Morniel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Nasıldır?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 cok guzeldir dadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 tip olarak bana göre shamanın aslı trolldür ama gerisi olarak shanmalara + bi özellik veriyomu bilmiyorum aslında vermiyo diye biliyorum. canın uzun kulaklı bişey açmak istiyosa troll yerine night elf aç daha iyi.mekanı iç açıyo en azından.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mekanı iç mi açıyor ya git allah aşkına guneş gormuom içim boguluo :D ama durator mis gibi bole guneş sahiller kızlar kokteyler misss miss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 eheh en azından insana trollerın mekan kadar kusturucu tek rengi tattırmıyo renk cümbüşü biyer çoğunluk yeşil ama ossun. trollerle bi kere oynadım oynamaz olaydım iğrenç mekanları var ya en tatlısı taurenler o ayrı tabi[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 oyunun ally'lar icin yapildigini dusunursek troll mekani en azindan biraz daha ozenilerek yapilmis. ineklere cayir cimen vermisler, otlayin demisler resmen. orc en mantiklisi shaman icin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 orc her class için mantıklı %25 mi ne stun resist verio . manyak bi özellik. ki ben tauren shamn oynatıom mutluyum[signature][hline]HARD tauren shammy bl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 orc diyorum bende.hem karizma acisindan hemde mail armorlarin en cok yakistigi class.active racial inda is olmasa da pasif leri iyi.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 orc içn armor bulmak pek zor deil.gercekten kıyamet gibi mail armor war ortalıkta.ama bana sorarsan shaman dediin tauren olmalı.orclar warrior için daha uygun bence.[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 troll luzumsuzdur. Shaman dedinmi Orcdur. Troll antipatiktir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 shaman taurene yakışır . Horde da taureni tek geçerim ....[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Orc'un %20 resist stun olayı bitiriyor olayı bence.. Bide büyü atarken sanki önden birisi üflüyorda saçları dalgalanıyormuş gibi gorunmesine hastayım.. Tauren shaman oynuyorum şimdiki aklım olsa shaman açmazdım ama açarsamda orc açardım.. Kocamanız hep bizi ilk target alıyorlar :D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 NO TROLL!!! beli kırık bi yaratık ha dersen female ona ibşi demiyorum ama NO MALE TROLL!! bu arada ya tauren ac %5 healt var bonus olarak ama cok da şaşalı bişi diill zaten ilerde yarar işine ama orc en iisi stun resisti cok ii bu arada son bişi NERF SHAMAZ!![signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Orc ve karizma!!!??? WTF!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Redhead Female Troll Shaman Professions Herbalism / Alchemy[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bak ne güzel adam female olmus troll olucam diyosan illa sende female ol[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Shamanların ustasıyım , female lerin hastasıyım.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 trollu instance a girmem. troll gordum mu keserim isterse shaman olsun. bu arada bi arkadas oyun alliance icin demiste bilmiyorum kac kisi katiliyor ona :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben bi troll male sevmeme bi de gnome un hiçbirini sevmem dwarflar nasıl katlanıyorlar nasıl şehirerinde barındırıyorlar onları onu da anlamadım o kadar kral adamlar yani herhalde cocugu gibi davranırlar. söz türk gnome lardan dışarı :P[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar