Lauril Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Merhaba arkadaşlar. Buraya yeni yeni katılmaya başladım. Acaba aranızda Warsong sunucusunda Alliance tarafında oynayan varmı ? Varsa buraya nicklerinizi yazarsanız çok sevinirim. Genelde akşamları oynuyorum ve yalnız oynamaktan nefret ediyorum. Seviyeli kaliteli beraber zaman geçirecek arkadaşlar arıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler.. Nick: Lauril - Nightelf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 en yukaridaki yapiskan konularda kimin nerede oynadigiyla ilgili 2 konu var. ama galiba warsongda oynayan yok onlar arasinda.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ahhhh warsong warsong :) benim us deki serverimdi :( belli olmaz gelebilirim orayada arkadasim ilk once su burning legion daki charlari hallediyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Şu hadise çerçevesinde bu başlığı realm başlığına çevirdim. Haberiniz olsun :) Bu arada Tauren Shaman'ım ile oynuyorum warsongda bu aralar. lvl 37'lik bir SM müptelasıdır şuanda. (nick Shab)[hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi [Bu mesaj Qui tarafından 20 Haziran 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Lauril, 19 Şubat 2005 23:09 tarihinde demiş ki: Seviyeli kaliteli beraber zaman geçirecek arkadaşlar arıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler.. lol horde olarak giriyorum (grunt trinket lasım) ama dünyanın en iğrenç pvp sisteminde bg lere grimicem[signature][hline]Boo [Bu mesaj wildpervert tarafından 20 Haziran 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu arada bir guild'e girmek istiyorum, davetlere açığım. Yanlız mümkün mertebe rus ve bulgar nüfusu az olursa çok memnun olurum, zira gına gelmiş durumda :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Qui yahu ne zaman 37 oldun kimselere çaktırmadan lvl mı atlıyorsun ne :) bu arada bende Warsong Horde tarafındayım[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue [Bu mesaj Daggerfall tarafından 23 Haziran 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hani o güçsüz ama gururlu tauren vardı ya.. Hani Mulgore'da quest yaparken "benide bekleyiin, hızlı lvl atlamayın" diye bağırıyordu.. :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Warsong Horde tarafında bulunan cici ot yiyen bir Shamanım :=P O Quiyi beklemeyen shaman şimdi 58 oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 qui szass yahu bir an evvel 60 olun elin gavuru ile oralara buralara koşmaktan sıkıldım gelin de hadi artık :)[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Daggerfall ben geliyorum olur mu? :) 54 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sana anca ST paklar strat ubrs scholo senin neyine :) yada biraz daha kas 58 ol alayım seni yanıma :p[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 1 ay sonra gelirim yanına o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 warsongda tauren druid actim eheh her turlu yardimlasma ve muhabbete acigim , seviyeli chat icin /w crem pls =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hoşgeldin Dostum senide aramızda görmekten mutluyuz gururluyuz :) maddi manevi destek için /Dagger :) her ne kadar bg yüzünden muazzam para harcayıp gariban kalsamda :) elimizden geldği kadar yardımcı oluruz :)[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Disappear, 05 Temmuz 2005 18:32 tarihinde demiş ki: warsongda tauren druid actim eheh her turlu yardimlasma ve muhabbete acigim , seviyeli chat icin /w crem pls =p Birşey lazım olursa /w Ramoth :=P bende seni listeye ekliyim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar