misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Penthesilea, 18 Ekim 2005 23:27 tarihinde demiş ki: said: misanthrope, 18 Ekim 2005 23:24 tarihinde demiş ki: umarım official forumlarda ismi duyrulmuştur bu arkadaşın.da anlasın en b.k yediğini Abi saka misiniz? Piyotr ninja olacak adam degil, buradaki ilk WoW oyuncularindan biri betalarda falan oynadi. Ayrica o party ayni guilddeki adamlardan olusma ve priestlerine yardim icin gitmisler. Eye of Shadow bind of equip oldugu icin de Piyotr sonradan vermistir iste priest arkadasa. PS. Olayin gidisati sapti Gangren, Piyotr öldürcek seni tahminen : ) he abicim ben durumu bilmiyorum, bu olay böyle anlatıldığı gibiyse umduğum budur demişim okadar.bu arkadaş kimdir yaparmı yapmazmı bilmiyorum edit:eğer olay şaka maiyetinde falansa o zaman zaten dediğim durum geçerli olmuyor. [signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Türkiye'nin En Büyük Metal Arşivi [Bu mesaj misanthrope tarafından 18 Ekim 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: slayer77, 18 Ekim 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Noob mu?noob dersen gercek nooblara hakaret etmiş olursun bu tür insanlar daha ötesi blizzard bu türler için hemüz kelime bulamadı. hühühühühüh, abi diger postlari falan bi oku yahu[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Ekim 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 auhahha[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Türkiye'nin En Büyük Metal Arşivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 dostum bu sadece kocaman bir şakaydı[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 biras geç gördüm sry ama baya berbat bir şaka yane ben olsaydım kalpten giderdim orada.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ALLAHINIZ VARMI ULEAAAAAAAAN bekle orda elo geliorum! :D Bu arada olaydaki şeytani boyutu 666 atılmış olmasıyla kavramak pek mümkün. (Eye i gittim AHye koydum halay çekiyorum şu anda banka önünde 375g BO gogo!) ey kıtlar bu bir şaka, hunterlığı biz öğrettik blde o yüzden ciddiye almayın, hatta şöyle buyrun: Buraya tıklayın[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes! [Bu mesaj Pirvan tarafından 19 Ekim 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bu arada resimde sağda benim cazibemi resmetmiş arkadaşımız raptorun üstünde ona da ne (teşekkür) etceemi biliyorum tabi :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Sana hayvana ability ögretmeyi ben ögrettim simdi lütfen : P[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 İşte o zamanlar öyle imbaydım ki petde ability olmadan kasıodum düşünün :) şş o mesele ayrı :P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Abi nasil sinir olmustum zaten sonra sen kesince beni ahah : ) EU Beta güzeldi be, cok gaz oynuyoduk simdi oyuna eskisi gibi gazla girmiyorum : /[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 19 Ekim 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 eee abi 9 ay boru değil yani belli bi süre sonra bayıyo[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bizde arkadaşla low level instance yapıoduz. Ench kastığından item ların hepsine n diodu aldım bunların ss'lerini official forumlara koymakla tehdit ediyorum şimdi (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daedroth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 zuhaha o anki heyecanla adamın rolladıını bile farketmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ıste bu anlarda ınsan tutup nıjayı kesmek we expsını dusurmek ıstıyor olsa ıyı olmaz mıydı super bır ıntıkam olurdu cezasını kat kat almıstı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Helal olsun aslanım. ninjalıklarının devamını merakla bekliyoruz :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Geçen gün bir arkadaşada çıktı ama hikayesini anlatınca yıkıldım :) 5 kişi farmlamaya gidiyorlar bizimki diger 4 ünün gelmesini beklerken bir tanesi nerdeyse içinde spawn oluyor :) Haliyle dönüp vuruyor.. Ordan geçmekte olan 5 tane ally arkadaşa yardım ediyor ve lootu arkadaşa kaldıgı için açınca ne görsün :P Burdan o 5 ally arkadaşa teşekkür etmek istiyoruz :P[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Regalya, 18 Ekim 2005 22:48 tarihinde demiş ki: Need roll 6 utan be utan :P Bunu burda söyleme, Eye of Shadow Kazzak'tan düştüğü gün 6 atan bir dünpel var aramızda. Baş harfi Penthesilea.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 o zaman efsane ninja video su -bilmeyenlere- hem bu seferki şaka falan da değil http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1934[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar