Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Öh dedim yani görünce... adamlar bi kişiyi kendi aralarında kurban olarak kullanıyor sanırım ordan eşşek gibi bone minion çıkarıyor. savaş daha başlamadı yani bizim ölülerden değil kendi ölüsünden çıkarıyor.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ben daha ziyade o summon lar size saldırtıktan sonra ne olduğunu duymak isterim. :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 boşver karıştırma orayı :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Sizinde attıgınız o order of pain ile veya en kolayı Blood is Power skilliyle hatta her turlu sacrifice skill i ile ( ki en kolayı Blood is Power dır aynı zamanda summoner a energy saglarsın ) intaar edip sora minion , intaar minion ... eskidende yaparlardı simdi bi daha moda galiba.Prot buyuleri ile summonların saldırdıgı member a koruma saglayıp sonra adamları rahat oldurebilirsiniz sanırım. Bu arada Ranger spike nerf lendi diye biliyorum ama?
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 biliyom öle yapıldıınıda ilk defa gördüğüm için bi dumur vaziyeti oluştu bende bilirsin :D savaşın başlamasına 40 sn var bekliyoz sakin. "hmm acaba düşman neymiş şu ctrl'ye bi basim bakim" uzun bir sessizlik ........... "YUHOÖYAREAE)'U+^!'+ FAF" yani :D ekrana sığmadı zaten şu ss'ye sığdırcam diye taklalar attım. :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
Öne çıkan mesajlar