cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Arkadaşlar dediğim gibi kops ta 2 ayrılıyo Biri GM KENDİ SATTIĞI ve belli bir sure sonra banladığı bide Bilgisayar programcılaarın yaptığı KOSSP yani(maKRO) BİDE GM KENDİ kOPYALAM PROGRAMINI BELİ BİR FİYATA ARESTEN ORCLARDAN BİRİRE SATTI SAKIN ROGUE İTEM ALMAYIN ADAMIN BULUNDUĞU CLAN (FriendShips)[signature][hline]6x+ Char aranıyo rogue olursa ii olur (Ytl)olarak verilecektir para ARES VE ORC OLURSA DAHA DA İİ OLUR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kaynak ? ss ? link ?[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 benim arkdaşim aldı ve 60 kadar kastı sonra banlandı ama sonra makroyu aldı şuan hala kasıyo KOpYALMA OLAYIDA arkadaşin clanında konuşuluyordu kendi gözlerimle okudum sen bilirsin benim iki tane +7miragen gitti[signature][hline]6x+ Char aranıyo rogue olursa ii olur (Ytl)olarak verilecektir para ARES VE ORC OLURSA DAHA DA İİ OLUR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ewt o clan gm den cok yardım alıyor orc ların clan areste benim elixir +8 resmini attım o clandan birisine dupemi die göstericekdi gösterdide alacakdı cocuk ama ortalardan kayboldu =)[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: -Cursed-, 17 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki: ewt o clan gm den cok yardım alıyor orc ların clan areste benim elixir +8 resmini attım o clandan birisine dupemi die göstericekdi gösterdide alacakdı cocuk ama ortalardan kayboldu =) Resmini attın dupe mu diye gösterecekti ? Benim arabanında resmini yollayayım motor sağlammı baksın bi ? Ps. Evinde resmini yolladım depreme dayanıklımı bi zahmet onada baksın.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:130.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 muahaha resimle işi çözüyorlar yani medyum mu bunlar koptum valla bakın arabanın motoru sağlammı bence değil çürümüş at gitsin :):D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 14x.xxx Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bence kosp degil 2'ye 12'ye ayrılsada yaptırımı bir olmalı BAN ![signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 64 now Class : Shadow wain Clan : The Kings Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bence Gm sattıği kossp kulamılam banlansın ama NORmEL Makroda İŞWY YOK kossp Kadar saçma deil kossp ta oturup kesiyorsun ama makroda senin yerine tuşlara basıyo:D:D:D:D:D[signature][hline]6x+ Char aranıyo rogue olursa ii olur (Ytl)olarak verilecektir para ARES VE ORC OLURSA DAHA DA İİ OLUR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bence Gm sattıği kossp kulamılam banlansın ama NORmEL Makroda İŞWY YOK kossp Kadar saçma deil kossp ta oturup kesiyorsun ama makroda senin yerine tuşlara basıyo:D:D:D:D:D[signature][hline]6x+ Char aranıyo rogue olursa ii olur (Ytl)olarak verilecektir para ARES VE ORC OLURSA DAHA DA İİ OLUR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kosp satcaklarına aylık ücret koysunlar adam gibi oynayalım[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Aylık koydukları zaman oyun kredi karti olan herkez oynuyacak kreti kartı olmayan oynayamıyacak gm böyle yaparsa Oyun ULTİMA GİBİ olucak(TürkLer Kendilerine server kurucaklağız)bu keşkede olsa:'([signature][hline]6x+ Char aranıyo rogue olursa ii olur (Ytl)olarak verilecektir para ARES VE ORC OLURSA DAHA DA İİ OLUR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar