Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Troll/Shaman

Morniel

Öne çıkan mesajlar

tip olarak bana göre shamanın aslı trolldür ama gerisi olarak shanmalara + bi özellik veriyomu bilmiyorum aslında vermiyo diye biliyorum.
canın uzun kulaklı bişey açmak istiyosa troll yerine night elf aç daha iyi.mekanı iç açıyo en azından.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17
daha yeni başladım ezmeyin =)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh en azından insana trollerın mekan kadar kusturucu tek rengi tattırmıyo
renk cümbüşü biyer
çoğunluk yeşil ama ossun.
trollerle bi kere oynadım oynamaz olaydım iğrenç mekanları var ya
en tatlısı taurenler o ayrı tabi[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17
daha yeni başladım ezmeyin =)
Sosyal ağlarda paylaş

Orc'un %20 resist stun olayı bitiriyor olayı bence..
Bide büyü atarken sanki önden birisi üflüyorda saçları dalgalanıyormuş gibi gorunmesine hastayım..
Tauren shaman oynuyorum şimdiki aklım olsa shaman açmazdım ama açarsamda orc açardım..
Kocamanız hep bizi ilk target alıyorlar :D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

NO TROLL!!! beli kırık bi yaratık ha dersen female ona ibşi demiyorum ama NO MALE TROLL!! bu arada ya tauren ac %5 healt var bonus olarak ama cok da şaşalı bişi diill zaten ilerde yarar işine ama orc en iisi stun resisti cok ii bu arada son bişi
NERF SHAMAZ!![signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi troll male sevmeme bi de gnome un hiçbirini sevmem dwarflar nasıl katlanıyorlar nasıl şehirerinde barındırıyorlar onları onu da anlamadım o kadar kral adamlar yani herhalde cocugu gibi davranırlar. söz türk gnome lardan dışarı :P[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...