paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Gözlerimden akan yaş, ağzımdan çıkan söz ve bir kaç parça sevgiydin benim için hiç birleştiremedim seni,hep parça parçaydın,ne zmn birleştirdim desem fazladan bir parça gelirdi yüreğime ve tekrar tekrar uğraşırdım senin için hiç bitmiyen bir yap bozdun aslında sen her anı zevkli ve düşündürücüydü. Sonsuz aşkım,eksik kalan parçam,bitmeyen yap-bozum...[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk [Bu mesaj paparnoz tarafından 18 Ekim 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 aşkın yapbozu bazen insanı yorar bazende çok zor durumlarda bırakır ama doğru asla bırakmayız hep bir çıkış kapısı hep bir parca daha mutlaka olmalı onu bulanakadar dewam ederiz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 wallaha beğendim :)[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 eheh hoş olmuş, ben de deniyeyim dedim ama olmadı hiç :( Aşık oldum sana bir tanem, lakin bir gün aşkımız bozuldu, yarı yolda kaldım, ıslandım soğuk sonbahar yağmurlarında ama pes etmedim ve onu, bozulan aşkımızı onarmaya çalıştım ve başardım ama tamir ederken parça arttırdım her zamanki gibi..Şimdi fazla parçayı kağıt ağırlığı olarak kullanıom..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar