Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Warsong Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar. Buraya yeni yeni katılmaya başladım. Acaba aranızda Warsong sunucusunda Alliance tarafında oynayan varmı ? Varsa buraya nicklerinizi yazarsanız çok sevinirim. Genelde akşamları oynuyorum ve yalnız oynamaktan nefret ediyorum. Seviyeli kaliteli beraber zaman geçirecek arkadaşlar arıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler..

Nick: Lauril - Nightelf Hunter
Mesaj tarihi:
ahhhh warsong warsong :) benim us deki serverimdi :(
belli olmaz gelebilirim orayada arkadasim ilk once su burning legion daki charlari hallediyim :)
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Lauril, 19 Şubat 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
Seviyeli kaliteli beraber zaman geçirecek arkadaşlar arıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler..

lol

horde olarak giriyorum (grunt trinket lasım) ama dünyanın en iğrenç pvp sisteminde bg lere grimicem[signature][hline]Boo

[Bu mesaj wildpervert tarafından 20 Haziran 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Qui yahu ne zaman 37 oldun kimselere çaktırmadan lvl mı atlıyorsun ne :)

bu arada bende Warsong Horde tarafındayım[signature][hline]WoW
Warsong (eu)
Undead Rogue

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 23 Haziran 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hoşgeldin Dostum senide aramızda görmekten mutluyuz gururluyuz :) maddi manevi destek için /Dagger :) her ne kadar bg yüzünden muazzam para harcayıp gariban kalsamda :) elimizden geldği kadar yardımcı oluruz :)[signature][hline]WoW
Warsong (eu)
Undead Rogue
Mesaj tarihi:
said:
Disappear, 05 Temmuz 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
warsongda tauren druid actim eheh her turlu yardimlasma ve muhabbete acigim , seviyeli chat icin /w crem pls =p

Birşey lazım olursa
/w Ramoth :=P
bende seni listeye ekliyim ;)
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...