MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 biras uzun ama uzun oldugunuda deio bence ;) -- kelime: mini etek erkek: hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya.. kiz: don! topluluk: ohaaaaa! kelime: araba murat in en sevdigi sey ne? -kari -hayir. baska -seks? -hayir, hatta gecen gun degistirdi. -haaa araba. kelime:cin tonik -inle kim top oynar? -ciinnn! -yaninda ne iyi gider? -toniiik! kelime:sumuklubocek -hani bi hayvan var spiral $eklinde bi kabugu var -salyangoz -hah ona cok benziyo.ama sen nezle olunca ne akar burnundan -sumuk -evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var -nasi yani hayvanin sumugu mu var -evet.karafatma nedir? -hamambocegi -hah 2. kelimeyi kes -boc -yok yok kelimenin tamami -hamamboc -allah belani versin senin be kelime:vazelin -hani abi bole yuzune de surersin kicina da sürersin?.... -vazelin!!!!!!holeeeeyyy kelime:besik -hani alttan titretiosun yavruyu? -??!!!! kelime:cazibe -abi benim hayvani neyim var? -pipin var -yok lan bu vahsi bisey -oha nasi ya? kelime:palet tabu kelimeler: ayak-deniz-vs vs -golun buyugune girerken seyine ne takarsin? -pestemal (topluluk iptal) kelime: kav -abi simdi kibritin ustunde ne yazar - atesle yaklasma - hayir allaan belasi, o tüp kamyonunda yazar, soole ne yazar? - haa, taam hatirladim, vasati 40 cop yazar - skerim oynamiyorum ben bu adamla kelime: kanis erkek: bahceye baglanan sadik 4 ayakli eleman varya kiz: kopek erkek: heh, onun kucuk ve sirin olani. kiz: doberman. erkek: ohaaa kelime: vatan haini - asker kacaklari ne olur? - suclu - hayir milli duygularla dusun - serefsiz, haysiyetsiz, assaglik, namussuz? kelime: safari - hani mesela yeni zellanda'ya gidince yapariz - aborjin gormek? - ???? kelime: kekik -yemege konur, ot gibi seyler -mayonez !!!! kelime operasyon anlatan: hani adam beni yapti ya ben simdi ne oldum? cevap veren: orospu kelime: kangren olmak anlatan: abi hani kan gitmez ya? cevap veren: kangren anlatan: hah tiret simdi cevap veren: kangreni anlatan: yok abi kelime koycan cevap veren: kangrenlenmek anlatan: abi kelime koy iki kelime cevap veren: kangrenlendirmek anlatan: kelime koy keliemeeeeeeee cevap veren: kangren yapmak anlatan: sikiceeeeeeeeem cevap veren: kangreni yapmak anlatan: oynamiom sikicem laa anaa kelime: para a: hani bende bok gibi b: para! c: oha evren! ukala hayvan seni... kelime: tarla a: biz bugdayi nerden aliriz? b: devlet mahsul ofisi.... a: oha hayvan. yuh be. moloz. kelime: araba a: hergun bindigimiz sey? b: at kelime: naz a: kadinlarin evlenmeden once erkekleri tavlamak icin yaptiklari sey.. b: oral sex! topluluk: ohha? kelime: Iska - kar topu savasinda peline atarim, o da egilir basini kaldirir ve ne der? - hayvan? kelime: kopca -sen memelerini neyle tutturursun? -sudyen? -peki sevisirken sudyeni cikarmak icin neyi acarsin? -kopca? -peki ilk neyi cikarirsin ustunden? -eaaa.. (dier figuranlar: abi bildi iste) -ayh ben dalmsim pardon tabudan bayilarak kurallar degistirilmis, kelime sadece yasak olan 5 sozcukle anlatilmaya calisilmaktadir. kelime: abayı yakmak - sen sevgilini ne yaparsın? - severim. - başka? - öperim. - başka? başka? - daha fazlasını söylemem valla kelime: baraj -hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta... -pusu... -yuh! kelime : helikopter - savaşta yaralıları kurtarır - doktor - değil - sıhhiye - değil, yukardan gelen bir şey - ee... Allah? kelime: dergah -hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda -grup seks -çarpılırsın valla -ha tamam trafo kelime: kadın budu - olum sen nesin - erkek - tersi - kadın - onun yeneni - çıtır kelime: Eskimo - kutupta yaşarlar - (hep bir ağızdan) ayııııııı - yok insan olanları - heeee Eskimo kelime: ihanet - e şey siz bilirsiniz hani ben nişanlıyken yaptım ya - aldatmak - e benzeri - ihanet kelime: jartiyer : bana çok yakışan bir şey : hersey : canim benim.ama en çok yakışan.hani diyordun ya. : makyaj, piercing, gözlük, kıyafet, hede hodo... : victorias secret : jartiyer : heyoooo rakip takım: biz çıkalım siz sevisin kelime: bilardo masası - hani zenginlerin evinde olur, üzerinde fantezi yaparlar falan - su yatağı - ama o amaçla üretilmiş bişi diil - mutfak masası, hali, hayvan postu, şömine vs vs (burayı hatırlamıyorum saydı doktu bu tur bir sürü şey) - bilinçaltımızın da maşallahı varmış kelime: nikah şahidi -Sakıp sabancı yapar bunu hep,mmm yaz gelince kadınlarla erkekler ne yapar -sevişir -onun resmi olanı, Çırağanda filan olur kelime: zayıf -ben ne değilim -salak değilsin -sen de değilsin (hala kelimeyi kas
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ekşi?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 tabi edit : copy paste from eksi sozluk dimi=)
Throndor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bu mesajı muhtemeln saniyeler içinde "bu başlık açılmıştı" diyen adamdan daha çabuk atabilirmiyim diye merak ettim.. bakalım, görüceğiz..[signature][hline] Deus Ex Machina
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yoo hayir mail olarak geldi. dedim paylasaim ama eksisozlukte varmis demek tuh..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 burdan devam edilirdi ama çoğunu ordan c/p lemişsin zaten[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum.. ne yapayım elimde değil..
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Throndor, 18 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki: Bu mesajı muhtemeln saniyeler içinde "bu başlık açılmıştı" diyen adamdan daha çabuk atabilirmiyim diye merak ettim.. bakalım, görüceğiz.. aahha attın helal[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum.. ne yapayım elimde değil..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yalnız bunların çoğu benim okumadığım şeyler güzelmiş valla saolasın güldüm baay[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 koptum :lol:[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben 1 ay kadar önce görmüştüm ama neyse inşallah copy past yapmamışındır.Yazsaydın bali...[signature][hline]by_SeaGle
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yazdigima deidigine sevindim..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bazıları güzelmiş ama biraz uzun sürüyor okumak. sayfayı kaplamış yazı :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 iste dedim uzun.. acaba dedim parca parcami yaziim yine ayni olcak dedim komple koyiim dedim neyse ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 manyak[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz...
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 çok iyiya :D bizimde bi olayı anlatayım can diye bi arkadaş var ki ne abazan ne abazan. Ben Can'a soruyorum Kelime : Hostes Ben: Uçan memeli ama yarasa değil Can: HOSTESSS Grup: HAYVAN !
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 valla isterseniz 1postada ben yazayım ama benimkilerde uzun biras ama baya ii şeyler var
Rush Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 iyimiş.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 FW la gelmişti bana bunlar. arada orjinal parçalar var =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 geyik klasörüme aynen kopyalıyorum[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 @orc_lord +1[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Hıyar derler düşünürüm.... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 çogunu biliyoduk ama nostarji oldu..guzel oldu.:)[signature][hline]Follow the Darkness...
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hastasıyımdır tabu muhabbetlerinin ama en çok benim orcan diye bi arkadaşa gülmüştüm 2 saat oyun kuralarını anlattık sora vurgulayarak BAK BU KELİMELERİ KULLANMICAN dedik okemi oke. sora ilk o anlatıyo kelime : dağ evi orcan : dağda ne var?? biz : WTF!!??[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Buradan devam An itibariyle 1276 adet var..[signature][hline]MONO(b)LOG
Öne çıkan mesajlar