pamesa Valencia takımında forma giyen yıldız oyuncunun, Spurs ile imzalayacağı kontrat hakkında basına açıklama yapılmadı. Arjantin Milli Takımının da değişmez isimlerinden olan Oberto, basına yapmış olduğu açıklamada, "Biz Spurs ile anlaşmaya vardık. Ancak hala bir kaç noktada görüşmelerimiz sürüyor. Şimdilik herhangi bir imza söz konusu değil. Ancak ben yakın zaman içerisinde imza atacağıma inanıyorum. Bunun da en kısa sürede gerçekleşmesini istiyorum" dedi. 30 Yaşında ve 2.08 boyundaki tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz yıl Pamesa Valencia forması altında 30 karşılaşmada 14.2 sayı- 7.3 ribaund ve 2.1 asist ortalamaları yakalamıştı.[signature][hline]The Rushing
Basketbol Yazarı
Sosyal ağlarda paylaş

JAY WİLLİAMS, PARKELERE GERİ DÖNÜYOR...

2002 Yılında geçirdiği motorsiklet kazası nedeniyle kariyerine iki sezon ara vermek zorunda kalan Jay Williams, parkelere dönüş hazırlığı yapıyor. Eski sağlığına kavuşan ve kendisini hazır hisseden yıldız oyuncu, Houston Rockets ve Miami Heat ile görüşüyor..

NBA'den Cenk'e Tam Not

Atlanta Hawks tarafından ikinci turda 59. sıradan draft edilen Cenk Akyol Belgrad'ta düzenlenen Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nda sergilediği performansla tüm NBA camiasını kendine hayran bıraktı. NBA scout'larının da izlediği maçlarda çok başarılı bir grafik çizen Cenk, Hırvatislan ile oynanan açılış maçında 29, Fransa'ya karşı 17 sayı kaydetti. Litvanya maçında takımını sırtlayan Cenk, Türkiye'nin yarı finale çıkmasında da büyük pay sahibi oldu. Cenk şampiyonada oynadığı 6 maçın ardından 20.2 sayı, 3.2 ribound ve 3.5 asist ortalamalarına ulaştı.

NBA Free Agent'larının İmza Süresi Uzadı

22 Temmuz'da başlayacağı açıklanan free agent'ların imzaları 6 gün ertelenerek 28 Temmuz tarihine alındı. Cuma günü NBA Ligi yetkililerince yapılan açıklamada bir çok takımın ve oyuncunun durumlarının tam olarak kesinleşmemesi ve 22 Temmuz tarihine kadar yetişemeyeceğinin belirlenmesi üzerine böyle bir karar alındığı açıklandı. Alınan karar gereği imzalar 28 Temmuz 2005 tarihinde saat 18:00'de başlayacak. Üç haftadan uzun bir süredir devam eden pazarlıklar sonucu bir çok gelecek vaat eden oyuncu yeni takımlarıyla sözlü olarak anlaşmaya vardılar.

Nate, Yardımcısını Seçti

Portland Trail Blazers'ın coach'u Nate McMillan kendisine yardımcı coach olarak, 4 yıl boyunca Seattle Super Sonics'de birlikte çalıştığı Dean Demopoulos'u seçti. Perşembe günü Portland'ın kadrosuna katılan Demopoulos yaptığı açıklamada; " Nate mükemmel bir coach. Daha önce de birlikte çalıştık ve onunla çalışmaktan gurur duyuyorum. Takımımız genç oyunculardan kurulu ve ben de en kısa sürede sahaya çıkarak onlar için en iyisini vermeye çalışacağım." dedi. Nate McMillan ise yardımcısı hakkındaki fikirlerini " O çok iyi bir coach ve öğretmen. Özellikle genç oyuncularla olan iletişimi ve onlara olan katkısı çok büyük. Burada genç oyuncularla birlikte oluşturmaya çalıştığımız programımızda bize çok faydası olacağına inanıyorum." şeklinde ifade etti. Kadrosunu önümüzdeki sezon için genç oyunculardan tekrar oluşturmaya çalışan Trail Blazers, şu an NBA Ligi'nde 23.5 yaş ortalamasıyla en genç kadroya sahip.

Magic Dooling İle Anlaştı

Orlando Magic, free agent Keyon Dooling ile anlaştı. Bir süredir devam eden görüşmelerin ardından varılan anlaşmanın 4 yıl için $11 milyon olduğu belirtildi. Resmi imzanın 1 Ağustos tarihine kadar atılmış olacağı da sızan haberler arasında. Geçtiğimiz sezon Miami Heats'de yedek kalan Dooling oynadığı 16 dakikada 5.2 sayı ve 1.8 asist ortalamalarına ulaştı. Dooling ise yaptığı açıklamada " Geçtiğimiz sezon Miami'de iyi bir başlangıç yapamadım ve yedek kaldım. Orada bulamadığım şansı yeni takımımda bulacağıma inanıyorum. Herkese neler yapabileceğimi göstereceğim." dedi.

Skita, T-Wolves İle Anlaşmaya Vardı...

Golden State Warriors tarafından serbest bırakılan Nikoloz Tskitishvili, Minnesota Timberwolves ile yapmış olduğu görüşmeler sonrasında anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz akşam oynanan bir yaz ligi karşılaşmasında sağ elini kıran ve 4 hafta basketbol oynayamayacak olan genç oyuncuya, buna rağmen T-Wolves yetkilileri bir kontrat teklifinde bulundu. Minnesota'da yeteneklerini gösterme şansı bulacağına inanan Tskitishvili, yapmış olduğu açıklamada, "Ben herşeyi yapabilirim. Bu yaz çok çalışarak alçak post oyunumu geliştirdim. Ayrıca ribaundlarda da eskisine göre daha iyiyim. Kısacası ben herşeye hazırım" dedi. 2002 Draftında ilk tur 5.sıradan büyük umutlarla seçilen Tskitishvili, üç sezonluk NBA kariyeri boyunca hiçbir zaman kendisinden beklenen performansı gösterememişti. 2.5 Sezon Denver Nuggets ve yarım sezon da Golden State Warriors forması giyen Tskitishvili, kariyeri boyunca 155 karşılaşmada forma giymiş ve 3.0 sayı- 1.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Madsen, Kararını Haftabaşında Açıklayacak...

Minnesota Timberwolves ile olan kontratı bu yaz itibariyle sona eren ve serbest kalan Mark Madsen'ın, yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceğini hafta başında kesinleştireceği açıklandı. Daha önce Timberwolves'da kalmak istediğini açıklayan tecrübeli oyuncu, Washington Wizards ve Utah Jazz'dan gelen teklifler karşısında şaşkınlığa uğramıştı. Bunun üzerine menajeri aracılığıyla teklifleri değerlendiren Madsen, basına yapmış olduğu açıklamada, "Ben Minnesota'yı seviyorum. Burada oynamak benim için büyük keyif. Bana gelen teklifleri menajerimle birlikte değerlendiriyoruz. Ve kısa süre içerisinde kesin kararımızı vereceğiz" dedi. 2000 Draftında ilk tur 29.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Madsen, geçtiğimiz yıl Minnesota Timberwolves forması altında 41 karşılaşmada forma giymiş ve 2.1 sayı- 3.1 ribaund ortalamalar
Sosyal ağlarda paylaş

ve fısıltılar..

Jasikevicius Utah Yolunda

Geçtiğimiz yıl Maccabi Tel Aviv'in formasını giyen Litvanyalı guard Sarunas Jasikevicius'un Utah Jazz ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Jasikevicius'un menajeri Doug Neustadt yaptığı açıklamada Utah Jazz'ın Sarunas ile ciddi şekilde ilgilendiğini belirterek " Utah'ın teklifi elimizde ve biz Sarunas'ın cevabını bekliyoruz. Şu an kendisine Jazz, Pacers ve Cavaliers'den yapılmış üç teklif var." dedi. Tekliflerin hepsinin 3 yıllık ve $10 milyon civarında olduğu belirtilirken Sarunas'ın Utah'a diğer takımlardan daha yakın olduğu iddia edildi.

Radmanovic, Sonics'in Teklifini Geri Çevirecek

Seattle Supersonics'in restricted free-agent oyuncusu Vladimir Radmanovic'in, takımının kendisine önermeyi düşündüğü 6 yıllık $39milyon değerindeki kontratı kabul etmeyeceği iddia edildi. Free-agent piyasasında Bobby Simmons'ın yıllık $9milyon ve Kwame Brown'ın da $8milyona imza atmaları nedeniyle, Sırbistan Karadağ'lı oyuncunun da bu ücretlere yakın para istediği söyleniliyor. NBA Kulislerinde konuşulanlara göre Radmanovic'in, gelecek yıl $3.2milyon karşılığında 1 yıl daha takımda kalacağı ve 2005-06 yazında free-agent olmayı planladığı gelen haberler arasında. 2001 Draftında ilk tur 12.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Radmanovic, 4 sezondur Sonics forması giyiyordu. Normal sezondaki performansını play-off'larda sürdüremeyerek büyük hayal kırıklığı yaratan Radmanovic, 6 play-off karşılaşmasında %37 şut isabetinde kalırken, 5.3 sayı- 3.0 ribaund ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Hırvat Kukoc, Bulls'a Göz Kırptı

Milwaukee Bucks ile kontratı sona eren ve serbest kalan Toni Kukoc'un, gelecek sezon Chicago Bulls'da oynamak istediği iddia edildi. Geçtiğimiz yıl Milwaukee Bucks'dan $3milyon kazanan ve bu yaz itibariyle serbest kalan 37 yaşındaki oyuncunun, kariyerinin son yıllarını Chicago Bulls forması altında yaşamak istediği belirtildi. Hırvat oyuncunun şuan oyunculuk kariyerini noktalamak gibi bir düşüncesinin bulunmadığı belirten ve menajeri Herb Rudoy, "Bulls kesinlikle Toni'nin hiçbir soru sormadan kabul edeceği bir takım. Ve onlar da kesinlikle Toni ile ilgilenecektir. Ancak onların öncelikle imza attırması gereken başka oyuncular var" dedi. 1993-2000 yılları arasında Chicago Bulls forması giyen Kukoc, geçtiğimiz yıl Milwaukee Bucks forması altında 53 karşılaşmada 5.6 sayı- 3.0 ribaund ve 3.0 asist ortalamaları yakalamıştı.

Sixers İle Dalembert'in Yolları Ayrılıyor...

Free-agent piyasasının en gözde uzunlarından biri olan Samuel Dalembert'in Philadelphia 76'ers'dan kopma noktasına geldiği belirtildi. Sixers Başkan ve GM Billy King'in geçtiğimiz hafta içerisinde Dalembert'in menajeri Marc Cornstein ile biraraya geldiği ifade edildi. Yapılan görüşme sonrasında Sixers'ın yetenekli oyuncuya 6 yıl için $36milyonun üzerinde bir rakam önerdiği söyleniliyor. Ancak NBA kulislerinde konuşulanlara göre bu ücreti yeterli bulmayan Dalembert'in, Atlanta Hawks ile görüşmelerini hızlandığı gelen haberler arasında. 2001 Draftında ilk tur 26.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Dalembert, geçtğimiz yıl 72 karşılaşmada forma giymiş ve 8.2 sayı- 7.5 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Cavaliers'da Gooden'ın Günleri Sayılı...

Geçtiğimiz hafta içerisinde kadrosuna Donyell Marshall'ı dahil eden Cleveland Cavaliers'ın, Drew Gooden'ı takas etmeye hazırlandığı iddia edildi. Geçtiğimiz yıl kariyerinin en verimli dönemini geçiren ve gelecek yıl çaylak kontratı sona erecek olan Gooden'ı gözden çıkartan Cavaliers GM Danny Ferry'nin, genç oyuncu için gelen teklifleri değerlendirmeye başladığı belirtildi. Zydrunas Ilgauskas'ın takımda kalması, free-agent döneminde Donyell Marshall ile kontrat imzalanması ve genç Brazilyalı Anderson Varejao'nun yakalamış olduğu çıkış nedeniyle gözden düşen Gooden'ın, yeni sezonda Cavaliers formasını giyme ihtimalinin bir hayli az olduğu gelen haberler arasında. 2002 Draftında ilk tur 4.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Gooden, geçtiğimiz yıl Cavaliers forması altında 82 karşılaşmada 14.4 sayı- 9.2 ribaund ortalamaları yakalamıştı.[signature][hline]The Rushing
Basketbol Yazarı
Sosyal ağlarda paylaş

-- 76ers, Green ve Korver'dan sonra Samuel Dalembert'ı da kadroda tutmayı başardı. Kontrat 6 yıllık, miktarın ise $60M'un üstünde olacağı söyleniyor.

-- Pacers, PG Sarunas Jasikevicius ile 3 yıllığına 12 milyon dolara anlaştı. Jasikevicius, peşindeki Jazz ve Cavs'ın daha büyük tekliflerini reddetti.

-- Mavs, beklendiği gibi Michael Finley'i waive etti. Finley'nin kapısını aşındıracak sağlam bir SG ihtiyacındaki çok sayıda takım arasında Suns, Bulls ve Nuggets başta geliyorlar. Finley'nin gelecek sezon nerede oynamayacağı kesin: Mavs.

-- Cuma günü üzerinde anlaşılan üçlü bir takasla Bonzi Wells Kings'e, Bobby Jackson Grizzlies'e, Greg Ostertag Jazz'e gitti. Aynı takasla Jazz, Curtis Borchardt, Raul Lopez ve Kirk Snyder'ı da Memphis'e gönderdi.

-- Wolves, FA oyuncuları Eddie Griffin ve Mark Madsen ile tekrar anlaştı[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 26 Temmuz 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
finleynin gitmesi kötü oldu ya iyi adamdı

gideceği takımı çok merak ediyorum. aslında cavs hughes'u almasaydı finley bu takıma iyi giderdi. aslında fiziği ve pozisyonu itibarıyla lebron'a benziyor ama o 2, lebron 3 rahat oynardı heralde.

neyse nereye gidecekse orada taşları yerinden oynatacağı kesin gibi. (iyi anlamda tabi )[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pipo_14, 26 Temmuz 2005 10:04 tarihinde demiş ki:
ja sik evichius indiana pacers la anlaşmış...

aheuaheu :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

antoine walker jason william james posey==> miami
qyntel woods albert miralles curtis borchardt ==> boston
eddie jones raul lopez ==> memphis
rasual butler kirk snyder ==> new orelans
greg ostertag ==> utah

4 takimli bir anlasma, ve yuh diyorum miami ilk 5: j-will, wade, posey, walker, shaq[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıdaki takas bugün gerçekleşti. tam 13 oyuncuyu içeriyor ve 5 takım arasında oldu.
miami nin ilk 5 gerçekten inanılmaz oldu, j-will acaip bi oyuncudur yalnız sağı solu belli olmaz unutulmaz görüntüler vermesinin yanında takımı batıracak bi kapasiteye de sahiptir :P
ama yine de o ilk 5 ayrıca bench ten gelen damon jones, haslem gibi isimler tey tey tey.

-------------------------------

ayrıca dün gerçekleşen imzalarda

Boston signs Brian Scalabrine.

Charlotte acquires Jake Voskuhl from Phoenix in exchange for a conditional 2007 second-round draft pick; re-signs Kareem Rush.

Cleveland signs Larry Hughes and Donyell Marshall, and re-signs Zydrunas Ilgauskas.

Dallas signs Josh Powell.

Houston signs Stromile Swift.

L.A. Lakers acquire Kwame Brown and Laron Profit from Washington for Caron Butler and Chucky Atkins; sign Smush Parker.

Miami re-signs Shaquille O'Neal and Udonis Haslem.

New Jersey acquires Shareef Abdur-Rahim from Portland for a 2006 first-round pick (lottery protected) and the Nets' trade exception.

New Orleans signs Arvydas Macijauskas and re-signs Bosjtan Nachbar.

New York signs Jerome James.

Philadelphia re-signs Samuel Dalembert and Kyle Korver.

Sacramento acquires Bonzi Wells from Memphis for Greg Ostertag and Bobby Jackson; acquires Jason Hart from Charlotte for a 2006 or 2007 second-round draft pick; signs Ronnie Price.

San Antonio signs Fabricio Oberto and re-signs Robert Horry.

Washington signs Antonio Daniels.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...